9 legjobb férfi és női sportmellény modellje

A sport minden korosztály fizikai sportolója, a speciális sportokat pedig a mozgáskorlátozott emberek számára szervezik. Mivel a sportot hasonló szabályokkal játsszák, van egy öltözködési szabály, amelyet sportmellénynek neveznek. Sportos embernek megfelelő öltözék. A játék függvényében a sportmellényeket férfiaknak és nőknek osztályozzák, és speciálisak a mozgáskorlátozott emberek számára is, akik lendületet adnak sportoló szellemüknek és elérik a célt.

sportmellények

Kényelmes és modern sportmellény férfiaknak és nőknek:

Íme a 9 legjobb könnyűsúlyú sportmellény nőknek és fiúknak képekkel.

1. Sport sima mellény:

Sport sima mellény1

Ez a világos, narancssárga színű, ujjatlan futballmellény viselhető teljes ujjú, kerek nyakú pólón, vagy egyszerűen anélkül. Ehhez a mellényhez többféle szín közül választhat. Vékony illeszkedés, ezért kompatibilis focizás közben.

2. Póló tenisz mellény ing:

Póló póló

Ez a póló férfi teniszezőknek készült. Teljesen szürke színű, mindössze két csík világos szürkés színnel és három gombbal a galléron, egynegyed hosszúságú vagy sapkás hüvely.

3. Teniszmellény lányoknak:

Tenisz viselet nők

Ez a fehér, ujjatlan felső rövidnadrággal fizikai kényelmet és könnyedséget biztosíthat a legjobb teniszlövés során, különböző színekben és stílusokban kapható, és tökéletes illeszkedés, személyenként eltérő..

4. Teljes ujjú sportmellények:

Hosszú ujjú

Sima hosszú ujjú v nyakú pólók azoknak a bőrtudatos férfiaknak, akik nem akarják, hogy a kezük barnuljon, ha sportolnak a nap alatt. A hosszú ujjú előnyöket a téli sportok során is ki lehet használni.

5. T-Back mellény felsők:

T-back felső

Ez az úgynevezett póló póló női sportmellény hátul, mint a hátsó alakban, az ábécét tükrözi. A divatot szerető nők biztosan ezt a klassz viseletet választják. Az ilyen kollekció élénk színe felkelti a figyelmet.

6. Párnázott mellények nőknek:

Párnázott felső

Ezt a sport mellényt tollaslabdázó vagy teniszező hölgyeknek vagy futáshoz tervezték. Tökéletesen tervezett női mellény sportoláshoz, párnázott melltartóval. Bőrbe illő ujjatlan felső kényelmes sportoláshoz.

7. Mellény ruha öltözék:

Ruha

Ezt nevezhetjük a nők teljes ruhájának. Ujjatlan palacknyakú felső, szoknyával. A felső rózsaszín színű, az alsó fekete pedig lenyűgöző megjelenést kölcsönöz ennek a női sportmellénynek.

8. Teljes ujjú blézer mellény:

Blazer

Ez egy hosszú ujjú sportzakó cipzárral. Viselhető, amikor a végső sportra készül, esetleg utazás közben egyik helyről a másikra. Védi a testet a napfény okozta barnulástól. A hüvely nélküli blézer is előnyben részesíthető.

9. Jersey mellény felső:

Jersey

Ez a férfi sportmellény piros és fekete kombinációval, ujj nélkül, valószínűleg mez. Egyszerű hátul a név és a szám nyomtatásához, ez szerencsés bajnok egyes játékosok számára, és emellett tömegesen is kiemeli őket, és segít az újonnan bemutatott játékosnak személyazonosságának megteremtésében. Az irónia néhány játék a mez eléréséhez, és néhány a mezhez.

A sport mindenkié, és a sportmellény is. Úgy tervezték, hogy segítsen elkerülni a zavaró tényezőket, miközben az elért eredményekre összpontosítanak, valamint a csapat és az egyéni szellem fenntartásához. Különböző márkák bőségesen és megfizethető áron gyártanak felső és alsó mellényt minden korosztályú férfi nőnek és gyereknek is, sportágonként eltérő egyediséggel. Olyan színekkel, amelyek személyiségüket és nemzetüket képviselik. Szintetikus vagy pamut anyagból készült. Különös gonddal kell eljárni, ha ezeket a mellényeket világszerte képviselik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80