Dulhan Mehandi Designs – Vores bedste 9 med billeder

Mehndi indtager en enorm vital rolle i vores indiske kultur. Ingen kan forestille sig et bryllup eller en anden festival og fungere uden mehandi. Dulhanen dekorerer deres hænder og ben med smukke mehndi -designs. Ikke kun dulhan, hendes venner og slægtninge fejrer og praler også med mehandi -designs.

Dulhan mehndi design

Den nyglød af en nygift, hendes varme tilstedeværelse blandt hendes nye husfanger, spændingen og livskraften omkring hende, påklædningen til en ny genert indisk brud, dulhan, er en fascinerende i sig selv. Hendes søde aroma hendes bløde ord indikerer alle elegance. Mens hun sidder blandt sine venner, kan man se hendes smukke bløde hænder broderet af en eller anden stammekunstform, der opsluger hele hendes hånd. Det er i sådanne øjeblikke, at vi indser, at kropskunstens pænhed er nøjagtig, og i dag i denne artikel bringer vi dig nogle af disse bedste dulhan mehndi -designs med billeder til bryllupssæsonen.

Bedste Dulhan Mehandi -designs med billeder:

1. Rajasthan Special Dulhan Mehandi Design:

Rajasthan Special Dulhan Mehandi Design

Har du nogensinde været til et bryllup i Rajasthani og været imponeret over det fejlfrie dækning af hænderne fra skulderpladen til fingerspidserne? Extravagance kommer i forskellige pakker. Mens nogle bruger komplikationer bruger andre kropsrum til at dække hendes hænder med designs som dette sun mehndi -design med blomstermønstre og mousserende perler limet til det. Dette design favoriserer også de tunge indiske bryllupssmykker.

2. Mønstrede Dulhan Mehndi Designs:

Mønstrede Dulhan Mehndi Designs

Nu er her ekstravagance i design, hvor kunstneren dygtigt har krydset enhver hindring for at skabe dette vidunderlige kunstværk indviklet udført i præcision med hvert mønster, der klart vikler sig sammen med sin nabo. Håndfladerne viser et blomstermønster med enderne, der trækker i forarmene med et mønstret look.

3. Farvet Splash Dulhan Mehendi Design:

Farvet Splash Dulhan Mehendi Design

Bryllupper, især indianere, er livlige og livfyldte og for at skildre den samme holdning til påklædningen, er bruden levende klædt på til det bedste med de mest episke kropskunstdesigner ligesom denne. Farver er en vigtig del af et pompøst bryllup, og brug derfor farver på din kropskunst blandet med kropsperler. I dette mehndi -design skjuler blomstermønsteret i midten en ydmyg blomst med fingrene fyldt med perler og mønstre.

4. Ædru Dulhan Mehendi Designs:

Ædru Dulhan Mehendi Designs

Selvom bryllupper er høje og storslåede, er der ofte tidspunkter, hvor lav vedligeholdelse foretrækkes, og på de tidspunkter, man kan antyde, at dette kunstværk er i oxideret blodrød farve, der er mørk og elegant. Hold tangles enkle, men alligevel smarte, mens du pryder dig selv i lyse sommerfarver med minimalitet.

5. Ydmyg Dulhan Mehandi Design For Hands:

Ydmyg Dulhan Mehandi Design For Hands

Mehndi er sådan en kunstform, der kan gøres høj og blød. Det kan brænde varm og kølig is, og derfor bringer denne mehndi -kunst dig det ydmygeste elegante mehndi -design. Fingerspidserne er traditionelt farvet, mens resten udføres perforeret på en sådan måde, at hudens teint forstærker det friske blodrøde. Blandt blomster er der mønstrede skyer og designs.

6. Red Hot Dulhan Mehandi -designs:

Red Hot Dulhan Mehandi -designs

Rød er begærets farve, rød er kærlighedens farve og rød er farven på et indisk bryllup. Bortset fra den tunge røde designet blonderfyldte saree ses den anden rødme sprudlende i andre former som denne mehndi med bløde ydmyge mønstre, der gør deres vej på en organiseret måde.

7. Criss Cross Dulhan Mehndi Design til ben:

Criss Cross Dulhan Mehndi Design til ben

Mehndi er ikke kun begrænset til håndfladerne, men også til fødderne og dens ovenstående dele, og her for at bringe et godt eksempel er dette billede med spiralformede krydsende veje, der kravler op ad kronen øverst. Den indeholder også halve påfuglemønstre med blomster og mønstrede stier ned ad fingrene.

8. Fuld hånd Dulhan Mehndi Designs:

Fuld hånd Dulhan Mehndi designs

Her er et unikt mehndi -design til fulde hænder for at gøre dine øjne bedøvende. Denne indeholder enkel, men en hård drøm, der går i opfyldelse med præcise skilsmisser mellem hinanden. Denne type mehandi -mønstre indeholder for det meste den sædvanlige tunge mehndi -kunst.

9. Golden Matte Dulhan Design:

Golden Matte Dulhan Design

Dette er endnu et farvet mehndi -design med blød gylden mat farve med blød mørk chokoladebrun farve. Håndfladen er fyldt med forskellige blomsterformer omgivet af små og søde kærlighedssymboler, der udvides til fingerspidser. De fleste af de sydindiske brude kan lide denne type mehendi -kunst.