A Top 8 Belly Mehndi minták képekkel

A Mehandi alkalmazása a bőrön ősidők óta folyik. Ez egy olyan művészeti forma, amely soha nem öregszik. Az ókorban többnyire ázsiai és afrikai származású nők alkalmazták a Mehndit, de az utóbbi időben a Mehendi alkalmazása új fordulatot vett. Divat lett a világon élő nők többsége körében. Mivel a Mehandi alkalmazása egyszerű, fájdalommentes és nem állandó jelzés a testen, az egész világon népszerűvé vált ideiglenes tetoválás formájában.

Belly Mehendi Designs

Bár a Mehndi alkalmazása gyakori a kezeken és a lábakon, a nők a Mehandit a hasukra is alkalmazzák. Más tény, hogy India egyes kultúráiban a Mehndi alkalmazása a terhes nők hasára valami szokás, de a hasi Mehendi új trend lett a nők körében is. Itt van egy lista néhány gyönyörű hasi Mehndi tervezésről képekkel, amelyeket biztosan értékelne.

A legjobb hasa Mehndi minták fotókkal:

1. Virághasa Mehendi Designs:

Virághasa Mehendi Designs

Ha lapos hasát szeretné megmutatni egy gyönyörű ideiglenes tetoválással, akkor ez a kialakítás megteszi a trükköt, mivel nemcsak szép, hanem nagyon szép is. Alkalmazza ezt a Mehndi formatervezést, és dicsekedjen lapos hasával.

2. Egyszerű Belly Mehandi Design:

Egyszerű Belly Mehandi Design

Ez a Mehendi egyszerű és kicsi kialakítása a köldök környékén, és tökéletes ahhoz, hogy megmutassa lapos hasát anélkül, hogy ragadósnak tűnne. És a legjobb része ennek a mehandi dizájnnak az, hogy még a nyugati ruhákhoz is illik.

3. Creeper Belly Mehendi Designs:

Creeper Belly Mehendi Designs

Ez egy nagyon csinos mehndi dizájn, amelyet a hasára rajzoltak, és tökéletes nemcsak lapos hasának pompázására, hanem ünnepségeken és más alkalmakkor is.

4. Spider Belly Mehndi Design:

Spider Belly Mehndi Design

Ez egy aranyos, bonyolult mehendi design, amely nem igényel szavakat a leírásához. Egy nagyon egyszerű és mégis csinos mehandi design, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen alkalomra büszkélkedhessen.

5. Gyönyörű Caterpillar Belly Mehandi minták:

Caterpillar Belly Mehandi Designs

Ez egy újabb gyönyörű mehndi tetoválás, amely a hasra rajzolható. Szeretem ezt a formatervezést „hernyónak” nevezni a tervek körüli vetületek miatt. Ez valóban egy gyönyörű dizájn, amellyel stílusát és lapos hasát pompázhatja.

6. Bonyolult hasa Mehendi Design:

Bonyolult hasa Mehendi Design

A terhesség a legszebb időszak egy nő életében. És bár egyes kultúráknak szokásuk a Mehendit a várandós hölgy hasára alkalmazni, akkor is alkalmazhatod, még akkor is, ha nem vagy híve a régi szokásoknak és rituáléknak. Úgy értem, nincs szükség szokásokra, hogy megmondja, mikor kell jól kinéznie?

7. Cool Belly Mehndi Designs:

Cool Belly Mehndi Designs

Ez egy nagyon szép mehndi design, amely kiválóan fog kinézni, ha lapos pocakja van, és kétségbeesetten büszkélkedhet vele, mert ez egyike azoknak a gyönyörű mintáknak, amelyek nem hagynak cserben.

8. Színes hasa Mehandi Design:

Színes hasa Mehandi Design

Ez egy nagyon színes Mehendi dizájn, amely csodálatosnak tűnik, és nagyszerű választás a hasra való felhordásra.

Ha azt szeretné, hogy a Mehendi a legjobban nézzen ki, akkor ajánlatos cukor és citrom keverékét felvinni. Így tartósabb lesz a szín.