9 smukke og iøjnefaldende Mehndi-designvideoer

Mehandi er en gammel form for kropskunst, der har været praktiseret i Mellemøsten, Indien og dele af Afrika i tusinder af år. Mehndi ses ofte som en kvindes, det er kunsten at påføre designs på huden gennem påføring af pastaer lavet med henna pulver på forskellige dele af kroppen med forskellige designs.

Mehendi er den traditionelle kunst at designe hænder, fødder eller krop med en pasta fremstillet af pulveriserede, tørrede blade af henna -planten. Det er normalt i kirsebærrød til brun farve, men dette kan variere med tiden tilbage og en række andre faktorer. Det har også med nogle forskellige typer mehndi’er som glitter, hvid heena, farvet henna osv.

mehndi design videoer

Normalt køber folk færdige Henna-kegler, som er klar til brug og gør designet let. Disse dage til enhver lejlighed er det første, jeg tænker på, Mehndi. Det vil tilføje et strejf af royalty og charme. Mens du anvender mehandi blev de fleste af de designede henvist med billeder. Mehndi -designs fra forskellige steder har deres egen unikke charme.

TOP 9 Seneste og fremragende Mehandi -designvideoer:

Der er mange videoer, der beskriver, hvordan man designer mehndi får alle til at lære let og hurtigt.

1. Arabisk Mehndi Design Video:

https://www.youtube.com/watch?v=4dQ4iEH3d0A

Denne video guider trin for trin, hvordan du udfører det arabiske mehandi -design med ophævelse. Designet er inkluderet i enkle blomster og blad giver en skygge imellem. Det er let at lære.

2. Peacock Mehandi Design Video:

Dette traditionelle Mehandi -design kan refereres til et påfugldesign. Dette strækker sig til den midterste del af armen. Dette smukke og indviklede design kan bruges til lejligheder som engagement.

3. Gujarati Mehendi Design Video:

Dette klassiske mehndi -kunstdesign er inspireret af marokkansk og er indviklet og moderne. Det er meget tungt Gujarati -design. Konturen er meget fint udformet og er pæn.

4. Cirkulære Mehndi -video -designs:

Dette er et af de dejlige, men enkle og lette Mehandi -design. En blanding af traditionelle og nutidige designs baseret på cirkler og spiraler. Dette kan designes ved at henvise til videoen.

5. Indisk Mehandi Design Video:

Dette er en indisk mehandi med et overdådigt design. Det er meget indviklet, og hullerne er fyldt med præcision, som gør designet helt perfekt og giver et yndigt look til hånden

6. Brude Mehendi Design Video:

https://www.youtube.com/watch?v=h0fXUhIznH8

Denne mehendi -kunst er til, at brude får dem til at se mere charmerende ud. Blomster og påfugl bruges, og hullerne er fyldt med indviklet design med en bestemt kunst giver et tiltalende udseende.

7. Aztec stilfulde Mehendi video designs:

Dette er et moderne og stilfuldt mehndi -design og passer til alle. Dette design starter fra spidsen af ​​langfingeren og strækker sig indtil håndleddet med blomstermotiver ved siden af.

8. Seneste Mehandi Video Design for Hands:

Dette nyeste mehndi -design i arabisk stil er et valg af mange. Dette mehandi -design, der laves på den ene side af hånden, er mere attraktivt og fremragende.

9. Marwadi Mehendi Design Video:

Dette er en Mehendi med fuld hånd med et enkelt og let design. Brug af blomster konturer og udfyldt med lige streger i henhold til designet er udført perfekt. Det fremhæver Mehendi -designet.

Alle de ovennævnte enkle mehndi -designvideoer trin for trin får alle til at lære let og hurtigt. Nu er det ikke påkrævet at deltage i mehndi -træningstimer, det er bare let at lære med disse videoer.