Hogyan készítsünk Mehndi formatervezési mintákat – A TOP 3

Mehndi döntő szerepet játszik számos alkalommal világszerte. De saját jelentősége van az indiai kultúrában, hogy több funkciót ünnepeljen, különösen a házasságokat. Külön ünnepséget tartanak Mehndi Rasam néven, ahol a jámbor mehndi mintákat a kezekre, karokra és lábakra alkalmazzák a méltó megjelenés érdekében. Egyes menyasszonyok mehndi ideiglenes tetoválásokat is viselnek a hátukon, a derekukon és a nyakukon, hogy új megjelenést kölcsönözzenek tervezőjüknek. Indiában néhány kasztnak hagyománya van arra is, hogy mehndi formatervezést készítsen a vőlegény kezére.

Hogyan tegyük a Mehndi terveit a legjobb 3 -nak

Priory, a nők régen mehndi tervezést készítettek olyan pálcikák segítségével, amelyek köröket, szíveket, virágokat és még sok mást formáztak. De a változó tendenciával a tervek a tervezői érintést is megragadták. Gondolkodsz azon, hogyan készíts mehndi mintákat, hogy csillogó megjelenést kölcsönözzön a kezednek? Hogyan alkalmazzuk a mehandi formaterveket, hagyományos, mégis nyugati hangulatot kölcsönözve?

Hogyan készítsünk top 3 Mehndi mintát -2

Hogyan készítsünk Mehndi mintákat otthon:

Nézzünk meg néhány mintát és know-how-t a mehndi tervek elkészítéséhez három alapvető módon, de mégis stílusosan.

Hogyan készítsünk top 3 Mehndi mintát -3

1. Indiai Mehndi Designs:

Az indiai mehndinek saját története van. A henna néven is ismert indiai mehndi széles körben tartalmaz gyönyörű formákat lenyűgöző görbékkel, például virágmintákkal, mangómintákkal, dekoratív körökkel, ívelt rügyformákkal, szívformákkal és még sok mással. Az indiai henna minták a legapróbbak, amelyek teljesen kitöltik a kezeket anélkül, hogy egyetlen sarok üresen maradna.

Indiai Mehndi Designs

Új koncepciót keres a mehndi elkészítéséhez indiai mintákban virágmintával! Itt lehet kipróbálni egy új tervezői mehndi dizájnt etnikai érintéssel. A virágos mehndi olyan virágmintákat tervez, mint a lótusz, a rózsa, az egyszerű szívszirom virágok, a henna rügyek stb. és az érzékiség. Az aranyos rügytervek a termékenységet és az új menyasszony örömét jelentik az új kezdethez.

Indiai Mehndi Designs -2

Egy másik dekoráció, amelyet széles körben használnak a dekoratív mehndi számára, a páva. A terveket egy kézben hordják, apró bájokkal körülvéve, hogy a páva új debütáljon. Osztott módon is létrejönnek, ahol két kéz kombinálásával teljes páva készül. Néhány menyasszony egy páva és páva párot is hord, ami jót tesz új életüknek. A gyönyörű páva henna minták a művészetet, a jó idő érkezését és még sok mást szimbolizálnak.

Mindezeken kívül más minták, mint a verebek, papagájok, halak, pillangók, vízminták is híresek etnikai megjelenésükről.

2. Arab Mehndi Designs:

Kíváncsi vagy, hogyan lehet mehndi mintákat készíteni akár egy kisebb alkalomra is! Olyan formaterveket keresel, amelyek stílusos megjelenést kölcsönöznek a kezednek! Az arab mehndi minták a legjobbak ehhez. Az ilyen formatervezések alkalmasak bármilyen alkalomra, vagy akár ideiglenes tetoválás készítésére a testen. Az arab mehndi több kis formatervezés kombinációja, amelyet leginkább a kéz közepén hordoznak. Az arab minták általában dicsőítő megjelenést kölcsönöznek a kezének. De nem fedezi teljesen a kezet, és ezért nem ideális menyasszonyi mehndi kialakítás.

Arab Mehndi Designs

Az arab mehndi minták általában virágos ötletekből készülnek, amelyek szőlővel vannak összekötve, hogy egyre nagyobb megjelenést kölcsönözzenek a csuklótól az ujjhegyig. A tervek kedvezőek a csukló karkötők, karkötők, gyűrűk és még sok más tervezéséhez is. Kicsi és széles, vastag szegéllyel, amelyek sötét színeket adnak. Néhányan tervezői megjelenést is kölcsönöznek, ha kettős, fekete és rendszeres mehndi kúpokkal alkalmazzák. Az alakzatok szegélye fekete mehndivel készült, míg az apró varázsa, pöttyök, rügyek stb. Kitöltése normál mehndivel történik. Ez egyedi, de szívhez szóló érintést ad az arab mehndinek.

Arab Mehndi Designs -2

Az arab mehndi tervek széles körben szimbolizálják a legfőbb valóságot, a nőiességet, a kegyelmet, a szépséget, a sikert, az életerőt és még sok mást, amelyek minden alkalomra elsődlegesek. Kecses megjelenést kölcsönöz nemcsak a szárinak és a ruháknak, hanem a nyugati ruháknak is.

3. Indo-nyugati Mehndi Designs:

Keresi, hogyan teszi a mehndi tervezést, amely az ősi és a legújabb tervek keveréke! Szeretne exkluzív adventet adni a kezének olyan különleges alkalmakra, mint esküvők, karva chauth, vallási funkciók, babazuhany és még sok más! Itt van egy meglehetősen divatos design, amelyet széles körben használnak bármilyen célra.

Indo-nyugati Mehndi Designs

Az indo-nyugati mehndi tervek tökéletesen illeszkednek az élénk generációhoz, akik minden alkalommal valami újat keresnek. Az ilyen típusú mehndi minták formáit az arab mehndi minták ihlették, míg a kitöltő mintákat, varázst és formákat a hagyományos mehndi minták ihlették. Hasonló mintákat hordoz virágokkal, szívvel, pávával, szőlővel stb., De más módon. Általában a kezükre vannak nyomtatva, hogy díszítsék a kanyargós részeket, például a tenyereket, a csukló oldalait, az ujjakat stb. A bokán, a lábfej tetején és a lábujjakon is díszítik a lábakat.

Nyugat -Mehndi Designs

Az indo-nyugati mehndi egy pillantást vet a kortárs mehndi mintákra, arab mehndi mintákra és indiai mehndi tervekre. Ez is egy kiemelkedő mehndi design, amelyet a menyasszonyok választottak manapság esküvőjükre. A szimmetrikus minták réseket hagynak a kezeken, amelyek szintén csillogó színekkel vannak tele. Kicsi és hatalmas modellekben is hordható, az alkalmazó választása szerint.

Tehát most választ kap minden kérdésére, amelyek a mehandi tervek elkészítésére szolgálnak bármilyen lehetőségre, nem igaz! A fenti mehndi mintákon kívül a marokkói mehndi minták, a Glitter mehndi minták, a Mughlai mehndi minták, a menyasszonyi mehndi minták, a többszínű mehndi minták stb. Közül is választhat az Ön választása és lehetősége szerint. Mindegyik majdnem ugyanazt a formát és kialakítást hordozza, de mindegyiknek megvan a sajátossága és eltérése. A széles körben megfontolt mehndi design az altóval készült, amely egyfajta henna, amelyet Bengáliában széles körben használnak a menyasszonyi kezek és lábak díszítésére. Ez kiegészítés azok számára, akik allergiában szenvednek hennán vagy mehndi -n keresztül.