9 smukke og trendy stenbesatte Mehndi -designs

Stenbesatte mehndi -designs er populære nu på grund af den nyeste trend i modeverdenen. Piger eller kvinder kan lide at prøve denne type mehndi med sten besat til bryllupsarrangementer eller ceremonier. I samlingen af ​​makeup til kvinders mehndi er den, der spiller en stor rolle, kvinder kan ikke føle sig færdige med sin makeup uden mehndi. De farverige sten, der kan bruges i designet, gør det til en vidunderlig ændring fra de gamle almindelige designs.

sten besat mehndi designs

Seneste og attraktive stenbesatte Mehndi -designs med billeder:

Lad os se på de 9 bedste mehndi -designs med sten.

1. Full Arm Stone Studded Design:

Full Arm Stone Studded Design

En af de nyeste stilarter inden for mehndi -designs er mehndi -designs på stenen, der er besat på armen. Dette får armen til at se virkelig smuk og elegant ud. Stenene, der bruges her, spænder fra lille til stor. Dette tager lidt mere tid at designe, men det ser meget smukt ud på bruden på hendes bryllupsdag. Prøv også diamantformede sten.

2. Håndsten Studded Design:

Hånd sten besat design

Her er en anden cool mulighed at prøve. Simpelt mehndi -design er udførligt udført med brug af sten. Rosenknoppens design har små røde sten, der sidder fast for at få det til at se smukt ud. Det fanger seernes opmærksomhed i festerne eller ceremonien.

3. Side Arm Mehndi Designs:

Side Arm Mehndi Designs

Prøv dette dejlige sarte mehndi -design, hvor billedet kun er udført på siden af ​​armen indtil fingerspidsen. Dette ser meget smukt og sart ud. Stenene tilføjer et strejf af glamour til designet. De piger, der elsker at køre deres cykel, så er denne ene mehndi din, den fanger opmærksomheden, mens du kører cykel.

4. Stone Mehndi Design til fødder:

Stone Mehndi Design til fødder

Få dine fødder til at se smukke og fantastiske ud med disse sten mehndi -designs. Du finder mange mønstre, der er enkle og farverige. Designene inkorporerer stenene, der kan være hvide, blå eller røde.

5. Stone Mehndi Design til bagsiden:

Stone Mehndi Design til bagsiden

Her er en cool måde at fremvise mehndi -designs med sten på. Bagsiden er dækket af mehndi -design, der derefter gøres mere attraktivt ved at tilføje små farverige sten. Prøv dette design til din næste lejlighed, og du vil rocke festen.

6. Glitter og sten designs:

Glitter og sten designs

Glitter og sten er det næste trin i mehndi -designs, der ser super fede ud. Den anvendte glitterfarve er normalt i henhold til den farve på det tøj, som personen vil have på. Så du har muligheder som rød, blå og grøn, som kan suppleres med sten.

7. Finger Mehndi Designs:

Finger Mehndi designs

Fantastiske finger mehndi -designs med sten er iøjnefaldende ved hjælp af små sten, der skinner. Designene påføres fingrene, og neglene kan dekoreres med farverige sten. Prøv denne nye stil, og se hoveder vende.

8. Brude sten Studded Mehndi:

Brude sten Studded Mehndi

En brud er den vigtigste person, og hun skal være klædt på til det. Så prøv disse seje brude mehndi -designs, der er stenbesat. Designene har mange indviklede detaljer, og stenens farver matcher den påklædning, der vil blive båret på den store dag.

9. Hvide Mehndi -designs med sten:

Hvide Mehndi -designs med sten

En nylig trend inden for mehndi -design er mehndi -designet i hvid farve. Designene er lige så sarte og indviklede som de andre mehndi -designs. Du kan bruge hvide sten til at fremhæve designet, eller du kan få farverige sten til at matche det.

Disse designs kan udføres på arme, håndflader, ben og endda fingre på en person. Vær fed med mehndi -designs på bagsiden, der også er besat med sten.