9 Seneste og populære Gol Tikka Mehndi -designs

Mehndi -designs fås i en række forskellige designs, der omfatter mangodesign, bladdesign, påfugldesign osv. Imidlertid anses tikki mehndi -design blandt alle for at være oprindelsen til mehndi -designs. Uden tvivl er designet ret traditionelt, det kan stadig lide piger og damer, da de giver enkle, men elegante designs at bære.

Seneste og populære Gol Tikka Mehndi -designs

Stilfulde og smukke Gol Tikka Mehndi -designs med billeder:

Her er en yndig tikka mehndi designsamling, der kan fange dit hjerte ved et enkelt syn.

1. Tilbage Floral Mehndi:

Tilbage Floral Mehndi

Et af de populære designs i gol tikka mehndi -designs er det, der danner mønster af en blomst. Designet er lavet ved at kombinere forskellige prikker i forskellige størrelser. Fingerspidserne får også et lignende udseende. Denne slags mehndi foretrækkes af de unge piger, der elsker at lave et design på en enkel måde, men iørefaldende udseende.

2. Tikka i arabisk stil Mehndi:

Tikka i arabisk stil Mehndi

Gol tikki mehndi -designs, når de er lavet med et strejf af arabiske designs, giver et vidunderligt mønster. Mehndi er lavet som indpakningsplanten i forskellige former, der danner mønstre.

3. Mehndi Payal Design til ben:

Mehndi Payal Design til ben

Vil du gerne have et payal charme -design på dine ben! Mehndi tikki -designs ville helt sikkert give dig den bedste. Mehndi indeholder charmen ved en stor blomst i midten med jingle designet omkring fødderne.

4. Eye Shape Mehndi Design:

Eye Shape Mehndi Design

Et unikt mehndi -design tikkimønster fremstillet ved hjælp af flere mørke tikkas på det, får en øjenform for at gøre det smukkere. Designet er lavet med forskellige mønstre, der kombinerer til at danne et blomsterlignende design.

5. Rajasthani Bridal Mehndi:

Rajasthani brude Mehndi

Rajasthani mehndi tikka designs er ret trendy blandt bruderne, da de giver små og håndfulde designs. Hænderne, håndfladen og fingrene er lavet med tynde kegler og foringer og er fyldt med lignende designs for at give et glamourøst look. Det hjælper med at tiltrække opmærksomhed under bryllupsceremonien.

6. Engagement Mehndi Design:

Engagement Mehndi Design

Et design, der kan bruges i forlovelsesceremonierne, er lavet ved hjælp af mehndi tikka, hvilket giver former som rund blomst, påfugl og et armbånd. Mehndi giver et elementært design med lignende fingerspidser. Dette ene design er et klassisk mønster, der giver et finish med den korrekte struktur.

7. Traditionelt Mehndi -design:

Traditionelt Mehndi -design

Vil du gerne give et traditionelt look til dine hænder! Her er et mønster, der er lavet med en kombination af blomster og striber, der gør netdesign. Designet giver en skraveret farveeffekt til hænderne. Denne er lidt mørkt og tykt design, der foretrækker alle traditionelle funktioner.

8. Sort med rødt farvet Mehndi -design:

Sort med rødt farvet Mehndi -design

Sort og rød giver herlige mehndi tikka designs 2020. Mehndi påføres ved hjælp af to farver, hvor sort bruges til at lave grænser, mens rød bruges til at udfylde små designs og mørke områder. Denne form for designs er i kommende tendenser i disse dage.

9. Mehndi smykkedesign:

Mehndi smykkedesign

Piger bruger nu tikka mehndi -designs til at lave smykkedesign på hænderne. Et lignende design er lavet på bagsiden af ​​hånden, med en cirkulær blomst som et armbånd og forskellige prikkede blomsterringe forbundet til den.

Populære mehndi-tikka-designs, der udføres i disse dage, er armbåndsstil-tikka-design, rundt arabisk sort mehndi, blomstermotiver, kryds-tværs-designs, grønne tikka-design, cirkulær eid-tikka-design og mange flere. Mens man laver sådanne designs til brude, tilføjes glitter også til designet for at gøre det mere dejligt.