9 populære Mehndi -kunstnere i Bangalore

Bangalore er et af de sejeste steder og er kendt for både traditionelt og moderne liv, når det kommer til enhver lejlighed, foretrækker folk at klæde sig meget godt ud og ville elske at give et andet look til deres hænder og ben med moderne og traditionelle mehendi -designs. Der er mange uddannede og professionelle mehendi -kunstnere i Bangalore, der har en vaseerfaring i mehendi -design fra årtier.

Mehndi -kunstnere i Bangalore

Top Mehndi -kunstnere i Bangalore:

1. Raj Mehndi Designs:

Mehndi -kunstnere i Bangalore

Raj er kendt for sine fremragende Mehandi -designs. Han besidder et ekstraordinært talent og er berømt for sin Zardosi Mehndi. Han er en af ​​de mest berømte kunstnere i Bangalore, som er perfekt til at lave alle de forskellige typer mehendi -designs. Hans gebyrer vil være overkommelige for begge hænder.

2. Daffodils Studio Artists Mehndi Designs:

Påskeliljer Studio Mehndi Designs

Påskeliljer Studio er det oplagte valg, når det kommer til bryllupper. Deres team af eksperter i mehendi -designs er dygtige til at kalde den rigtige henna -kunst. Book dem til bryllupsdagsfester; de laver også fotoshoot før og efter brylluppet. Lad livets bedste lejlighed fanges på den smukkeste måde.

3. Seema Bridal Mehndi Artist i Bangalore:

Seema Bridal Mehndi Artist i Bangalore

Seema mehandi går let over som et af de mest populære designhub i Bangalore. Der kan vælges unikke mønstre til alle lejligheder, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at det er et hit blandt klientellet. De er bedst til at levere rettidig service, bedste kvalitet med optimale omkostninger.

4. Pushpa Mehndi Designer i Bangalore:

Pushpa Mehndi Designer i Bangalore

Pushpa mehendi -mønstre er et helt nyt niveau, da det er en dødelig kombination af både moderne og ortodoks henna -kunst. Over tid har deres tjenester nået til mange klienters familiealbum til arrangementer lige fra fester til engagement og brude Mehendi. De bringer det bedste af værdi til kunderne.

5. Prem – Berømt Mehndi -kunstner i Bangalore:

Prem - Berømt Mehndi -kunstner i Bangalore

Selvom hans finurlige navn er nok til at trække kunder, er hans Zardosi -talent lige så bemærkelsesværdigt. Hans anklager er meget rimelige og er en af ​​de mest foretrukne brudekunstnere for Mehandi i bangalore. Han vil også være i kontakt med kunderne for at kontrollere kvaliteten, ydelsen og servicen.

6. Nikhil Mehendi Designer i Bangalore:

Nikhil Mehendi Designer i Bangalore

Hvis der er en kunstner, der kan stole på, er det Nikhil og hans mehendi -designs, hvor han fortsætter sine effektive kunstværker. Fra blomstermønstre til påfugldesign er han uden tvivl en populær mehendi -kunstner blandt alle; han leverer en dedikeret service med en ærlig og direkte tilgang til sine kunder.

7. Afsha Kohetur Mehndi Designs:

Afsha Kohetur Mehndi Designs

Afsha er kendt for sit klientelinterval og rimelige priser for både folk i høj klasse og middelklassekunder er hendes klienter. De har specialuddannet personale til at lave mehandi -designet af enhver art. Hun er specialiseret i brude, indisk, arabisk, stamme og moderne henna kropskunst. Hun udmærker sig i alle mulige designs, selvom den snarere er kendt for at være en Mehendi -brudekunstner i topklasse i Bangalore.

8. Kadambari Mehndi Artist Bangalore:

Kadambari Mehndi Designs

Kadambari er en professionel henna -kunstner med over to årtiers erfaring i tasken, hun og hendes team har innovative metoder og frygter aldrig at eksperimentere, når det kommer til traditionelle Bangalore Mehndi -designs. Både urbane og moderne stilarter opfylder kundernes behov.

9. Haripriya Sushmita Mehndi Designs:

Haripriya Sushmita Mehndi Designs

Haripriya er en af ​​Zardosi -divaerne; hun er en brudekunstner, der kommer med unikke designs til sit klientel, der stoler på hende til at skabe et perfekt kunstværk på deres hænder og ben. Hendes fantastiske kreativitet kombineret med hendes evne, henna mønstre forbløffer mennesker i Bangalore, hvilket gør hende til en ny jævnaldrende til de gamle etablerede kunstnere.

Konklusion:

Bangalore er en by varm af hjertet. Kvinderne her i alle aldre elsker Mehndi, hvorfor det er en tradition at dekorere hænder og fødder så perfekt som det bliver. Alle de ovennævnte gode mehendi -kunstnere i bangalore har charmeret deres kunder med deres eksemplariske talent og har en enorm kundebase til at stå inde for deres arbejde, og de er alle veluddannede professionelle mehndi -kunstnere i Bangalore.