Top 10 hagyományos bengáli Mehndi minták esküvőkre

Az ázsiai országokban a lányok és a nők bármilyen különleges vagy kedvező alkalmon, különösen esküvőkön mehndivel díszítik a kezüket és lábukat. A Mehndi, amelyet gyakran henna néven emlegetnek, szép alkalmat jelent, és aranyos mosolyt csal az arcára, ha kézre tervezik. A Mehndi nem túl népszerű a bengáli kultúrában, de Észak- és Nyugat -India befolyása miatt trend lett a mehndi alkalmazása közösségükben is.

Bengáli Mehndi Designs esküvők

A legújabb és egyszerű bengáli Mehndi minták kézzel készített kézzel:

Vessünk egy pillantást a bengáli mehndi tervekre, amelyeket mindkét kezére és lábára alkalmaznak.

1. Páva stílus bengáli Mehandi Design:

Páva stílusú bengáli Mehandi Design

A páva gyönyörű madárként ismert, és gyönyörűnek tűnik, ha mehndi -ként alkalmazzák a tenyerén. A pávatollak kis félkörökkel és a kezükön kinyúló pöttyökkel díszítve nagyon művészi és csinos módon kiemelik ezt a dizájnt, és számos hajtással javítják a tenyér megjelenését.

2. Menyasszonyi bengáli Mehndi formatervezési minták:

Menyasszonyi bengáli Mehndi Designs

Ez a fajta menyasszonyi bengáli mehndi design kiemelkedőnek tűnik, és ősi templomfaragások ihlette. A karok hátoldalán a nagy méretű virágokat kis vonalakkal és ívekkel tervezték. A virággal együtt tervezett mangólevelek nagyon vonzóvá teszik az egész menyasszonyi mintát, és különlegessé teszik a menyasszonyt másoktól.

3. Aranyos bengáli Mehndi Design Vine témával:

Aranyos bengáli Mehndi Design Vine témával

Ez a típusú bengáli henna kialakítás nagyon aranyosnak tűnik, ha fiatal lányok a tenyerükön alkalmazzák. Aranyos öt szirmú virág, amelyet a tenyérre terveztek, a többi tenyér pedig ívekkel és apró vonalakkal van tele. Az ujjakon a szőlőtémát alkalmazzák, így egyedinek és félelmetesnek tűnik.

4. Árnyékos virágos bengáli Mehndi minták:

Árnyékos virágos bengáli Mehndi minták

A bengáli mehndi virágmintája nagyon gyakori és népszerű, mint a virág, csodás, mennyei megjelenéssel. A virágos minták általában ferdén mozognak a kezükön, és a fej belső része a finom csuklótól az ujjáig, és nagyon divatosnak tűnik.

5. Arab stílusú Heavy Look bengáli Mehndi Design:

Arab stílusú Heavy Look bengáli Mehndi Design

A Mehndi terveket arab országok ihlették. Ez a fajta design lányok szeretnek alkalmazni, mivel divatos és vonzó megjelenést kölcsönöz nekik. A kezén gyönyörű és bonyolult kis vonalak és ívek vannak kialakítva, szőlőmintával az ujjakon, így exkluzív formatervezésnek tűnik.

6. Hagyományos bengáli Mehendi Design lábhoz:

Hagyományos bengáli Mehndi Design lábaknak

Hagyományosan a bengáli kultúrában a lányok a lábukra és a kezükre is mélyvörös színű „alta” -t alkalmaznak. Régen és még mindig a lábszéleken alkalmazzák, nagy körrel a lábak közepén. Most sok szép mintát terveznek, például virágos, szőlőmintás vagy mangóleveleket, és ez tipikus és hagyományos bengáli megjelenést kölcsönöz Önnek.

7. Egyszerű bengáli Mehndi Design:

Egyszerű bengáli Mehndi Design

Az ilyen típusú mehndi minták nagyon egyszerűen alkalmazhatók, de jól néznek ki, ha tenyéren díszítik. A kis mangóleveleket a levelekkel együtt úgy tervezték, hogy csinos és bájos megjelenést kölcsönöznek a fiatal lányoknak.

8. Teljes kéz Bengali Mehndi Design:

Teljes kézzel bengáli Mehndi Design

Ez egy csodálatos megjelenésű mehndi design, ahol mindkét kéz tele van bonyolult és vékony vonalakkal és ívekkel. Ezt a formatervezést teljes kéznek hívják, és mindkét kezét félelmetes és élénk dizájn díszíti, és gyönyörűen lefedi a tenyereket és az ujjakat. Ez a legjobb bengáli mehndi tervez minden alkalomra.

9. Körkörös minta bengáli Mehndi Design:

Körkörös minta bengáli Mehndi Design

Sok fiatal lány szereti a mehndi stílusát más és stílusos módon. Tehát ez a fajta kör alakú mintázat tökéletes választás lehet számukra, mivel hűvös, mégis hagyományos megjelenést kölcsönöz nekik.

10. Tükörkép bengáli Mehndi Design:

Tükörkép bengáli Mehndi Design

A bengáli lányok és nők is szeretik és díszítik az ilyen típusú tükörképes mehndi formatervezést. Az aranyos hallást úgy tervezték, hogy az egyik kezében a kép fele, ahol a másik tenyérben a következő fele van kialakítva. Tehát ha egyszer csatlakozik, megjelenik egy gyönyörű dizájn, amely mennyei megjelenést kölcsönöz Önnek és tenyerének.

Napjainkban a kéz és láb henna díszítése egyre népszerűbb bonyolult és mesés dizájnja miatt, és új megjelenést és elbűvölő személyiséget kölcsönöz a nőnek. Bármilyen alkalomra minden nő díszíti a mehndi alkalmazását, és megkapja ezt a szép és gyönyörű megjelenést. Bár a mehndi bizonyos napokon eltűnik, de a nők és a lányok nagyon kegyesen alkalmazzák a kezükön és a lábukon.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80