9 verhetetlen Bollywood Mehndi dizájn képekkel

A bollywoodi színésznők mindig új trendet állítottak fel öltözködési ruhájukkal vagy Mehandijukkal. Amikor esküvőről van szó, inkább mindenki között pompásak lesznek. Sokan szívesebben követnék a színésznőket, hogy különlegesnek és elegánsnak tűnjenek alkalmakkor. Látta Karishma Kapoor -t és másokat, akik ezeket díjazási funkciókért sportolják. Ezek meglehetősen trendek, és szinte mindenki megpróbálta viselni vagy újra létrehozni ezeket a gyönyörű mehndi mintákat.

bollywoodi mehndi tervez

A legjobb 9 futurisztikus Bollywood Mehndi dizájn fotókkal:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb bollywoodi mehndi mintát olyan képekkel, amelyeket feltétlenül ki kell próbálnia.

1. Kidolgozott Bollywood Mehendi Design:

Kidolgozott Bollywood Mehendi Design

Ez a fél lábas mehendi design, amelyet az egyik bollywoodi színésznő használt. Egyszerű és elegáns, mangó és spirál mintával. Két keresztvonal, mangó mintával kitöltve, bokáig nyúló gyöngyös láncokkal. Az ujjakat mangó formákkal és pontokkal tervezték, hogy imádnivalónak tűnjenek.

2. Fekete és kövezett Bollywood Mehndi Designs:

Kövezett Bollywood Mehndi Designs

Ez egy egyedi kialakítás. Fekete mehandi, kövek és arany színű csillogás kombinációjával készült. Ezt virágmintás és levelek borítják; nagy köveket helyeznek a virág közepére. Az ujjak különböző kialakításúak, a nyak ékszerekhez hasonlóan kör alakú kövekkel és csillámokkal készült.

3. Glitter Bollywood Mehandi Designs:

Glitter Bollywood Mehandi Designs

Ez a tervezés vállról a kézi mehndi tervezésre kezdődik. Ez egyetlen kivitel, amelynek vonalai és ívei vannak közöttük, ez elragadó, és fehér színű kövekkel és csillogással van kiemelve. Egyszerű kialakítás állától a homlokig, ugyanazokkal a pontokkal és csillámokkal.

4. Menyasszonyi stílusú Bollywood Mehendi Design:

Menyasszonyi stílusú Bollywood Mehendi Design

Ez egy menyasszonyi stílusú mehndi, nagyon vastag háló kialakítással. Ez a mehndi művészet az ujjaktól indult, és a karig nyúlt, kiváló bonyolult virágmintával, középen hagyva egy helyet, hogy kiemelje a dizájnt. Ez a fajta design vonzó megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak. Egy nehéz lehanga öltöny illik ehhez a kialakításhoz.

5. Lenyűgöző Bollywood Mehandi Design orrszarvú kövekkel:

Bollywoodi Mehandi Design orrszarvú kövekkel

Ez egy másik lenyűgöző mehandi design orrszarvú kövekkel, nagy levéllel és virágokkal, gyöngyös lánccal. A csukló karkötőt kapott a kövek közepére helyezésével. A gyöngyös lánc között aranyos kis virágot használnak. Ez egyetlen kivitel az ujjaktól a nyakig, fehér kövekkel, hogy csodálatos megjelenést biztosítson.

6. Menyasszonyi Bollywood Mehendi minták a lábakhoz:

Menyasszonyi Bollywood Mehendi Designs For Legs

Ez egy teljes lábú mehendi design menyasszony számára. Úgy tervezték, hogy egy szép virág közepén és a levelek vannak hozzáerősítve. A láb többi részét gyöngyös pontok borítják, amelyek láncnak tűnnek. Nehéz virágos és mangó mintát használnak a boka kialakításának kiemelésére. Ez tökéletes választás lesz hagyományos alkalmakra.

7. Teljes kézzel Bollywood Mehndi Design:

Teljes kézzel Bollywood Mehndi Design

Shilpa Shetty mehendi design tele volt minden elemmel. Egymás után három nagy virága volt, az oldalsó részt pedig hálószerkezet borítja. A könyökig tervezték, és mangó mintával díszített, minden ujja más és más. A kéz teljesen be van borítva a mennyei dizájnnal.

8. Gyönyörű Bollywood Mehndi tervek a kezekhez:

Bollywood Mehndi Designs for Hands

Ez a kialakítás lefedi a teljes tenyeret és csuklót, amely virágokat és mangómintát tartalmaz. Gyöngyös láncokkal és háló kialakítással van kiemelve. Minden ujj kontrasztos kialakítást kapott. Ez az egyik hagyományos mehandi tervezés, amely ellopja mindenki figyelmét. Ez egy bonyolult formatervezés a kéz számára.

9. Egyszerű Bollywood Mehandi minták lábakhoz:

Bollywood Mehandi Designs For Feet

Ez egy nagyon egyszerű és egyedi kialakítás, amely nagy vonalakkal és hüvelykujjig kiterjesztett spirális mintával készül. Ez egy láb arab design; az ujjak pazar felületet kapnak. Ez a fajta egyszerű kialakítás 35 év felettiek számára alkalmas. Ez egy alap láb mehandi design, amely bonyolult volt.

Mindenki színésznőnek szeretne kinézni, különösen, ha esküvőkről van szó. Az emberek szívesebben követnék a divatos ruhákat, a mehndi és a fent említett bollywoodi mehendi minták a legjobb és divatos minták, amelyek mindenki számára gyönyörűek.