Top 9 skuldermehndi -designs til ekstra glamour

Mehendi med nyt design og stil tilføjer glamour til ceremonien. Selvom det populært er kendt som festen før brylluppet, bæres det også på festivaler. Med modeændringen viser kvinder interesse for skulderhenna -design. Materialet henna bruges hovedsageligt til designs i skulderen. Måske dette noget meget nyt og moderne, men det er meget accepteret af nutidens generation.

Shoulder Mehndi -designs til ekstra glamour

Enestående skuldermehndi -designs med billeder:

Her kan du gå med forskellige mehndi -designs til skuldre sammen med billeder, der vil rocke festen eller lejligheden.

1. Fantastiske Garland Henna Shoulder Designs:

Shoulder Henna Designs-Fantastisk henna skulder design

Henna design til skulderen er noget meget unikt. Bortset fra hænder og ben viser folk også interesse for skuldre. Det kan betragtes som en del af mode. Uanset hvad det har brug for en eksperthånd til at tegne et design på skulderen. Dette er meget eksklusivt.

2. Bird Mehndi som design til skuldre:

Shoulder Henna Designs-Bird henna som design

Der er forskellige typer nuancer, som du kan kigge efter din skulder. Fugleagtig påfugl er det mest almindelige design, som piger generelt gør. Det vil gøre din skulder lysere end før. Designet er ikke så tungt og klodset. Det er virkelig en god ting at vise sig frem.

3. Ekstraordinær etisk Mehndi -kunst til skuldre:

Skulder Henna Designs-etisk kunst til skulder

Bortset fra forskellige strukturer kan man designe noget, der er meget etnisk. En enestående kunst som denne er meget attraktiv som en mulighed for en skulder. Som henna -design til skulderen er den ikke så populær, men ser meget udsøgt ud. Derfor, hvis du vil få dig selv til at se anderledes ud end andre, så prøv det.

4. Design en Lotus Mehandi On Shoulder:

Skulder Henna Designs-lotus i skulderen

Lotus som design vil gøre din skulder yndefuld og sensuel. Designet af det er meget enkelt. Så det tilføjer en beroligende effekt til den del, der påføres. Lotus er meget populær som et blomstret design, der gør stedet meget sart på et øjeblik.

5. Butterfly Design Henna til skulder:

Butterfly Design Henna til skulder

En sommerfugl er et meget efterspurgt design, især af kvinder. Dagens generation viser deres interesse mest på dette design til deres skulder. Ligegyldigt er det et symbol på genfødsel. Dens overdådige vinger og former afspejler et billede af elegance. Dette henna -design er et meget indviklet kunstværk.

6. Sun Designs Shoulder Henna:

Sun Designs Shoulder Henna

Solen er et symbol på energi, og det giver en positiv effekt. Som et henna -design har det en stærk betydning som udødelighed og viden. Uanset designet er meget enkelt og enkelt, men tilstedeværelsen er meget stærk.

7. Arabiske Henna -designs til skulder:

Shoulder Henna Designs-arabisk henna design

Der er ikke underligt, at hvor meget henna -designs er anerkendt i disse dage. For det meste er de arabiske designs i stor efterspørgsel, selv for skuldre. Det ser ud til at være sort i farven og forblive i lang tid. Men det er helt sikkert for huden. Selve designene omhandler tykke konturer af blomster, blade og vinstokke.

8. A Reptile Mehandi for Shoulders:

Shoulder Henna Designs-Design et krybdyr

Dette design er slet ikke til brude. Dem, der brænder meget for tatoveringer, kan prøve dette. Mange piger kan lide denne mulighed for hendes skulder, da det giver en mening med oplysning. Designet er som en slange eller firben. Ikke desto mindre giver det et stilfuldt look.

9. Fascinerende ugle Mehendi skulderdesign:

Shoulder Henna Designs-Fascinerende ugle design

Det er fuldstændig et bemærkelsesværdigt og fantastisk henna -design. Designet i skulderen tilføjer et sofistikeret look. Umiddelbart ser designet meget ud, hvilket får dig til at se mere stilfuld og smart ud. Det kræver en meget stærk hånd at fuldføre, som billedet af tatoveringen er.

Skulder henna kunst er Mehendi, som ikke er mere begrænset i hånd og ben. For et andet udseende kan designs også tegnes i skulderen. Det gør stedet lyst med forskellige nuancer af designs. Så bortset fra designs i hånden, kan du tænke på at prøve det i din skulder.