9 új és gyönyörű Bail Mehndi dizájn képekkel

Sokan szeretnek mehndit tenni, ami egyszerű, de lenyűgöző. A tervezés apró részletei pompássá teszik a teljes megjelenést. Tehát az óvadék mehndi design tökéletesen illik lányokhoz és nőkhöz is. Mindegyik kialakítás könnyen alkalmazható, és egyszerű vonalakkal és görbékkel rendelkezik.

Bail Mehndi Designs With Pictures

A legújabb és vonzó Bail Mehndi tervek kézre és lábra:

Vessen egy pillantást néhány szép gyűjteménye óvadék mehndi mintákat.

1. Oldalkar Bail Mehndi Design:

Oldalkar Bail Mehndi Design

A mehndi tervezési jelenet legújabb eleme az oldalkar stílus. Itt az óvadék mehndi kialakítása csak a kar oldalán, a hüvelykujj végéig és a mutatóujjig terjed. A design egyszerű és finom. Ezt kifejezetten szeretik a fiatal lányok.

2. Palm Bail Mehndi:

Palm Bail Mehndi

A menyasszonyi mehndi designnak bonyolultnak és gyönyörűnek kell lennie. Ez a menyasszonyi mehndi óvadék nagyon egyszerű, de gyönyörű. A menyasszony tenyere tele van görbékkel és vonalakkal, amelyek végül szép megjelenést kölcsönöznek. Ha rendben van az egyszerű és fülbemászó megjelenéssel a mehndi számára, akkor ez a design a tiéd lesz.

3. Bail Design a központban:

Bail Design a központban

Szerezd meg ezt az igazán egyszerű mehndi óvadékot a kezed közepén. A kéz felső részét és a középső ujját finoman díszíti a dizájn. Csillámok vagy kövek használatával színt is beépíthet a dizájnba. Az irodába járó nők a pártok irodai funkcióihoz is előnyben részesíthetik ezt a kialakítást.

4. Arab Bail Designs:

Arab Bail Designs

Egy másik hűvös és egyszerű mehndi óvadék tervező kéz is elvégezhető, az arab stílusok. Ezek a formatervezések nagyon egyszerűek, mégis finomak és gyönyörűek. Az arab tervezés ezen példája tele van pontokkal és vonalakkal. Az ilyen típusú tervezéshez megfelelő mehndi művészre van szükségünk, tisztán kell szemügyre venni a munkát. Valóban szép megjelenést kölcsönöz a tisztességesebb kezeknek.

5. Pakisztáni Bail Designs:

Pakisztáni Bail Designs

A mehndi design óvadék nagyszerű inspirációja a pakisztáni verzió. Ez a gyönyörű rózsavirág tématervezés lenyűgözően néz ki. A levelek és virágok bonyolultan készülnek, mégis nagyon egyszerűnek tűnnek. Ez megfelelő figyelmet szentel barátainak vagy rokonainak is.

6. African Bail Designs for Leg:

African Bail Designs for Leg

Az afrikai mehndi tervek egy másik nagyszerű példája a óvadék mehndinek. A lábfej kialakítása nagyon egyszerűnek és elegánsnak tűnik. A vonalak és a rusztikus falusi nyomtatás nagyon jól látható az egyszerű mehndi óvadék kialakításában.

7. Mango Motif Mehndi Design:

Mangó motívum Mehndi Design

Az egyszerű mehndi óvadék egy kis virágot és egy mangó motívumot tartalmaz. A mangó kialakításnak olyan görbéi vannak, amelyek jól néznek ki, ezért a kaució kialakításánál választják. Próbálja ki ezeket a bonyolult mintákat a lábán vagy a kezén. Szerezd meg ezt a dizájnt bármilyen más különleges alkalomra.

8. Páva Bail Mehndi:

Páva Bail Mehndi

A 2020 -as óvadéki mehndi tervekben a páva kialakításának felhasználása nőtt. A páva kialakítását széles körben használják Indiában, mivel szimbólum vagy büszkeség és szerelem. A páva tollait többnyire a karon vagy a lábon használják.

9. Legújabb tervek lányoknak:

Legújabb tervek lányoknak

Itt vannak a lányoknak szóló óvadék mehndi legújabb tervei. Ezek magukban foglalják az ujjakat és a kopott gyűrűket is. Ez a kialakítás tehát helyet ad a viselni szükséges gyűrűnek. A többi ujj körül lévő bonyolult részletek nagyon szépek.

A Bail mehndi tervek elvégezhetők a karon, a lábakon vagy akár az ujjakon. Az egyszerű minták Pakisztánból, Pandzsábból, Afrikából és még az arab országokból is átvehetők.