9 populære Mehndi -kunstnere i Chennai

Mehndi -kunsten omtales som henna eller Mehndi. Indiske bryllupper er ufuldstændige uden mehandi -ceremonien, og ritualerne ved mehendi -ceremonien følges i alle dele af landet, hvor brudens hænder er prydet med den dejlige røde farve mehndi.

Ved disse festlige eller bryllups lejligheder laves for det meste traditionelle indiske designs på brudens hænder. Henna er et naturligt knudepunkt og er sikkert for alle hudtyper. Der er mange mehandi -kunstnere, der især er uddannet i design af mehendi. Her er de 9 bedste mehndi -kunstnere i Chennai sammen med deres adresse og kontaktnummer.

Populære Mehndi -kunstnere i Chennai

Berømte og bedste Mehendi -kunstnere i Chennai:

Lad os se på de 9 bedste mehndi -designere i chennai.

1. Ayesha Mehndi Arts:

Mehndi -designere i Chennai

Uden tvivl er hun en af ​​de bedste brude mehndi -kunstnere i Chennai; Ayesha har folk i kø for at få mehandi -designene udført fra hende hele året. Hun har udpeget omkring femten mehndi -kunstnere, der er veluddannede. Selvom de er dyre, er deres stilarter udbredt, og designene vil være fremragende.

Adresse: Gujji Naicken 2nd Cross St, Anna Nagar East, Chennai, Tamil Nadu 600104

Telefon: 098404 11426

2. Subha Mangala Mehndi Designer i Chennai:

Subha Mangala

Subhamangala er en af ​​de førende mehndi -kunstnere, Hendes bryllupsplanlægger tilbyder online -information og detaljer om Mehandi -ceremonien og giver også Bollywood Mehendi -kunstner, der har prydet smukke kvinders hænder. Det er bare nødvendigt at bestemme bryllupsdatoen, og resten bliver taget hånd om af Subha -gruppen.

Adresse: NO 17, stueetagen, Vairams Complex No India, 112, Sir Thyagaraya Road, T Nagar, Chennai, Tamil Nadu 600017

Telefon: 044 4202 4041

3. Manisha Modi Bedste Mehndi -kunstner:

Manisha Modi

Hun er kendt for sin hurtige vending og originalitet. Manisha Modi -kunstværker er uforlignelige, når det kommer til Mehendi -designs i Chennai. De fleste brude og kvinder i alle aldre roser for hendes arbejde. Hendes speciale omfatter arabisk, Hiramoti, Rajasthani, Bombay og Jaipuri Henna -stil.

Adresse: 869, Poonamallee High Road, B-25, PA-tårne, Kilpauk, Chennai-600010.

Telefon: 044 2640 3766

4. Shingar Bridal Mehendi Artist i chennai:

Shingar Bridal Mehendi

Shingar er kendt for sine fantasifulde og kreative designs, denne Mehendi -kunstner i Chennai gør brug af al naturlig henna, så frisk det bliver. De har forskellige stilarter til brude mehndi designs, priserne er placeret rimeligt, og designene kan vælges af klienten i henhold til deres krav.

Adresse: 18/45, Thakkar street, Near New Saravana Stores, Purasawalkam, Chennai, Tamil Nadu 600007

Telefon: 098405 74443

5. Rajeswari Bedste Mehndi -kunstner i Chennai:

Rajeswari mehndi kunst

Rajeswari passion handler om mehandi designs og har vaseerfaring på 10 år., Hun laver forskellige og unikke designs hver gang for sine kunder og sikrer, at de er fuldt ud tilfredse og tilfredse med hendes designs. De leverer dørtrin i hele Chennai og går også ud af stationen i Tamil Nadu.

Adresse: #4, Praveen Flats B-8, Gandhi Street, Chitlapakkam, Chennai-600064

Telefon: +91 44 33267228

6. Priya Mehendi Designer i Chennai:

Priya Mehendi Arts

Priya Srinivasan er en professionel mehndi -designer, der tilbyder tjenester i Chennai; hun går ud over at sikre, at hendes tjenester bliver godt modtaget af hendes kunder. Fra brudeceremonier til receptioner og fødselsdage med etnisk tema, alt har sit eget sæt afsondret design, og hendes mehandi -designs vil være baseret på kundernes smag.

Adresse: #17, FE, 2. blok, Arti Rajalakshmi Flats, Ambattur Old Township Road, Chennai, Tamil Nadu 600053

Telefon: 099403 72990

7. Anitha Mehndi Arts:

Anitha Mehndi Arts

Anitha foretrækker at give unikke designs hver gang for sine kunder; hun gentager ikke designet. Hun er en af ​​de bedste professionelle mehendi -designere i chennai. Hendes komplekse design gør henna -begivenheden større end nogensinde. Let at få ros, hendes afgifter ligger godt inden for budgettet.

Adresse: No 9/18,120, Mint Street, Ibrahim Street, Sowcarpet, Chennai, 600079.

Telefon: +91 – 9884288457, 9445336110

8. Shrinivas Mehndi Arts:

Shrinivas Mehndi Arts

Shrinivas er en professionel mehndi -kunstner fra omkring 20 år; han startede henna kunst i en alder af 9 år. Mange berømtheder når de besøger Chennai, vil de ikke gå glip af at få mehandi -kunsten udført fra ham. Hans gebyrer vil være lidt høje, men hans service til kunderne vil bare fascinere alle.

Adresse: 2, T P Koil Street, Triplicane, Chennai, Tamil Nadu 600005

Telefon: 099403 72990

9. Sneha Jain Mehandi -kunstner i Chennai:

Sneha Jain mehndi

Sneha er temmelig ny på markedet og spilder derfor innovation som ingen anden. Hun er ekspert i både moderne og konventionel kunst i Henna. Hun siger, at det ikke kun er et job at anvende mehandi; det er en kunst, der har brug for tid og dedikation til at give det perfekte mehndi -design og gøre klienten glad for sine innovative designs.

Telefon: 9940218210

Konklusion:

Selve byen Chennai er rig på sine traditioner og ritualer, især når det kommer til bryllup og mehendi -ceremoni, foretrækker de at gøre alt perfekt. Så alle de ovennævnte professionelle mehndi -kunstnere i Chennai vil bare opfylde deres drøm med deres unikke, innovative og kreative designs, der hjælper med at fremhæve den etiske kultur og giver mulighed for at sidde på den rosende trone til det sidste.