Dulhan Mehandi Designs – A legjobb 9 képekkel

Mehndi óriási létfontosságú szerepet tölt be indiai kultúránkban. Senki sem tud elképzelni esküvőt vagy más fesztivált és funkciót mehandi nélkül. A dulhan gyönyörű mehndi mintákkal díszíti a kezüket és a lábukat. Nem csak dulhan, barátai és rokonai is ünnepelnek és büszkélkedhetnek a mehandi tervekkel.

Dulhan mehndi design

Az ifjú házaspár új ragyogása, meleg jelenléte az új házlakók között, az őt körülvevő izgalom és élénkség, egy új, félénk indiai menyasszony, a dulhan öltözéke önmagában is elbűvölő. Édes aromája, lágy szavai mind az eleganciát jelzik. Ahogy a barátai között ül, láthatjuk szép puha kezeit, amelyeket valami törzsi művészeti forma hímez, amely elborítja az egész kezét. Ilyenkor vesszük észre a body art ügyességét, és ma ebben a cikkben bemutatjuk nektek ezeket a legjobb dulhan mehndi mintákat az esküvői szezon képeivel.

A legjobb Dulhan Mehandi minták képekkel:

1. Rajasthan különleges Dulhan Mehandi Design:

Radzsasztáni különleges Dulhan Mehandi Design

Voltál már radzsasztáni esküvőn, és lenyűgözte a kéz hibátlan borítása a válltól az ujjhegyig? Az Extravagance különböző csomagokban kapható. Míg egyesek bonyodalmakat használnak, mások testteret használnak, hogy eltakarják a kezét olyan mintákkal, mint ez a napmehndi design, virágmintákkal és csillogó drágakövekkel. Ez a kialakítás a nehéz indiai esküvői ékszereknek is kedvez.

2. Mintás Dulhan Mehndi Designs:

Mintás Dulhan Mehndi Designs

Most itt van az extravagancia a tervezésben, ahol a művész ügyesen átlépett minden akadályt ennek a csodálatos műalkotásnak a megalkotásában, amelyet bonyolultan és precízen készítettek, minden mintával, amely egyértelműen összefonódott szomszédjával. A tenyerek virágos mintát mutatnak, a végeik mintás megjelenéssel az elülső karba húzódnak.

3. Színes Splash Dulhan Mehendi Design:

Színes Splash Dulhan Mehendi Design

Az esküvők, különösen az indiánok, élénkek és élettel teli, és hogy ugyanezt a hozzáállást ábrázolják az öltözéken, a menyasszony élénken öltözik a legjobban, a legepikusabb body art mintákkal, mint ez. A színek a pompás esküvők fő elemei, ezért használjon színeket a testápolásához, testápolással összekeverve. Ebben a mehndi dizájnban a virágmintás a közepén alázatos virágot rejt, drágakövekkel és mintákkal zsúfolt ujjakkal.

4. Józan Dulhan Mehendi Designs:

Józan Dulhan Mehendi Designs

Annak ellenére, hogy az esküvők hangosak és nagyszerűek, gyakran előfordul, hogy az alacsony kulcsfontosságú karbantartást részesítik előnyben, és ezekben az időkben lehet következtetni erre a műalkotásra, amelynek oxidált vérvörös színe sötét és elegáns. Tartsa a gubancokat egyszerűnek, mégis elegánsnak, miközben világos nyári színekben díszíti magát minimálisra.

5. Alázatos Dulhan Mehandi tervezés a kezekhez:

Szerény Dulhan Mehandi tervezés a kezekhez

A Mehndi olyan művészeti forma, amelyet hangossá és puhává lehet tenni. Forró és hűsítő jég lehet, ezért ez a mehndi művészet hozza meg a legalacsonyabb, elegáns mehndi dizájnt. Az ujjhegyek a hagyományoknak megfelelően színezettek, míg a többi perforált módon történik, oly módon, hogy a bőrszín friss vérvörös legyen. A virágosok között vannak mintás felhők és minták.

6. A Red Hot Dulhan Mehandi Designs:

A Red Hot Dulhan Mehandi Designs

A piros a kéj színe, a piros a szerelem színe és a vörös az indiai esküvő színe. A nehéz vörös színű, csipkével töltött saree -n kívül a többi vörösség más formákban, mint ez a mehndi, dúsnak látszik, lágy, szerény mintákkal, szervezett módon.

7. A Criss Cross Dulhan Mehndi Design lábakhoz:

A Criss Cross Dulhan Mehndi Design lábakhoz

Mehndi nemcsak a tenyéren, hanem a lábakon és a fenti részeken is korlátozódik, és itt van egy nagyszerű példa erre a képre, amelyen a spirális kereszteződő utak csúsznak felfelé a koronán. Fél páva mintákat is tartalmaz virágos és mintás nyomokkal az ujjakon.

8. Teljes kézzel Dulhan Mehndi Designs:

Teljes kézzel Dulhan Mehndi Designs

Itt egy egyedülálló mehndi dizájn a teljes kezek számára, hogy a szeme kábult legyen. Ez az egyszerű, de nehéz álmot valósítja meg, pontos elválasztással egymás között. Az ilyen típusú mehandi minták többnyire a szokásos nehéz mehndi művészetet tartalmazzák.

9. Arany matt Dulhan Design:

Arany matt Dulhan Design

Ez egy újabb színes mehndi design lágy arany matt színű, lágy sötét csokoládé barna színnel. A tenyér különböző virágformákkal van tele, apró és aranyos szerelmi szimbólumokkal körülvéve, amelyek ujjhegyekre terjednek ki. A dél -indiai menyasszonyok többsége kedveli ezt a fajta mehendi művészetet.