9 Trendy hjerteformede Mehndi -designs med billeder

Kvinder vil have dyb kærlighed til mehandi. Der er mange kreative mehandi -designs blandt alle hjerteformede designs, der får alle til at blive forelsket. Når det kommer til at udtrykke følelsen over for kære, vil dette hjerteformede mehndi -design være den bedste mulighed for altid.

Der er tusindvis af hjertemønstre for hænder i Mehendi. Mehendi -forretning er den bedste løsning for kvinder at starte. For hver eneste lejlighed er det første, han tænker på, Mehandi.

Hjerteformede Mehndi -designs med billeder

Evergreen 9 Wonderful Heart Shaped Mehndi Designs:

Nedenfor er de bedste mehndi -designs i hjertet, som du helt sikkert bør prøve.

1. Glitter Mehndi Heart Designs til skulder:

Glitter Mehndi Heart Designs til skulder

Dette er et moderne mehandi -mønster. Dette design er især for de mennesker, der elsker en mehendi -tatovering til skulder. Et hjerte i midten og begge sider er givet med blomster- og bladmønstre, et lille smukt hjertesymbol blev dekoreret omkring designet for at fremhæve, at denne grønne farve er blevet brugt.

2. Mehndi Design Heart for Hands:

Mehndi Design Heart for Hands

Dette hjerteformede mehendi -design er ganske enkelt, men stilfuldt. Fingerspidser er belagt med dyb mørk mehendi og med simpelt kædedesign. Håndfladen og håndleddet er dækket af et fire smukt hjerteformet design for at give et enkelt og fantastisk look. Perlerede kæder er fastgjort til det hjerteformede mehandi -design.

3. Enkle hjerteformede Mehendi -designs til håndflade:

Enkle hjerteformede Mehendi -designs til håndflade

Dette er et fejlfrit hjerteformet design lavet på håndfladen. Mønsteret har to hjerter, og den midterste del er fyldt med spiraldesign. Dette dejlige hjerteformede mehendi -design vil være godt til små funktioner eller fester, der afholdes derhjemme. Dette design kan være træt af de mennesker, der foretrækker at være enkle, men elegante.

4. Rajasthani Heart Mehndi Designs:

Rajasthani Heart Mehndi Designs

Dette er et smukt Rajasthani mehndi -design til den komplette håndflade og håndled, der dækker et stort hjerte på håndfladen med små hvirvler og blade rundt om det, vil give et fantastisk look til hånden. Alle fingre er designet med et enkelt bladmønster. Dette vil være et godt valg af design til alle lejligheder.

5. Back Hand Heart Design Mehndi:

Back Hand Heart Design Mehndi

Dette er et enkelt arabisk hjerteformet design på bagsiden af ​​hånden, der er smukt startet med pegefinger og strakt til håndleddet dækker med få blomstermønstre. Dette design vil være et godt forsøg for begyndere, der lærer hjertet mehandi -designs.

6. Seneste Heart Mehendi Design til underarm:

Seneste Heart Mehendi Design til underarm

Dette er simpel henna -henna, der dækker med hvirvelmønster og prikker. Dette hjerteformede mehandi -design vil give et moderigtigt look, der kan prøves til næsten alle lejligheder. Dette design vil også være godt for tatoveringselskere; få ændringer kan foretages med de kreative ideer for at få designet til at se unikt ud.

7. Tykke Dark Heart Mehndi Designs:

Tykke mørke hjerte Mehndi -designs

Dette henna -design har en indviklet kunst. Dette design er en blanding af hjerter og pilemønster for at få designet til at se attraktivt ud. Dette design er hovedsageligt for piger, der elsker de hjerteformede mehndi -designs. Dette kan generelt anvendes hjemme bare for at få dagen til at føles speciel for de særlige.

8. Fælles Heart Mehandi Designs:

Fælles hjerte Mehandi designs

Dette er et berømt bryllup mehndi design med hjerter. Den har to halve hjerter på begge hænder, og resten er dækket med små smukke blomster. Fingers har givet en finish med blade og prikkede blomster, for at se det komplette design, skal begge hænder sættes sammen. Dette symboliserer to hjerter, der kommer sammen med ukrudtet.

9. Heart Mehendi -designs til hænder:

Heart Mehendi -designs til hænder

Dette er et unikt og yndigt design til hænderne. Det er en kombination med hjerter og påfuglefjer. Dette smukke design har så mange hjerter, der sekventeres med det store og lille hjerteformede forskellige design, der er blevet brugt til alle fingre for at give et tiltalende look. Dette design vil helt sikkert tiltrække alle.

Hjerteformede mehndi -designs

Alle de hjerteformede mehendi-designs har sit unikke sted og design. Baseret på interessen og valget kan alle de uovervindelige designs prøves for at fejre de særlige lejligheder med de kære.