Sådan laver du Mehndi -designs – VORES Top 3

Mehndi spiller en afgørende rolle ved flere lejligheder verden over. Men det har sin egen betydning i den indiske kultur at fejre flere funktioner, især ægteskaber. Der afholdes en separat ceremoni ved navn Mehndi Rasam, hvor de fromme mehndi -designs påføres hænder, arme og ben for et værdigt udseende. Nogle brude har også midlertidige mehndi -tatoveringer på ryggen, taljen og halsdelen for at give deres designer et nyt syn. Nogle kaster i Indien har også en tradition for at lave mehndi -design på brudgommens hænder.

Sådan gør du Mehndi -designs til vores top 3

Priory, kvinderne plejede at lave mehndi -design ved hjælp af pinde, der formede former som cirkler, hjerter, blomster og meget mere. Men med den skiftende trend har designene også grebet designer touch. Tænker du på hvordan man laver mehndi -designs for at give dine hænder et glitrende udseende? Hvordan man anvender mehandi -designs, der giver det et traditionelt, men alligevel vestligt præg?

Sådan laver du Top 3 Mehndi -designs -2

Sådan laver du Mehndi -designs derhjemme:

Lad os tjekke nogle designs og knowhow til at lave mehndi-designs på tre grundlæggende måder, men alligevel på en stilfuld måde.

Sådan laver du Top 3 Mehndi -designs -3

1. indiske Mehndi -designs:

Indisk mehndi har sin egen historie. Også kendt som henna indeholder indisk mehndi bredt smukke former med fantastiske kurver som blomstermotiver, mangodesign, dekorative cirkler, kurvede knopforme, hjerteformer og meget mere. De indiske henna -designs er de mindste, der fylder hænderne helt uden at efterlade et eneste hjørne tomt.

Indiske Mehndi -designs

Leder du efter et nyt koncept om, hvordan man laver mehndi i indiske designs ved hjælp af blomstermønster! Her er hvad du kan prøve for et nyt designer mehndi -design med et etnisk præg. De mehndi -blomsterdesigner, der er meget udbredte mønstre af blomster som lotus, rose, enkle hjertebladeblomster, henna -knopdesign osv. Blomstermotiverne symboliserer lykke, glæde og blomstrende fremtid for de bedste ønsker, mens lotus -designet specifikt betyder kvindelighed, renhed, skønhed, ynde og sensualitet. De søde knoppedesigner er beregnet til frugtbarhed og glæde for den nye brud til en ny begyndelse.

Indiske Mehndi -designs -2

Et andet design, der er meget udbredt til en dekorativ mehndi, er påfugldesignet. Designene bæres i den ene hånd omgivet af små charme for at give påfuglen en ny debut. De er også skabt på en delt måde, hvor en fuld påfugl er lavet ved at kombinere to hænder. Nogle brude har også et par påfugle og peahen, som er beregnet til at være godt for deres nye liv. De smukke påfugle henna designs symboliserer kunst, ankomst af god tid og meget mere.

Bortset fra alle disse er andre designs som spurve, papegøjer, fisk, sommerfugle, vanddesign også berømt for at give et etnisk udseende.

2. Arabiske Mehndi -designs:

Gad vide, hvordan man gør mehndi -designs velegnede til selv en lille lejlighed! Leder du efter designs, der ville give din hånd et stilrent look! De arabiske mehndi -designs er de bedste til det. Denne form for design er velegnet til enhver form for lejlighed eller endda til at få en midlertidig tatovering på kroppen. Arabisk mehndi er en kombination af flere små designs, der hovedsageligt bæres på midten af ​​hænderne. De arabiske designs giver normalt dine hænder et glorificerende look. Men det dækker ikke hånden helt, og derfor er det ikke et ideelt brude mehndi -design.

Arabiske Mehndi -designs

Designene på arabisk mehndi er generelt lavet af blomsterideer, der er fastgjort med vinstokke for at give et voksende udseende fra håndleddet til spidsen af ​​fingeren. Designene er også gunstige til at lave designs af armbåndsarmbånd, armbånd, ring og meget mere. De er små og brede med tykke kanter, der giver dig mørke farver. Nogle giver det også et designertouch ved at anvende det med dobbelte mehndi -kegler, sorte og almindelige. Formens kant er lavet med sort mehndi, mens fyldningen af ​​små charms, prikker, knopper osv. Er lavet med almindelig mehndi. Dette giver et unikt, men iøjnefaldende touch til arabisk mehndi.

Arabisk Mehndi Designs -2

De arabiske mehndi -designs symboliserer i vid udstrækning den højeste virkelighed, feminin, ynde, skønhed, succes, vitalitet og meget mere, som er førsteklasses til enhver lejlighed. Det giver et yndefuldt look ikke kun saree og kjoler, men også på vestlige outfits.

3. Indo-vestlige Mehndi-designs:

Leder du efter, hvordan laver mehndi -design, som er en blanding af gamle og nyeste designs! Vil du give dine hænder et eksklusivt advent til særlige lejligheder som bryllupper, karva chauth, religiøse funktioner, baby shower og meget mere! Her er et ganske trendy design, der er meget udbredt til ethvert formål.

Indo-vestlige Mehndi-designs

De indo-vestlige mehndi-designs er det perfekte match til den sjove generation, der hver gang leder efter noget nyt. Formerne på denne slags mehndi -designs er inspireret af de arabiske mehndi -designs, mens fyldmotiverne, charms og former er inspireret af de traditionelle mehndi -designs. Det bærer også lignende designs af blomster, hjerte, påfugl, vinstokke osv., Men på en anden måde. De er generelt trykt på hænderne for at dekorere de kurvede dele som håndflader, håndledssider, fingre osv. De pryder også benene på anklerne, fødderne øverst og tåfingrene.

Vestlige Mehndi -designs

Den indo-vestlige mehndi giver dig også et blik på nutidige mehndi-designs, arabiske mehndi-designs og indiske mehndi-designs. Det er også et fremtrædende mehndi -design valgt af brudene i disse dage til deres bryllupper. De symmetriske designs efterlader også huller på hænderne, som også er fyldt med glitrende farver. Det kan bæres i både små modeller og store modeller i henhold til valg af applikator.

Så nu får du svar på alle dine forespørgsler vedrørende hvordan man laver mehandi -designs til enhver form for mulighed, ikke sandt! Bortset fra alle de ovennævnte mehndi -designs kan du også vælge mellem marokkanske mehndi -designs, Glitter mehndi -designs, Mughlai mehndi -designs, brude mehndi -designs, flerfarvede mehndi -designs osv. Efter eget valg og mulighed. Alle bærer næsten de samme former og designs, men de har alle deres egen egenskab og divergens. Et meget overvejet mehndi-design er det, der er lavet med alt, som er en type henna, der i vid udstrækning bruges i Bengal til at dekorere brudehænder og -ben. Det er et supplement til dem, der lider af allergi gennem henna eller mehndi.