Top 10 seneste armbånd Mehndi -designs i 2021

For flere årtier siden blev mehndi påført hænder og fødder i et bestemt design og mønster, men nu anvendes mehndi i mange mønstre og design for at give et fascinerende og charmerende look til en kvindelig personlighed. Blandt disse mehndi -designs i armbåndsstil vinder popularitet, da det giver et nyt udseende til håndleddet og giver dig et markant og slående udseende i mængden. Mange piger og kvinder pryder at bære armbånd, og derefter kan mehndi -armbånd være et perfekt valg til det unikke og smukke udseende.

Seneste armbånd Mehndi -designs i 2020

Forskellige mønstre af armbånd Mehndi -designs til bryllupper:

Lad os se og forbløffende og levende mehndi -designs i armbånd i trend.

1. Moon and Stars armbånd Mehndi Design:

Armbånd Mehndi designs

Vi vil alle leve i en eventyrverden, hvor måne og stjerner får dig til at føle dig lykkelig. Så hvorfor ikke designe det på dit håndled og altid være energisk. Armbåndets mehndi -design har måne og stjerner sammen med nogle blomstermotiver, et vidunderligt og sødt mehndi -design, der ville blive elsket af alle.

2. Vine mønster armbånd Mehndi Design:

Vine mønster armbånd Mehndi Design

Denne type design ser meget elegant ud og giver et pænt look til håndleddet. På håndleddet er vinstokmønsteret designet i en lang stil, og på håndleddet er tre liner mehndi -design udformet. Designene får forbindelse til ringfingeren, så det ser meget smukt ud.

3. Armbånd med Ring Mehandi Design:

Armbånd med Ring Mehndi Design

Denne type design, hvor du kan forbinde håndleddet med alle fingre på din håndflade, er denne type mønster kendt som armbånd med ring mehndi. Designet af håndleddet er inspireret af gamle templer og den lille prikkede kæde eller snor skitseret til en af ​​fingrene, hvilket giver et fantastisk look.

4. Stilfuldt armbånd Mehndi Design:

Stilfuldt Mehndi -armbåndsdesign

Denne type unikt og slående mehndi -armbåndsdesign ser unikt og stilfuldt ud. De små prikker imellem designet forbedrer udseendet og de små linjer og kurver gør designet mere indviklet og flamboyant og tiltrækker hvert eneste øje og tiltrækker al opmærksomhed mod dig. Og få dig til at føle dig speciel.

5. Simple armbånd Mehndi designs:

Simpelt armbånd Mehndi -design

Denne type enkelt, men elegant mehndi -armbånd ser meget smart ud for alle aldersgrupper. Små søde mangoblade er designet fra håndleddet til langfingeren, og det er fyldt med bølgedesign, der får det til at se ud som et fantastisk design.

6. Designer armbånd Mehndi Design:

Designer armbånd Mehndi Design

I nyere tid ønsker unge piger at designe armbånd mehndi -designs, som er unikke og får dem til at se anderledes og fantastiske ud fra andre. Denne type båndstil mehndi -design i armbånd er det perfekte valg, da det giver et nyt udseende til hænderne.

7. Seneste armbånd Mehndi Design:

Nyeste armbånd Mehndi Design

Som dette ekstraordinære og eksemplariske armbånd mehndi -design, der tilføjer mere charme og flot udseende til din persona. Motiverne, der er designet på håndleddet, er på en diagonal måde og ville se fantastiske ud, når det blev færdigt på håndleddet.

8. Sødt hjerteformet armbåndsdesign:

Sødt hjerteformet armbåndsdesign

Hvem ville ikke elske hjertet at blive designet? Her kommer et meget enkelt, men sydende armbåndsdesign med et lille sødt dobbelt hjerte designet på håndleddet med snore fastgjort til det. Et meget dejligt mehndi -design, der giver dig et elegant og romantisk look.

9. Blomstermønsterarmbånd Mehndi Design:

Blomstermønsterarmbånd Mehndi Design

Blomstret mehndi -design er et af de mest pragtfulde designs med store blomstermotiver og blade omkring det. Denne type mehndi blomsterarmbånd fremstår meget stilfuld og charmerende og giver et betagende udseende til hvert håndled.

10. Smykker Style Armbånd Mehndi Design:

Smykker Style Armbånd Mehndi Design

Tidligere blev armbånd båret af juveler, men nu har designere designet mehndi -armbånd, der næsten ligner juveler. Denne form for designudseende tilføjer et traditionelt udseende og de evige henna -designs i spændinger viser håndfladen ved mange folder.

Mehndi er en form for midlertidig tatovering og forsvinder med tiden, men på grund af sin pragt og stilfulde udseende er den værdsat og pryder verden over. Med armbånd har mehndi -designs mange variationer og stil udviklet sig, og nu kan du vælge hvem som helst fra fadet og dekorere dit håndled med det. Armbåndet mehndi kan påføres ved enhver lejlighed som bryllup, fester og ethvert lykkebringende øjeblik uden problemer. Det giver dig en traditionel og alligevel med et strejf af modernitet i den.