A 10 legjobb hagyományos Khaleeji Mehndi dizájn 2021

A Khaleeji Mehndi Designs nagyon aranyos megjelenésű. Félelmetesen néz ki a nők kezében és lábában. A legújabb Khaleeji mehndi minták ügyesek, tiszták és vonzóak is. Ez rést tartalmaz a tervek között. A kéz és a láb nem telik meg teljesen mehndivel. Szándékosan maradt üres hely a mehndi tervezésének javítására. A khaleeji henna design egy művészeti forma, amely a hölgyek kezét és lábát díszíti.

Khaleeji Mehndi Designs

10 vonzó Khaleeji Mehndi dizájn:

Nézzük meg a Khaleeji Mehndi esküvői terveit.

1. Virágos Khaleeji Mehendi Design by Maseera:

Virágos Khaleeji Mehendi Design by MaseeraMűvész: maseeramehndi

Ez igazán szép khaleeji mehndi virágos módon. A virágtervezésben jó a kreativitás. Ez egy hátsó kialakítás. Bár van némi szakadék a tervezés között, de ragyog. Ez a kialakítás újnak tűnik a kezében.

2. Khaleeji Mehendi Design:

Khaleeji Mehendi DesignsMűvész: maseeramehndi

Ez egy igazán szép Khaleeji henna mehndi design. A design annyira magával ragadó. Az ujjakat olyan gyönyörűen díszítik mehndi minták. A csuklón díszes virágos kivitel készült. A hölgyek varázslatosak maradnak, ha látják ezt a dizájnt.

3. Khaleeji Mehndi for Foot:

Khaleeji Mehndi Design for Foot

Ez a kialakítás gyalog történik, és lila színű kövekkel díszített. Az ujjak közelében egy fantasztikus percterv készült. Lila kő ragyog fekete hennával. Ezek a kövek nem tartósak. Hasznos lehet egy estére.

4. Stílusos Khaleeji Mehndi Design:

Stílusos Khaleeji Mehndi DesignMűvész: minashenna

Ez a legújabb khaleeji mehndi design elegáns kialakítása. Ez olyan vonzó módon jött létre, hogy elragadja a hölgyek szívét. Nehéz olyan egyedülálló nőket találni, akik nem szeretik ezt a dizájnt. A dizájn elegáns és divatos.

5. Fancy Khaleeji Mehndi:

A legjobb Khaleeji Mehndi minták

Ez olyan átgondoltan jön létre. Mint mások, itt is hiányosságok vannak a tervek között. De a réseket annyira helyesen teszik, hogy a design ne váljon szét. Divatos, ez egy okos design.

6. Elbűvölő Khaleeji Mehandi Design:

Elbűvölő Khaleeji Mehandi DesignMűvész: chaahath_mehandi

Ez a mehndi design tökéletes lehet egy menyasszony számára. Egy nagyon vékony kialakítás történt, hogy a menyasszony érintését. A modern megjelenés tipikus ellenőrzési mintát kap, hogy kidolgozza a mehndi szépségét. Jelenleg népszerű stílust képvisel.

7. A legújabb Khaleeji Mehndi Design:

Legújabb Khaleeji Mehndi DesignMűvész: maseeramehndi

Ez a legújabb khaleeji mehndi design. Ezt a kialakítást ritkán lehet megtalálni. Csak egyszerű bélések és apró virágok készülnek hennával, és gyönyörű dizájnt eredményeznek. Próbálja ki egyszer ezt a formatervezést, és rengeteg bókot fog kapni ezért.

8. Karkötő stílusú Khaleeji Mehndi Design:

Karkötő stílusú Khaleeji Mehndi Design

Ebben a kialakításban van egy új design, amelyet a csuklón készítenek henna segítségével. Úgy néz ki, mintha maga viselte volna a karkötőt. A hölgyek csak úgy fogják szeretni, mint az arany karkötőket. Ez a khaleeji henna dizájn egyszerű megjelenésű és letisztult kialakítású.

9. Khaleeji Mehandi Design szívvel:

Khaleeji Mehandi Design szívvelMűvész: henna_by_pamshi

Ez egy szép design virágokkal, kiváló mehndi design. Ez jó lehet a szabadban. Egy szép virágos forma készült, és a külső oldalán egy apró design található, amely leveleket és virágokat tartalmaz. Ez egy elbűvölő design.

10. Khaleeji Mehndi Rose Design:

Khaleeji Mehndi Rose Design

Nagyon szép borító készült rózsavirággal ebben a mehndiben. Ez az új khaleeji mehndi design el fogja lopni a lányok figyelmét. Középen virágok és levéltervezés látható. A fiatal lányok imádni fogják ezt a dizájnt.

Áttekintés:

A khaleeji mehndi népszerűbb az Öböl -övezetben. A hölgyek szeretik a mehndit az Öbölben. Mehndi nélkül egyetlen hölgy kezét sem találja. A mehndi tervezésben mindig van valami új. Khaleeji Mehndi valóban vonzó és elnyeri a hölgyek figyelmét. Ebben a kialakításban mindig van egy új fajta. Manapság egyre népszerűbb az indiai hölgyek körében is.