Top 10 traditionelle Khaleeji Mehndi -designs 2021

Khaleeji Mehndi -designs er meget søde i at se ud. Det ser fantastisk ud i kvindernes hånd og fødder. De nyeste Khaleeji mehndi -designs er pæne og rene og attraktive også. Dette indeholder et hul mellem designs. Hånd og fod bliver ikke helt fyldt op med mehndi. Der er tomt med vilje tilbage for at forbedre designet af mehndi. khaleeji henna design er en kunstform, der dekorerer hænder og fødder på damer.

Khaleeji Mehndi Designs

10 Attraktive Khaleeji Mehndi Designs:

Lad os se på Khaleeji Mehndi -designs til bryllupper.

1. Floral Khaleeji Mehendi Design Af Maseera:

Floral Khaleeji Mehendi Design Af MaseeraKunstner: maseeramehndi

Dette er virkelig flot khaleeji mehndi på en blomstret måde. Der er et godt strejf af kreativitet i blomsterdesign. Det er et baghåndsdesign. Selvom der er en vis kløft mellem design, skinner det ud. Dette design ser nyt ud på hånden.

2. Khaleeji Mehendi Design:

Khaleeji Mehendi designsKunstner: maseeramehndi

Dette er et virkelig smukt Khaleeji henna mehndi -design. Designet er så fængslende. Fingre er så pragtfuldt dekoreret med mehndi -designs. Et dekorativt blomsterdesign er blevet lavet på håndleddet. Damer vil forblive magiske ved at se dette design.

3. Khaleeji Mehndi til fod:

Khaleeji Mehndi Design til fod

Dette design er udført til fods og dekoreret med lilla farvesten. I nærheden af ​​fingre er der lavet et fantastisk minutdesign. Lilla sten skinner ud med et sort henna -design. Disse sten er ikke permanente. Det kan være nyttigt til en aften.

4. Stilfuldt Khaleeji Mehndi Design:

Stilfuldt Khaleeji Mehndi DesignKunstner: minashenna

Dette er et elegant design af det nyeste khaleeji mehndi -design. Dette er så attraktivt skabt for at rive hjerter fra damer væk. Det er svært at finde enlige kvinder, der ikke vil elske dette design. Designet er stilfuldt og moderigtigt.

5. Fancy Khaleeji Mehndi:

Bedste Khaleeji Mehndi -designs

Dette er skabt så eftertænksomt. Ligesom andre er der også huller imellem designs. Men hullerne udføres så korrekt, at designet ikke bliver adskilt. Med fantasi er det et smart design.

6. Glamourøst Khaleeji Mehandi Design:

Glamourøst Khaleeji Mehandi DesignKunstner: chaahath_mehandi

Dette mehndi -design kan være perfekt til en brud. Et meget tyndt design er blevet udført for at give en brud touch. Det moderne look er givet til typiske tjekmønstre for at uddybe skønheden i mehndi. Det repræsenterer en aktuelt populær stil.

7. Seneste Khaleeji Mehndi Design:

Seneste Khaleeji Mehndi DesignKunstner: maseeramehndi

Dette er det nyeste khaleeji mehndi -design. Dette design er sjældent at finde. Bare enkle foringer og små blomster er udført med henna og resulterer i et smukt design. Prøv dette design en gang, og du vil modtage masser af komplimenter for dette design.

8. Bangle Style Khaleeji Mehndi Design:

Bangle Style Khaleeji Mehndi Design

I dette design er der et nyt design udført på håndleddet med henna. Det ser ud til, at du har båret selve armbåndet. Damer vil kun elske det som guldarmbånd. Dette khaleeji henna -design er enkelt i udseende og rent design.

9. Khaleeji Mehandi Design med hjerter:

Khaleeji Mehandi Design med hjerterKunstner: henna_by_pamshi

Dette er et smukt design med blomster et fremragende design af mehndi. Dette kan være godt for udendørs. En flot blomsterform er udført, og på ydersiden er der et minuts design med blade og blomster. Det er et fortryllende design.

10. Khaleeji Mehndi Rose Design:

Khaleeji Mehndi Rose Design

Et meget smukt cover er blevet udført med en rosenblomst i denne mehndi. Dette nye khaleeji mehndi -design kommer til at stjæle pigernes opmærksomhed. I midten er der blomster og bladdesign. Unge piger vil elske dette design.

Oversigt:

khaleeji mehndi er mere populær i Gulf Area. Damer er vilde med mehndi i Golfen. Du finder ingen dames hånd uden mehndi. Der er altid noget nyt i mehndi -design. Khaleeji Mehndi er virkelig attraktiv og vinder damernes opmærksomhed. Der er altid en ny sort i dette design. I dag bliver det også mere populært blandt indiske damer.