Hogyan szórakoztassuk a vendégeket a Mehndi -szertartás alatt?

Szeretné egyedivé tenni a Mehndi szertartását? Gondolj arra, hogy valami mást csinálj! A különböző vallásoknak egyedi esküvői szertartásaik vannak; azonban egy esküvői szertartás, amely a legtöbb hit számára szokásos, a mehendi szertartás. Szervezzen olyan játékokat, amelyeken szinte minden vendége részt vehet, és szórakozzon. Ezért lehet, hogy szórakoztató figurát kell terveznie vendégei számára. Itt adjuk a legjobb tippeket és módokat arra, hogyan szórakoztassuk a vendégeket a mehandi szertartás során, valamint egy szórakoztató szórakozást, amely boldoggá teszi Önt és vendégeit.

Hogyan szórakoztassuk a vendégeket Mehndi alatt

A legjobb 10 módja annak, hogy szórakoztassa vendégeit a Mehndi -szertartáson:

1. Menj egy kincsvadászatra:

A forager vadászat nagyszerű módja annak, hogy szórakoztassa a gyerekeket, még a fényképek készítése közben is. Helyezzen el egy olyan tárgyak listáját a gyerekek asztalára, amelyeket fel kell fedezniük, különben válaszolniuk kell a kérdésekre (például hány szintje van az esküvői tortának? Adhat édességet a nyertes gyerekeknek, különben előre elkészített partytáskáknak).

2. Szerencsés merülés:

Az esküvői szívességek helyettesítőjeként miért ne szerezhetne szerencsés mártó dobozt? A gyerekeknek és a felnőtteknek osztott darabokat is rendelhet. Ahelyett, hogy csak szívességgel érhető el a tájban, izgalmat és várakozást kölcsönöz – engedje, hogy a szívességek szórakoztassák esküvői vendégeiket.

3. Pillangó kiadás:

Keresel egy gyönyörű módszert a szertartás befejezéséhez? A pillangókiürítés megszervezése nagyszerű módja annak, hogy megszerezze az érintett vendégeket, és hagyjon mindenkit mosolyogni. Néhány házaspár még mindig egyedi érzelmeket tartalmaz, mint egy értelmes dal élője, különben a kedvenc vers elemzése korábban, mint máskor a megjelenés során, így kreatívvá válnak.

4. Farsangi játékok:

A vendégek családtagok és barátok lesznek, akik talán nem találkoztak korábban. Miután a vacsora és a beszédek elkészültek, különben a szertartás és a fogadás között interaktív és befogadó szórakoztató viselkedést kínálnak az embereknek. Ezeket a módszereket a vendégek keverhetik másokkal, ráadásul rendkívül kényelmesen közelednek azokhoz az emberekhez, akiket esetleg nem ismernek fel.

5. Fotófülke:

Amellett, hogy szórakoztató minden korosztály számára, egy fotófülke nagyszerű eszköz a téma személyiségének bemutatására. A hó-sportot kedvelő barátaink például mostanában téli csodaországbeli esküvőt tartottak, ahol a fotófülke teljesen felszerelt volt, a snowboardtól a téli sapkáig és a szemüvegig..

6. Tánc:

A tánc egy másik alkalommal a mehndi szertartás nagy része. Ezt játékként is használhatod. Kérheti a vendégeket, hogy táncoljanak a dobütésekre. Azok a személyek, akik nem követik az ütemet, felszámolhatók. Ezért vendégei táncolhatnak, és részesülhetnek az eseményből.

7. Tervek készítése:

Míg a nap ugrik, hogy megfigyelje a mehendi többletét, kiválóan használta fel. Használja az extra mehndit, hogy meghívja vendégeit, hogy kipróbálják magukat a mehandi vázlatában. Ez érdekes lehet, és néhányan divatos tervezéssel lakhatnak.

8. Charades:

Az elfogadott játék, amelyet ráadásul sok rendezvényen játszanak, a charades. A charades -t úgy játszhatod, hogy újra csoportokra osztod a vendégeket. Ez rendkívül kiváló szórakoztató alap lehet.

9. Dhol verseny:

A vendégek extra nyüzsgő helyzetének szánják, egy dhol egyébként dholaki játszik antagonizmust. Megkérheti a felbérelt zenészeket, hogy ajánlják fel eszközeiket a játékokhoz. Ezt követően megkérheti a vendégeket, hogy vegyék fel a tekercsüket, amikor egymást dobolják.

10. Music Appeal Hot Line:

Pedig egy DJ -vel trükkös lehet egy 3 órás lejátszási lista elkészítése, amit mindenki szeret. A nagyszerű módja annak, hogy különböző zenei ízléseket foglaljunk össze, ha megkérjük vendégeinket, hogy kérjenek dalt, valamint előadót az RSVP -jükön. Ellenkező esetben, ha esküvői webhelye van, akkor listát készít a zenei kívánságokról.

Kép forrása: 1.