Top 9 Rocking Party Mehndi minták képekkel!

A buli alkalmából öltözködni kell, és a legcsodálatosabb módon fel kell öltözni. Az indiai nők számára az alkalomhoz illő öltöztetős és parti ruha mehndi nélkül hiányos. Ez az egyik legvonzóbb ékszer a kezében. Ez egy régi hagyomány, amelyet már régóta folytatnak. Mindenképpen a legkedveltebb hagyományként könyvelhető el minden buli alkalmával.

Segítenek abban, hogy a szépség a legjobb módszer. Nem csak a mehndit viselheti a kezén, hanem a lábán és a lábán is. Kulturális szempontból is jelentősek India hagyományaiban. Fő szerepet játszik különböző indiai alkalmakkor, legyen az esküvő vagy Karva Chauth, vagy bármilyen más ilyen alkalom. A legjobb 9 Party Mehndi dizájnt kínáljuk Önnek a bulikban viselhető képekkel. Böngésszen, és frissítse a legújabb trendeket.

Rocking Party Mehndi Designs With Pictures

Csodálatos Party Mehndi minták képekkel:

1. Menyasszonyi Mehendi Designs Party:

Party Mehndi Designs

Ez a mehndi legnépszerűbb formája, ha elegendő alkalomról van szó. Tele vannak változatos mintázatokkal, mint például virágok, páva, motívumok, és részletgazdagabbak. Nagyon kreatív természetűek és a legfinomabb részleteket tartalmazzák, hogy a menyasszony kiemelkedően nézzen ki esküvője napján. A mehndi tervezés ezen erősségében számos tervezés érhető el. A tökéletes dizájn megtalálása nehéz feladat lehet az Ön számára, mivel ennek a kialakításnak a bősége hatalmas. Úgy készülnek, hogy a menyasszony érdeklődését szem előtt tartják.

2. Egyszerű arab fél Mehendi tervek a kezekhez:

Egyszerű arab Party Mehendi Designs for Hands

Mint az indiai mehndi tervek változatos mintákból álltak, az arabok nem. Körvonalaikat dekoratív módon készítik. Ezeket a mintákat sokkal egyszerűbb elkészíteni, vastag körvonalakkal, virágokkal, levelekkel és szőlővel. A legújabb felmérések szerint manapság egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az arab tervek. Bár hasonlítanak az indiai mintákhoz, de mintáik mégis különböznek, és néhány nagyon kemény stílus. Ez a kialakítás nagyon népszerű az esküvőkön is, mivel minden harmadik nő inkább ezt a formatervezést részesíti előnyben a kezén és a lábán. Gyönyörűen néznek ki alkalmanként bonyolult virág- és sziromtervekkel.

3. Pakisztáni Party Mehandi Designs:

Pakisztáni Party Mehandi Designs

Lenyűgöző és lenyűgöző arab és indiai dizájn kombináció. Ezek bonyolult kis mintákat tartalmaznak, amelyeket nagyon óvatosan végeznek vékony mehndi mozdulatokkal. Különböző minták, például geometriai, paisley és virágok kombinációját tartalmazzák. Ezek tökéletesek olyan partikhoz, mint az esküvők, és csodát tesznek menyasszonyi formatervezésként. Nem könnyű ilyen formatervezési mintákat készíteni, mivel a legnagyobb odafigyelésre és türelemre van szükségük ahhoz, hogy a teljes terv tökéletes legyen. A virágok és a bonyolult egyedi minták használata kiemeli keze és lába szépségét.

4. Marokkói Mehndi Designs Party:

Marokkói Mehndi Designs For Party

Ezek a henna minták a Közel -Keletről érkeztek. Geometrikusabb mintázatból állnak, amely eltér az összes előbbi modelltől. Mivel geometriai mintázatúak, a tervek között kis rések vannak. Nem olyan mintákból állnak, mint a virágok vagy a páva, és teljesen különböznek társaiktól. Geometriai mintázataival rendkívül egyedi hatást gyakorol a kezére és a lábára. Vastag mehndi réteggel készülnek, amelyek fényesebb és mélyebb hatást eredményeznek. Ezenkívül nagyon előnyösek minden korú nő körében.

5. Mughlai Mehendi Designs Party On Hands:

Mughlai Mehendi Designs Party On Hands

Ez a kialakítás sokkal ügyesebb és részletesebb módon készült. Minden görbe és göndör egyenlő figyelmet kap, és bátran készülnek. Ez az egyik legrégebbi forma és a leghagyományosabb is. Korok óta elterjedt, és jellegzetesen rányomta bélyegét. A Mughlai minták a kezek és a tenyerek egyes részeit kiteszik. Ez segít abban, hogy egyedi megjelenést biztosítson, amely különbözik társaitól. Nagyon népszerű dizájnként működik, mivel finom, bonyolult részletekből áll.

6. Indo-arab Mehandi minták a párt számára:

Indo-arab Mehandi Designs Party

Az indiai és arab henna művészet szép összevonása. Ez olyan finom minták segítségével jön létre, amelyek hagyományos jellegűek, ugyanakkor arab érzést nyújtanak. Ezekre mostanában óriási a kereslet, mivel ezeknek a terveknek a beépítésével mindkét világból a legjobbat kapja. Az indiai esküvőkön is nagyon kedveltek.

7. Tipp indiai a csodálatos Mehndi Design számára:

PARTY MEHNDI-Hint indiai a csodálatos Henna

Ez a kialakítás magában foglalja a különböző minták különböző megkülönböztetett mintáit. Ezek pávafélékből, virágokból és más változatos, egyedi görbékből és fürtökből állnak. A vonalak és a hipnotikus görbék között túl sok hely kerülhető el, bár a tér a tervezéstől és a mintáktól függően változik. Ezeket minden indiai szokás hagyományában előszeretettel alkalmazzák, mivel a tervek az indiai hagyományokat olyan gyönyörű módon ábrázolják, mint a páva.

8. Többszínű Party Mehendi Designs:

Többszínű Party Mehendi Designs

Gyönyörű színek sora, amelyek kiemelik az adott alkalom szépségét, nem fog csodálatosnak tűnni a kezeden? Ezek a formatervezések modern formái, amelyeket nemrégiben építettek be. Széles körben elfogadták őket a nők körében, mivel segítenek előhozni egy színes esszenciát. Nem csak szépek, de divatosak is. Kiválaszthatja ezt a mehndi mintát a következő partijára, mivel ez az egyik legdivatosabb formatervezés. Ennek a formatervezésnek a használatával naprakész lehet a legújabb tervezési trendekkel.

9. Glitter Mehandi Party:

PARTY MEHNDI-Glitter Mehendi

Későn beépítve, ez egy újítás a henna művészetben. A csillogás legújabb trendjeinek felhasználásával készült. Nagyon kedvelt a divatgyártók körében, akik inkább a legjobb divatlábukat teszik előre. Bár új, az egyediség azonnali népszerűséget hozott. Rendkívül vonzó természetű, mivel a csillogás gyorsabban vonzza mindenki figyelmét. A következő alkalomkor illessze be ezt a dizájnt, hogy kitűnjön a tömegből.

Most, hogy megvannak ezek a csodálatos 9 párti mehndi minták, könnyebb lesz terveket választani a következő partira. A változatos formatervezési mintáknak köszönhetően most csak Ön döntheti el, és viselje a legjobbat. Alkalmazza a legjobb formatervezést, amely megfelel az Ön igényeinek, és tűnjön ki a többi közül.