9 legjobb férfi nyomtatott mellény mintája Indiában

A férfiak általában mellényeket használnak, hogy hűvös megjelenést biztosítsanak. A korábbi férfiak nem szokták viselni. Ez a fiatalok választása. Otthon általában nyugodt hangulatban hordják. Kényelmesen érzi magát. A mellény pamutszövet és lélegző anyag. A férfiak ellazulnak, amint viselik. Még a tornateremben is viselik a fiúk edzés közben. Ujjatlan és kerek nyakú design felsők.

nyomtatott mellények

A mellények simaak és nyomtatottak is. Alkalmi megjelenést kölcsönöz a fiúknak. Még a tengerparton is viselhetik. Néhány fiú csak úgy mutatkozik meg, mint egy rocksztár a mellényben. Az emberek mindent követnek, ha látják, hogy bármelyik híresség ezt teszi. A mellény egyre népszerűbbé vált a Filmek körében. Amikor az emberek látják, hogy egy filmszínész valamilyen dolgot csinál vagy visel, a nyilvánosság azonnal elkezdi csinálni.

Férfi nyomtatott mellény felsők legújabb és stílusos modelljei képekkel:

Nézzünk bele néhány modern és elegáns férfi nyomtatott mellényt alkalmi és parti viseletre.

1. Férfi virágmintás mellény:

Férfi virágmintás mellény1

Ez a mellény virágmintával van ellátva. Leginkább menő fiúk viselik. A fiúk modern kori igénye. Nyáron hűvösnek érzi magát. Még a színkombináció is szép.

2. Hindi betűs nyomtatott mellény:

Hindi nyomtatott mellény

A hindi nyelv mellénybe van faragva. Az emberek néha automatikusan „Macho” -nak kezdik tekinteni magukat, mivel az mellénybe van nyomva. Ebben a pillanatban még a férfiak arca is azt mutatja, hogy „macho”.

3. Nyomtatott amerikai zászló mellény:

Amerikai zászló mellény

Ennek a mellénynek amerikai zászló van domborítva. Amerikában ez a kialakítás elterjedtebb. Olyan, mint egy felső minta. Még egy hip -hop táncos is visel ilyen típusú nyomtatott mellényt.

4. Újságnyomott mellény fiúknak:

Újság nyomtatott mellény

Ebben a mellényben újságnyomtatvány található. Ez egy egyedi kivitel, és nagyon ritkán lehet találni. A tervező biztosan úgy tervezte, hogy szem előtt tartotta azokat az embereket, akik szeretik az újságot. Ez a fickó jól néz ki ebben a nyomtatásban.

5. Férfi csíkos mellény:

Lecsupaszított mellény

Ez a mellény egy kicsit laza és kényelmes anyag. Divatosnak tűnik. A csíkok vékonyak, és a srác kezébe domborított tetoválás illeszkedik ehhez a mellényhez. A megnyugvás látszik egy pasi arcán.

6. 3D nyomtatott mellény:

3D nyomtatott mellény

A 3D -k manapság egyre népszerűbbek. Mint a 3D lepedő, felsők és takaró. Még a mellény is 3D nyomtatással érkezik. A nyilvánosság figyelmét a figyelem középpontjába keríti. Minden használt szín világos. Az emberek megijedhetnek, mivel a mellényre nyomtatott arc ijesztő.

7. Fiú torna mellény:

Torna mellény

A Gym mellényt fiúk használják edzőteremben való edzés közben. Ez a fajta mellény laza anyagú. A fiúk általában rövidnadrággal vagy pizsamával viselik. A mellény hasznos az edzőteremben végzett edzés közben. Általában trend lett a mellény viselése az edzőteremben.

8. Funky mellény felső férfiaknak:

Funky mellény

Ez egy funky design mellénybe nyomtatva azoknak, akik szeretik a funky ruhákat. A mellényre való nyomtatás egyszerre valóban valódinak tűnik. A fiúk akár pikniken és strandpartin is viselhetik.

9. Szlogen nyomtatott mellény:

Szlogen nyomtatott mellény9

Néhány mellényben valamilyen szlogen van nyomtatva, amely jó vagy rossz. Az emberek választhatják, melyik szlogen tetszik nekik. Még a néző is el tudja olvasni. Vannak, akik szeretik a nyomtatott szlogent, míg mások nem. Néha lehet benne egy inspiráló szlogen.

A mellényeket inkább nyáron vagy a Beach közelében sétálva kedvelik. A mellények azok a menő emberek, akik szeretik élvezni az életüket. Ebben a mellényben sokféle minta és nyomat található. Minden méretben kapható. Általában hosszú. Hűvös hozzáállást határoz meg. A mellényben a férfiak ellazulnak.