9 Uovertruffen Bollywood Mehndi -designs med billeder

Bollywood -skuespillerinder har altid sat en ny trend enten med deres påklædningsoutfit eller med deres Mehandi. Når det kommer til bryllup, vil de foretrække at være storslåede blandt alle. Mange foretrækker at følge skuespillerinderne til at se specielle og elegante ud til lejligheder. Du har også set Karishma Kapoor og andre, der dyrker disse til prisfunktioner. Disse er en tendens, og næsten alle har prøvet at bære eller genskabe disse smukke mehndi -designs.

bollywood mehndi designs

Top 9 futuristiske Bollywood Mehndi -designs med fotos:

Nedenfor er de top 9 Bollywood mehndi -designs med billeder, som du helt sikkert bør prøve.

1. Udførlig Bollywood Mehendi Design:

Udførlig Bollywood Mehendi Design

Dette er mehendi -design med et halvt ben, der bruges af en af ​​Bollywood -skuespillerne. Det er enkelt og elegant med et mango- og spiralmønster. To tværlinjer fyldt med mangomønsterdesign og strakt til ankel med perlekæder. Fingrene er designet med mango former og prikker for at få det til at se yndigt ud.

2. Sort og stenet Bollywood Mehndi Designs:

Stoned Bollywood Mehndi Designs

Dette er et unikt design. Det er designet med en kombination af sort mehandi, sten og guldfarveglitter. Dette er dækket med blomstermønster og blade; store sten placeres i midten af ​​blomsten. Fingre er givet med forskelligt design og hals er designet som smykker ved at bruge sten og glitter med et cirkulært design.

3. Glitter Bollywood Mehandi Designs:

Glitter Bollywood Mehandi Designs

Dette design startes fra skulder til hånd mehndi design. Det er et enkelt design med linjer og kurver imellem dette er et betagende design og fremhæves med hvide farvesten og glitter imellem. Et enkelt design udføres fra hage til pande med samme mønster af prikker og glitter.

4. Brude stil Bollywood Mehendi Design:

Brude stil Bollywood Mehendi Design

Dette er en brude stil mehndi med et meget tykt mesh design. Denne mehndi -kunst blev startet fra fingre og strakt til armen med fremragende indviklet blomsterdesign ved at efterlade et mellemrum i midten bare for at fremhæve designet. Denne type design vil give et tiltalende look til bruden. En tung lehanga -dragt passer til dette design.

5. Bedøvelse Bollywood Mehandi Design med Rhino Stones:

Bollywood Mehandi Design med Rhino Stones

Dette er endnu et fantastisk mehandi -design med næsehornsten med et stort blad og blomster givet med en perlekæde. Håndleddet får et armbåndsdesign ved at placere stenene i midten. En sød lille blomst bruges imellem perlekæden. Dette er et enkelt design fra fingre til halsen, der placeres med hvide sten for at give et fantastisk look.

6. Brude Bollywood Mehendi -designs til ben:

Brude Bollywood Mehendi -designs til ben

Dette er et mehendi -design med fuld ben til bruden. Den er designet med en dejlig blomst i midten og blade fastgjort til den. Resten af ​​fødderne er dækket med perler, der ligner en kæde. Kraftigt blomster- og mangomønster bruges til at fremhæve ankledesignet. Dette vil være et perfekt valg til traditionelle lejligheder.

7. Fuld hånd Bollywood Mehndi Design:

Fuld hånd Bollywood Mehndi Design

Shilpa Shetty mehendi design var fuld af alle elementerne. Den havde tre store blomster en efter en, og sidedelen er dækket med et netdesign. Det er designet til albuen og givet med en afslutning af mangomønster, har hver finger et andet design. Hånden er fuldstændig dækket af det himmelske design.

8. Smukke Bollywood Mehndi -designs til hænder:

Bollywood Mehndi -designs til hænder

Dette design har dækket hele håndfladen og håndleddet, der omfatter blomster og mangomønster. Det fremhæves med perlekæder og netdesign. Hver finger har givet et kontrastdesign. Dette er et af de traditionelle mehandi -designs, der stjæler alle fokus. Det er en indviklet designfyldning til hænderne.

9. Enkle Bollywood Mehandi -designs til fødder:

Bollywood Mehandi -designs til fødder

Dette er et meget enkelt og unikt design, der er udført med store linjer og spiralmønster forlænget til tommelfingeren. Dette er et ben arabisk design; fingre får en overdådig efterbehandling. Denne type enkle designs passer til personer over 35 år. Dette er et grundlæggende mehandi -design, der var indviklet.

Alle ville ønske at ligne en skuespillerinde, især når det kommer til bryllupper. Folk foretrækker at følge de trendy outfits, mehndi og alle ovenstående bollywood mehendi -designs er de bedste og fashionable designs, der får alle til at se smukke ud.