Sådan påføres Mehndi på hænder til begyndere med billeder

Mehndi er blevet en populær kunst til næsten alle festivaler eller lejligheder, mest af piger. Det er en naturlig måde at farve dine hænder med smukke designs, der glitter ud i forskellige nuancer af rød farve. Det er et blandt forskellige bryllupsritualer, hvor påføring af mehndi på hænderne på ikke kun bruden, men også på brudgomme også bæres forskellige steder.

Sådan påføres Mehndi på hænder til begyndere med billeder

Sådan sættes Mehandi -designs til hænder med billeder:

Her er nogle grundlæggende trin for at få det bedste mehndi -design på din hånd.

1. Vask dine hænder ordentligt:

Vask dine hænder ordentligt

Ja, før du påfører mehndi på dine hænder, er det nødvendigt at vaske dine hænder ordentligt ved hjælp af håndvaskemidler eller sæber. Hvis du påfører mehndi på for olierede hænder, kan du også bruge alkohol ved at gnide den med brug af bomuld på huden. Dette ville forsvinde den ekstra olie fra håndfladerne og hænderne og efterlade dem tørre til mehndi -applikation.

2. Begynd med spidsen af ​​Mehndi Cone:

Begynd med spidsen af ​​Mehndi Cone

Inden du begynder med mehndi, skal du kontrollere keglens arbejdstilstand på noget groft papir. Det sker nogle gange, at hullet på spidsen er for lille, hvilket giver dig tynde designs. Hvis det er tilfældet, skæres keglespidsen let for den korrekte tykkelse. Keglerne kommer allerede med et hul på spidsen lukket med en nål, alt du skal gøre er at fjerne den og kontrollere, om keglen fungerer kontinuerligt.

3. Placering af Mehndi -keglen:

Placering af Mehndi -keglen

Der er forskellige måder, folk bruger keglen på; den bedste måde er dog ved at holde den på et godt stykke fra kanten, svarende til grebet over blyanten eller pennen, mens du påfører henna. Undgå at give for meget tryk på keglens kant, da det kan føre til massefjernelse af mehndi. Begynd at arbejde med hænderne, der langsomt bevæger sig til håndfladerne, og derefter fingerspidserne. Sørg for, at hænderne er strakt strakt. Sammen med applikationen skal du også rengøre det omgivende ved hjælp af et silkepapir og også blive ved med at rengøre spidsen af ​​keglen, når overskydende mehndi kommer ud.

4. Design Mehndi:

Design Mehndi

Uden tvivl har forskellige designere deres egne teknikker til anvendelse af henna; den populære efterfulgt af næsten alle er ved at starte med store former. For det første skal du lave alle de store former eller designs som blomster, mangoer osv. Danne deres ydre kant. Gå derefter videre ved at fylde dem med små mønstre. Endelig ender du på ydersiden med forskellige former som prikker, kronblade osv. Du kan også bruge dobbeltfarvede kegler, som sort kegle til omrids og rød til udfyldning af designs for at give et unikt look. Når den er færdig på forsiden, lad den tørre og start derefter med den bageste del af hånden for at undgå spredning. Lad fingerspidserne stå til det sidste træk.

5. Tørring og skrabning af Mehndi:

Tørring og skrabning af Mehndi

Når processen med at anvende mehndi på hænderne er overstået, skal du sørge for, at den er tørret helt for at få et perfekt udseende. Du kan også bruge varmeren til at tørre den med hurtig hastighed. Lav sirup af citron og sukker til påføring på mehndi. Til dette kan du bruge noget bomuld og klappe det over mehndi efter at have dyppet det lidt i sirupen. Dette ville hjælpe mehndi med at forblive på hænderne i lang tid og give dig den mørkeste farve.

Derfor troede det, at det ser ud til at være simpelt, at opgaven med at anvende mehndi faktisk er virkelig svær at fortsætte. Det krævede en stor mængde dedikation og ekspertise for at give det bedst mulige design til applikatoren. For at fjerne mehndi, når den er tørret, er der forskellige naturlige produkter, men folk fjerner det generelt ved at skrubbe deres hænder for at undgå vand for at beskadige farven.