Sådan fjernes Mehndi -pletter fra tøj derhjemme

Tror du er i dit yndlingsoutfit, og pludselig kommer der en dråbe mehndi på det! Ja, dette er et almindeligt problem, når du anvender mehndi. Selvom du ikke ansøger, kan du få sådanne pletter fra andre. Nogle gange giver tanken om, hvordan man fjerner mehndi fra hænderne øjeblikkeligt, også pletter på tøjet. På det tidspunkt ville dit sind direkte gå i panik og tænke på, hvordan du fjerner mehndi -pletter fra tøj. Uden tvivl er pletterne svære at fjerne; du kan stadig slippe af med dem.

Sådan fjernes Mehndi -pletter fra tøj derhjemme

Bedste måder at fjerne Mehndi -pletter fra tøj:

Her er nogle hjemlige løsninger til fjernelse af mehndi -pletter fra tøj.

1. Fjern pletten, så snart den falder:

Fjern Mehndi -pletter fra tøjet

Ja, det grundlæggende trin for at undgå mehndi at mørkere på dit tøj er at fjerne dråben hurtigt. Til dette skal du bare tage en blød klud og blot duppe pletten. Gnid ikke kluden over pletten. Dette kan sprede mehndi, hvilket gør dit tøj snavset og pletten vanskeligere at fjerne.

2. Brug af vasketøjssæbe:

Brug af vasketøjssæbe

Det næste trin mod fjernelse af farvepletter fra tøjet naturligt er ved at bruge vaskesæbe. Dyp lidt vasketøjssæbe på pletten og skrub forsigtigt på pletten i en cirkulær bevægelse. Fortsæt med at skrubbe, indtil du finder farven, der forlader dit tøj. Vask tøjet med koldt vand, og gentag den samme proces igen. For bedre resultater kan du også bruge en gammel tandbørste til at skrubbe pletterne.

3. Brug mælk:

Brug mælk fjern mehndi

Mælk er ganske nyttig til at slippe af med pletterne. Selv når du leder efter, hvordan du fjerner mehndi -farve fra hænderne med det samme, ville mælk være meget gavnligt. Tag lidt mælkeopløsning, og dypp pletområdet ned i det i næsten en halv time. Fjern derefter tøjet fra mælkeopløsningen og påfør lidt flydende sæbe på det. Skrub området med en tandbørste eller blot en skrubber i cirkulær bevægelse. Du ville se farven skygge fra tøjet. Hvis du synes, at pletten er stædig, skal du gentage den samme proces igen for at fjerne den.

4. Brug hydrogenperoxid:

Brug hydrogenperoxid

Ved genstridige mehndi -pletter er brugen af ​​hydrogenperoxid også nyttig. Blot en dråbe af det ville hjælpe dig med at fjerne pletten helt fra tøjet. Sørg dog for, at du bruger opløsningen i tilstrækkelig mængde, som hvis den bruges mere, kan det give blegningseffekter til tøjet. En lille dråbe ville sikkert gøre jobbet, men hvis det ikke gør det, skal du gå til en anden teknik til at fjerne pletterne.

5. Brug lidt eddike:

Brug noget Vinega

Eddike er svaret på dit spørgsmål, hvordan man fjerner henna -pletter fra tøj. Eddike er i stand til at fjerne næsten alle pletter fra tøjet, herunder mehndi -pletter. Selvom du har gnidt mehndi på dit tøj, ville hvid eddike give dig det bedste trick til at fjerne pletten. Til dette skal du blot anvende lidt hvid eddike på pletten og gnide området forsigtigt i cirkulær bevægelse. Skyl tøjet med varmt vand. Du kan også gentage processen, hvis du stadig finder nogle pletter på tøjet.

Dette var nogle populære trin, der ville hjælpe dig med at fjerne mehendi -pletterne fra tøjet. Nogle andre løsninger til, hvordan man fjerner mehndi -pletter fra tøj, omfatter enzympletfjerner, enzymvasketøj, ammoniak, sprit og sprit. Pletterne, der udvikler sig, mens du farver dit hår i ansigtet, ryggen eller tøjet, kan også fjernes med nogle specifikke tricks til komplet vask. Der er også en tannin -pletfjerner på markedet, der hjælper med at slippe af med mehndi -pletter.