9 legújabb és stílusos ujjatlan mellény

Az ujjatlan mellények a legjobb ruházat, amelyek gyors döntés során minden együttest felemelnek. Az ujjatlan hosszú mellények fantasztikus megjelenése tökéletes lehet minden olyan ruhához, amelyet szempillantás alatt választhat. A hosszú mellények bármilyen testalkathoz illeszkednek, és jól mutatnak bármilyen stílusú ruhán. A mellények sokoldalú megjelenése könnyen viselhető, és minden évszakban a legjobban illeszkedik. Kipróbálhatja a mellényt szoknyán, farmeron vagy nadrágon, vagy hivatalos ruhában a munkahelyén. A formatervezett hosszú ujjú mellények hihetetlenül jól illeszkednek egyrészes maxikhoz vagy ruhákhoz vagy hosszú ruhákhoz is. A gazdag megjelenés látványos benyomást kelt minden öltözékben, és elegáns megjelenést kölcsönöz a lenyűgöző képnek.

Divatos és divatos mellények ujjatlan kivitelben nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb ujjatlan mellénymintát.

1. Ujjatlan bőr mellény:

ujjatlan mellény

A bőr ujjatlan mellény olyan szép és divatosnak tűnik, ha észreveszik. A mellény dizájner stílusos megjelenése bármilyen ruhán kecses megjelenést kölcsönöz. A fekete láncú kabátmellény fekete színben biztos, hogy megjelenése divatot terjeszt.

2. Hímzett női tervező mellény:

Hímzett női designer mellény

A sokszínű, hímzett rojtos mellény kifejezetten fantasztikusan néz ki a színes ruhákat szerető nők számára. A fekete fekete ujjatlan mellény sokszínű menetes hímzéssel rendelkező nőknek egy ragyogó művészi ruhadarab.

3. Farmer mellény nőknek:

Farmer mellény nőknek

A farmer anyagú női ujjatlan mellény az egyik elegáns mellény, amelyet a nők viselhetnek a divatos, elegáns, hűvös megjelenés érdekében. A farmerkék szín bármilyen nyugati ruhán jól mutat. Az ujjatlan mellény díszítései jól mutatnak a nyugati ruhákon.

4. Ujjatlan szegély nyitott mellény:

Ujjatlan rojtos nyitott mellény

Egy ujjatlan hosszú mellény, nyitott rojttal, olyan funky cool és látványosnak tűnik. Belül ujjatlan mellénnyel viselve a női ujjatlan mellény fantasztikus megjelenést kölcsönöz. Az ilyen mellényt szakadt farmerral lehet viselni a látványosabb megjelenés érdekében.

5. Tervező ujjatlan mellény:

Tervező ujjatlan mellény

Hosszú ujjatlan mellények tervezővel a doboz stílusában lehetnek azok, amelyek foltosak a nyakkendővel gyapjú rojtos szálak. A vastag csíkok össze vannak kötve, és hosszú, fekete gyöngyökkel díszített mellényt készítenek. A tervező hosszú mellénye hideg felsőkkel és rövidnadrágokkal viselhető.

6. Női ujjatlan öltöny mellény:

Női ujjatlan öltönymellény

A női ujjatlan mellények fantasztikusak bármilyen varrott mintában. A női öltönymellények tervezői mintával jönnek az ujjatlan öltönymellények, amelyek olyan dinamikusak a professzionális és elragadó megjelenés érdekében. Az ujjatlan fekete mellény öltönygallérral és zsebbel lenyűgözően néz ki a munka során.

7. Ujjatlan, horgolt, szegélyezett puszta mellény:

Ujjatlan, horgolt, szegélyezett puszta mellény

A dizájner stílusos ujjatlan női mellények a puszta anyagú krémes mellények, amelyeknek a végén horgolt befejezésűek, olyan divatosak és gyönyörűek. A nyugati ruhákkal foltos tervezőmellény dinamikusan néz ki az aranyos hölgyeken.

8. Dupla rétegű ujjatlan kabát mellény:

Dupla rétegű ujjatlan kabát mellény

Elég hosszú ujjatlan mellény, amely egyedül is viselhető, nagyon csinos. A dupla rétegű, ujjatlan kabátmellény hatalmas gallérral és zsebbel, valamint gyönyörű övvel az elülső kötésben elbűvölő és gazdag.

9. Ujjatlan gallér nélküli hosszú fehér mellény:

Ujjatlan gallér nélküli hosszú fehér mellény

A fehér ujjatlan mellények ugyanolyan gyönyörű ruhák, mint bármely más színű mellény. A fehérek szinte minden színhez vagy ruhához passzolnak. A fehér mellény legjobb része, hogy gazdagságot kölcsönöz a megjelenésnek, amely a legjobban illik a partikhoz és nyilvános rendezvényekhez.

A formatervezett hosszú ujjú mellény különleges öltözékeken is összehozható még a vörös szőnyeges eseményeken is, amelyek gazdag szakmai megjelenést kölcsönöznek hozzáállásodnak. Még akkor is, ha barátaival piknikre megy, a tervezői horgolt hosszú mellények vagy a farmer hosszú mellények olyan elegánsak. A menyasszonyi csipke ihlette mellények a női mellények rendkívüli formái, amelyeket az öltözéknek és a választásnak megfelelően testreszabnak.