Sådan underholder gæsterne under Mehndi -ceremonien

Vil du gøre din Mehndi -ceremoni unik? Tænk for at gøre det til noget anderledes! Forskellig religion har deres individuelle bryllupsceremonier; dog er en vielse, som er almindelig for de fleste tro, mehendi -ceremonien. Arranger spil, som næsten alle dine gæster kan deltage i, og have det sjovt. Det er derfor, du måske skal planlægge en figur af underholdning for dine gæster. Her giver vi de bedste tips og måder til at underholde gæster under mehandi -ceremonien sammen med noget sjovt, der gør dig og dine gæster glade.

Sådan underholder du gæster under Mehndi

Bedste 10 måder til underholdning af dine gæster ved en Mehndi -ceremoni:

1. Gå på skattejagt:

En jagt efter finsnitter er en stor måde at underholde børn på, selvom fotografierne bliver taget. Læg en liste over ejendele på børnebordet, som de skal opdage, ellers svar på spørgsmål vedrørende (f.eks. Hvor mange niveauer har bryllupskagen? Du kan levere slik til de vindende børn, ellers færdiglavede festposer.

2. Hav en heldig dip:

Som en erstatning for at have bryllupsgaver, hvorfor ikke have en heldig dip -boks? Du kan have delt dem til børnene plus de voksne. I stedet for bare at være tilgængelig med en tjeneste på deres sted, tilføjer det en stemning af spænding plus forventning – lad dine tjenester underholde dine bryllupsgæster.

3. Butterfly Release:

Leder du efter en smuk metode til at afslutte din ceremoni? Arranger en sommerfugludladning er en stor måde at få dine berørte gæster plus lade alle smile. Et par par indeholder stadig enestående indslag, der ligner live af en meningsfuld sang, ellers bliver analysen af ​​et yndlingsdigt tidligere end ellers under udgivelsen og bliver dermed kreativ.

4. Carnival Games:

Gæsterne vil være familie plus venner, som måske ikke har mødt hver anden tidligere end. Når middagen plus taler er færdig, ellers imellem ceremonien plus receptionen, tilbydes folk en sjov adfærd, som er interaktiv plus inklusiv. Disse metoder, dine gæster kan blande med andre, oplever desuden ekstra behagelig henvendelse til mennesker, som de måske ikke genkender.

5. Fotoboks:

Sammen med at være sjovt for gæster i alle aldre er en fotoboks et stort middel til at fremvise dit tema og personlighed. Vores sne-sport-elskende venner havde for nylig et vinterunderland-bryllup, hvor fotoboden kom fuldstændigt fyldt med alle fra snowboards til vintervejrshatte plus beskyttelsesbriller.

6. Dans:

Dans er en anden gang en stor del af mehndi -ceremonien. Du kan også bruge dette som et spil. Du kan bede gæsterne om at danse til trommeslagene. Personer, der ikke forfølger beatet, kan udrydde. Derfor kan dine gæster danse plus drage fordel af arrangementet.

7. Lav design:

Mens dagen springer for at observere et overskud af mehendi, brugte du det bedre. Brug den ekstra mehndi til at invitere dine gæster til at prøve deres hånd på sketch mehandi. Dette kan være interessant plus nogle kan bo i et lækkert design.

8. Charader:

Et accepteret spil, der desuden spilles ved mange begivenheder, er charades. Du kan spille charades ved at opdele gæsterne i grupper igen. Dette kan være et ekstremt overlegen underholdningsgrundlag.

9. Dhol -konkurrence:

Beregnet til den ekstra støjende situation af gæster, har en dhol ellers dholaki spiller antagonisme. Du kan spørge musikerne, som du har ansat, om at tilbyde deres værktøj til spillene. Bagefter kan du bede gæsterne om at tage deres rulle ved at dunke hinanden ved trommespil.

10. Music Appeal Hot Line:

Men med en DJ kan det være svært at lave en 3 timer lang afspilningsliste, som alle kan lide. En stor måde at sammensætte forskellige musiksmag på er at bede dine gæster om at bede om en sang såvel som en artist på deres RSVP. Ellers, hvis du har et bryllupswebsted, laver du derefter en liste over musikønsker.

Billedkilde: 1.