Top 9 specielle Ramzan (Eid) Mehndi -designs til 2021!

Mehendi er en integreret del af enhver ceremoni. Det være sig ægteskab eller Ramzan, Eid eller enhver anden funktion, det er en væsentlig del af at blive klar. Festivalen virker farveløs uden farven på Mehendi. Det forskønner ikke kun ens hånd eller fødder, men også det får en til at føle sig godt. Det tilføjer en gnist i deres måde at dekorere sig selv på. Dagens artikel viser listen over smukke specielle Ramzan mehndi -designs sammen med billeder.

specielle ramzan mehendi designs

Fremragende Ramzan (Eid) Mehendi -designs med billeder:

I denne artikel har vi nedenfor angivet nogle specielle Ramzan mehndi -designs til denne festlige sæson 2021, du skal prøve.

1. Netmønster Ramzan Mehndi Design:

Ramzan Mehndi Designs

I Mehendi -design er netmønsteret ret populært. Det er fordi der ser fuldstændighed ud i netmønsteret, og hvis det er snoet med violet farve, kan intet være bedre end det. Violet er sofistikeret farve. Det er kongens farve. Dette særlige design udføres hovedsageligt på fødder, men det kan også gøres i håndflader. De mindre prikker begynder til fods, og efterhånden som designet skrider frem, gør nettet med flere lilla prikker det unikt. Til sidst bruges et blomstermotiv, der også er meget iøjnefaldende. Det er et arabisk mønster af Mehandi -design.

2. Mehndi -designs af Tajmahal til Ramzan:

mehndi designs til ramzan

Taj Mahal er et symbol på skønhed. Det er også et symbol på renhed, og Ramzan er den festival, som folk fejrer med et meget rent hjerte. Fra Shah Jahans dage til i dag fanger den vores opmærksomhed for sine indviklede designs. Ligesom Taj Mahal er designet også meget indviklet. Dette design ned ad håndleddet har et mønster, der ligner Taj Mahals design. Til dette fanger det let folks opmærksomhed. Folk foretrækker generelt designs, der ikke kun forbedrer deres skønhed, men også fanger andres opmærksomhed. Det repræsenterer ikke kun en bestemt kultur, men repræsenterer også skikets herlighed.

3. Mehndi -designs til Eid eller Ramzan:

Eid specielle mehndi -designs

Nogle gange foretrækker vi at have Mehendi i begge hænder. Nogle piger kan lide at have forskellige designs i to håndflader, og nogle af dem foretrækker at have det samme design i begge håndflader. For dem er ‘Kalkas’ at foretrække. Kalka med vævestruktur giver designet et komplet look. Forskellige kurver og perfektion får designet til at se attraktivt ud. Der er et særligt mønster af dette design. Den ene halvdel af ‘Kalka’ er placeret i den ene hånd, og den anden halvdel er placeret i en anden. Så når man placerer begge hendes hånd side om side, vil hun kunne se designets fuldstændighed.

4. Indian Bridal Intricate Ramzan Mehndi Designs:

Indian Bridal Intricate Ramzan Mehndi Designs

Ægteskab Mehendi mønstre er forskellige fra andre typer Mehendi. Det er fordi alle under ægteskabet forsøger at have en kongelig slags Mehendi. Men under Ramzan kunne man bruge denne særlige slags Mehendi. Da det også er en særlig festival. I dette design udføres en påfuglefjer i hånden. Det giver et attraktivt look. I fødder bruges et spiralformet design til dette. ‘Kalkas’ udføres i både hånd og fødder. Når hænder og fødder placeres side om side, findes et nettet look. Det giver også et komplet og fascinerende look.

5. Mango Motiver Mehendi Designs For Ramzan:

Mango Motiver Mehendi Designs For Ramzan

Dette er et af de almindeligt anvendte Mehendi -designs. Det passede perfekt til moderne damer. Det er fordi det giver et unikt udseende ved første øjekast. Dette design har en masse tomrum på bagsiden af ​​hånden, som de almindelige arabiske designs ikke består af. Det viser en følelse af kreativitet hos kunstnerne, som moderne damer foretrækker og let fanger tilskuernes opmærksomhed. Nu foretrækker piger at have et mindre kompliceret design. Da den har alle funktionerne, er den meget berømt.

6. Tilbage Hånd Floral Mehandi Designs For Ramzan:

Tilbage Hånd Floral Mehandi designs til Ramzan

Vil du vide en anden type smukt Mehendi -design? Det er blomsterhennaen. Dette særlige design er opdelt i tre halvdele. Den første halvdel består af en blomst og de næste to halvdele mangoer. I arabisk henna -design har vi blomster, blade og årer. Vi finder alt dette i dette design. De to fingre er fyldt med dette design, og de resterende to er delvist fyldt med designet. Første finger forbliver tom. Vi bruger ikke noget design i det. Dette er et af de letteste Mehendi -designs. Man kan sagtens gøre det. Så det er ret populært, og dem, der ikke er særlig gode Mehendi -kunstnere, foretrækker at lave dette design. Det er slet ikke tidskrævende.

7. Mehndi -design af blomster til Ramzan:

Mehndi Design af blomster til Ramzan

Vi alle elsker blomster. Vi vil dekorere vores hus med blomster. Selv kan vi lide at bære blomsterpynt. Det giver et naturligt udseende. Men vi er nødt til at fjerne det efter en bestemt periode. Det er fordi det mister sin herlighed efter en bestemt periode. Når man vælger forskellige designs til Mehendi, hvis hun får et design af blomster, så kunne intet være bedre end det. Dette mønster er meget elegant. Blomstermotiver giver et unikt look til ens hånd eller fødder. Skyggen og fyldningen på steder er så smuk, at man ikke kan modstå sig selv fra at gøre det.

8. Måneformet Ramzan (Eid) Mehndi -designs:

Måneformet Ramzan (Eid) Mehndi -designs

Halvmånesymbolet er vigtigt i Ramzan -måneden. Det har en særlig appel til muslimer. Det er symbolet på oplysning. Og det fungerer som et symbol, der hjælper en med at bevæge sig fra mørke til lys. Denne tro inspirerer muslimer til at have dette særlige design under Ramzan. I dette design udføres halvmånen med forskellige ‘Kalkas’ En stjerne udføres også over månen. En slags religiøs overbevisning er forbundet med det. De tror, ​​at hvis man har lavet dette særlige design, så vil hendes formue være god. Alle vil have held og lykke i deres liv.

9. Clever Crescent Mehendi Designs til Ramzan:

Clever Crescent Mehendi Designs til Ramzan

Endnu en unik innovation af Mehendi -kunstnere! Halvmånen er ikke til stede her. Men udskæringslinjen er til stede, hvilket får en til at føle, at Ramzans lykkelige måne er til stede i hendes hånd. Det får hende til at føle sig godt. Venerne, blomstermontagen og venerne bringer ikke desto mindre designens rigdom frem. Designet er meget idealistisk. Vi foretrækker det idealistiske design ved helt særlige lejligheder, og der kan ikke være noget mere specielt end netop denne festival, som er månens fest. At have en måne i hånden med et unikt strejf eller halvmånens linje gør det fantastisk.

Endelige tanker:

Mehendi er en traditionel kunstform til at dekorere hænder og fødder og gøre dem æstetisk smukke for øjnene. Forskellige designs af Mehendi kører i århundreder. Nogle gange foretrækker vi at samle forskellige designs for at lave noget nytænkende. Denne innovation udvider den festlige fornøjelse og føler vores hjerte med stor tilfredshed.

særlige Ramzan (Eid) Mehndi Designs

Anbefalede artikler:

  • 25 bedste pakistanske Mehndi -designs
  • Seneste Khafif Mehndi -designs og dets specialiteter
  • 50 mest populære Mehndi -designs til hænder med billeder