Top 8 Belly Mehndi -designs med billeder

Anvendelsen af ​​Mehandi på huden har været i gang i umindelige tider. Det er en kunstform, der aldrig ser ud til at blive ældre. I oldtiden ville kvinder af asiatisk og afrikansk oprindelse hovedsageligt anvende Mehndi, men på det seneste har anvendelse af Mehendi taget en ny drejning. Det er blevet en trend blandt de fleste af de kvinder, der lever over hele kloden. Da påføring af Mehandi er let, smertefrit og ikke er en permanent mærkning på kroppen, er det blevet populært over hele verden i form af midlertidig tatovering.

Belly Mehendi Designs

Selvom anvendelse af Mehndi er almindelig på hænder og ben, anvender kvinder også Mehandi på deres maver. Det er en anden kendsgerning, at i nogle kulturer i Indien er anvendelse af Mehndi på maven på de gravide noget af en skik, men mave Mehendi er også blevet en ny trend blandt kvinderne. Her er en liste over nogle smukke mahndi -designs til maven med billeder, som du helt sikkert ville sætte pris på.

Bedste mave Mehndi -designs med fotos:

1. Flower Belly Mehendi Designs:

Flower Belly Mehendi Designs

Hvis du vil vise din flade mave frem med en smuk midlertidig tatovering, så ville dette design gøre tricket for dig, da det ikke kun er smukt, men også er meget smukt at se på. Anvend dette Mehndi -design, og pral din flade mave.

2. Simple Belly Mehandi Design:

Enkelt mave Mehandi -design

Dette er et enkelt og lille design af Mehendi påført rundt om navleområdet og er perfekt til at vise din flade mave frem, uden at du ser tarvelig ud. Og den bedste del af dette mehandi -design er, at det endda vil gå med dig vestlige outfits.

3. Creeper Belly Mehendi Designs:

Creeper Belly Mehendi Designs

Dette er et meget smukt mehndi -design, der er tegnet på maven og er perfekt, ikke kun til at prale din flade mave, men også til at prale ved ceremonier og andre lejligheder.

4. Spider Belly Mehndi Design:

Spider Belly Mehndi Design

Dette er et sødt indviklet mehendi -design, der ikke behøver ord for at beskrive det. Et meget enkelt og alligevel smukt mehandi -design, der er designet til, at du kan prale af dig selv til enhver slags lejligheder.

5. Smukke Caterpillar Belly Mehandi Designs:

Caterpillar Belly Mehandi Designs

Dette er endnu et smukt mehndi -tatoveringsdesign, der kan tegnes på maven. Jeg kan godt lide at kalde dette design som ‘larve’ design på grund af fremspringene omkring designene. Dette er virkelig et smukt design, så du kan prale af din stil og din flade mave.

6. Indviklet mave Mehendi -design:

Indviklet mave Mehendi -design

Graviditet er den smukkeste periode i en kvindes liv. Og selvom nogle kulturer har en skik med at anvende Mehendi på maven på den gravide dame, kan du stadig anvende det, selvom du ikke tror på gamle skikke og ritualer. Jeg mener, at du ikke har brug for told til at fortælle dig, hvornår du skal se smuk ud?

7. Cool Belly Mehndi Designs:

Cool Belly Mehndi Designs

Dette er et meget smukt mehndi -design, der vil se glimrende ud, hvis du har en flad mave og er desperat efter at prale af det, fordi dette er et af de smukke designs, der ikke vil svigte dig.

8. Farverigt Belly Mehandi Design:

Farverigt mave Mehandi -design

Dette er et meget farverigt Mehendi -design, der ser fantastisk ud og er et godt valg til påføring på maven.

Hvis du vil have din Mehendi til at se bedst ud, er det tilrådeligt at anvende en blanding af sukker og citron. Dette vil gøre farven mere permanent.