9 legjobb könnyű testhűtő mellény nyárra

A hűtőmellény speciális ruházat alacsonyabb vagy stabilizált testhőmérsékletre. Különösen azok számára készült, akik forró környezetben dolgoznak. Általában könnyűek. Üdvözöljük a nyarat és a tavaszt a hűtőmellénnyel. Viselje nadrággal vagy farmerral. A lányok sportolhatnak szoknyával és rövidnadrággal.

A legjobb könnyű testhűtő mellények a divatban 2017

Stílusos hűvös nyári mellények férfiaknak és nőknek:

Íme néhány fajta hűvös mellényfelső a magas testhőmérséklet szabályozására Indiában.

1. Párolgó hűtőmellény:

Párolgó hűtőmellény

Az elpárologtató hűtőmellény egyedülálló szövet, amely olyan ruhadarabot hoz létre, amely elpárolog, így hűvös és kényelmes marad. Olyan színekben vannak, mint a kék, sárga, szürke és így tovább.

2. Fázisváltó hűtőmellény:

Fázisváltó hűtőmellény

A fázisváltó hűtőmellény V-nyakú, cipzárral zárható. Fázisváltó anyaggal (PCM) rendelkezik, amely fagyás nélkül hűvös marad. Segítenek az állandó hőmérséklet fenntartásában. Teljesen biztonságos.

3. Hibrid hűtőmellény:

Hibrid hűtőmellény

A hibrid hűtőmellény képes elpárologtatni a mellényt és a fázisváltó hűtőmellényt. A felhasználók igényei szerint választhat bármelyik vagy mindkettő közül. Magas vevői elégedettségi arányukról ismertek. Ez a legjobb választás a férfi mellények munkához.

4. Standard hűtőmellény:

Standard hűtőmellény

A szokásos hűtőmellény normál hűtőmellény. Fázisváltó anyagot használ. Ez a standard 4 csomag. Kétrészes kialakításból készült, amely viselhető, és kényelmet nyújt a viselőjének. Mivel két darabból áll, bármilyen méretben elfér.

5. Nehéz hűtőmellény:

Nehéz hűtőmellény

A nehéz hűtőmellény hasonló egy másik hűtőmellényhez. A legtöbb forró helyen használják, mint például a desszert vagy bármilyen meleg munkahely, például kemence. Megakadályozza a hőterhelést és fenntartja a testhőmérsékletet. Kissé nehezebb, mint egy másik hűtőmellény, ezért a név.

6. Álcázó hűtőmellény:

Álcázó hűtőmellény

Az álcázó hűtőmellény egy álcázott nyomtatott anyagból készült hűtőmellény. Nem túl nehéz. Ugyanazt a funkciót látja el, mint bármely hűtőmellényben. Elsősorban túrázásra használják, hogy elrejtsék a vadon élő állatokat.

7. Katonai hűtőmellények:

Katonai hűtőmellény

A katonai hűtőmellény a hűtőmellény, amelyet katonai személyek használnak. Nagyon szakosodott a forró sivatagi körülmények között vagy tűz esetén végzett munkára. PCM típusú anyaguk van, amely fenntartja a katonák testhőmérsékletét. Nem túl nehéz, mivel a katonák nehéz lőszert hordtak magukkal, különösen akkor, amikor a környéken járőröznek. Kis zsebekkel rendelkezik, hogy elrejtse a kést vagy a kis fegyvert.

8. Hyperkewl hűtőmellény:

Hyperkewl hűtőmellény

A Hyperkewl hűtőmellény szabadalmaztatott hűtőmellény. Ők a legjobb hűtőmellények. Használhatja túrázás, túrázás, kerékpározás és hosszú kerékpártúra közben, vagy bármilyen megerőltető tevékenységhez, például futballhoz. Ezek a legelőnyösebb hűtőmellények. Sok élénk színben kaphatók, de a fekete és a kék a legkedveltebb választás a férfiaknál.

9. Cool Pack hűtőmellény felnőtteknek:

Cool Pack hűtőmellény

A Cool Pack hűtőmellény hasonló a standard hűtőmellényhez. Hűtéshez tényleges jeget használ. Ezek a hűtőcsomagok biztosítják a legnagyobb hűtési hatást. Ez kellemetlenséget okozhat a felhasználónak, mivel a jég olvad és vízzé válik. Ők a hagyományos választás.

A hűtőmellénynek hosszú története van. Korábban nedves ruhát kötöttünk a kényelem érdekében, majd jégcsomagok jöttek. És most ezt. Nagyon fejletté és innovatívvá váltak. Bármilyen tevékenységet végezhet rajta. Ez a legjobb megoldás a testhőmérséklet szabályozására mesterséges hűtés, például ventilátor vagy légkondicionáló nélkül. Könnyűek és könnyen hordozhatók. Egy forró napon, amikor nem szeretne kompromisszumokat kötni tevékenységében anélkül, hogy megterhelné a testét. Akkor a hűtőmellény lesz a legjobb megoldás.