Sådan påføres Henna på negle derhjemme med billeder

Henna siges at være et gammelt trick til at farve ikke på hår og hænder, men også på neglene. Det betragtes som en naturlig neglelak til neglene. Det gav en dejlig farvenuance, lige fra lysorange, mild rød til mørk brun. Mehndi til negle ligner mehndi påført hænder; ansøgningsprocessen kan dog variere.

Sådan påføres Mehndi på negle til begyndere:

Her er få trin, der kan hjælpe dig med at anvende mehndi på negle professionelt.

1. Forbered dig Mehndi Paste:

Sådan påføres Henna på negle

Når du tænker på, hvordan man laver sømmehndi derhjemme, er det første, du skal arbejde med, at forberede mehndi -pastaen. Til fremstilling af pastaen, få henna pulveret og bland det med citronsaft og vand, hvilket gør en tyk pasta. Hold øje med tilsætning af vand, da du skal holde pastaen tyk. Dæk skålen til, og lad blandingen stå til side i næsten 4 til 6 timer, så farvestoffet kan blandes fuldstændigt.

2. Rengør dine negle:

Det næste trin mehndi negle er at få dine negle forberedt på det. Rengør dine negle ordentligt med troldhassel eller opvaskemiddel for at fjerne alt snavs inde i neglene. Fil dem og skær dem til den korrekte form. Undgå at bruge sæber til at rense dine negle, mens du påfører mehndi, da de også efterlader en film af sæben i neglene og neglebåndene. Beskær dem, så de får et perfekt look.

3. Påfør vaselin:

Anvendelsen af ​​vaselin er ganske afgørende, når man tænker på kun at farve dine negle. Når du anvender vaselin på dine negle og omgivelser, er det kun dine negle, der fanger mehndi -farven. Påfør derfor vaselin et par minutter før du påfører mehndi på neglene.

4. Påfør Henna på The Nails:

Når dine negle er klar, er det nu tid til at anvende mehndi -søm på fingrene en efter en. Du kan anvende mehndi ved hjælp af en bred pind, der har en bredde, der ligner neglene. Påfør bare et tykt lag mehndi på neglene en efter en og lad pastaen tørre helt. Jo mere mehndi ville forblive på dine negle, jo mørkere nuance ville du kunne få.

5. Dæk dine negle:

Når du har påført mehndi på neglene og også har tørret det, er det tid til at dække fingerspidserne eller sige negle. Tag en køkkenrulle og skær den i små stykker. Du kan også bruge foliepapir eller plast til den samme opgave. Dæk dine negle ordentligt, så ingen side er åben. Du kan også bruge bomuldshandsker om natten, hvis du holder mehndi natten over for at opnå mørk farve.

6. Fjern pastaen fra neglene:

For at fjerne henna fra neglene, undgå brug af vand eller andre væsker. Skrab bare mehndi forsigtigt ud af neglene og tør dem fugtigt med køkkenrulle. Sørg for at undgå at bruge vand i de næste 2 til 3 dage, så farven også bliver mørkere og oxiderer. For at beskytte dine negle under brusere kan du bruge smør eller henna -balsam til efterbehandling, der gør det muligt for farven at forblive stabil.

7. Andre tips:

Piger, der leder efter sorte negle naturligt, kan også anvende sort mehndi til negle for langvarig farve. Nogle bruger også diamanter, farvenuancer osv. Til at dekorere neglene ved at give dem et nyt mønster populært kendt som nail art. Sådanne dekorationer udføres bredt i ægteskaber og andre sådanne lejligheder.

Når du anvender mehndi på negle, farvelægger du ikke kun dem, men beskytter dem også for at blive sunde og stærke. De er også gavnlige for at reducere enhver form for svampeinfektion på en urtemæssig måde. Det hjælper med at gøre dine negle stærke og lange.