A 9 legjobb mellénykabát kollekció férfiaknak és nőknek

A mellényfelsők ihlette, a mellénykabátok dizájnját 1920 -ban mutatták be a divatiparnak. Általában a télen érintett területeken viselték őket, hogy meleg tapintásúak legyenek a testhez. A mellénykabátok általában finom bőrből készülnek, de a változó trend miatt bársonyból és szőrből is kialakították őket, hogy divatos legyen. A divatpiac változásával most már nőknek is készülnek.

A legjobb mellénykabátok férfiaknak és nőknek

Stílusos mellénykabát minták divatos férfiaknak és hölgyeknek:

Az alábbiakban néhány mellénykabát -mintát érdemes felvenni a szekrénybe ezen a télen.

1. Ujjatlan szőrme mellénykabát télen:

Ujjatlan szőrme mellénykabát

Stílusos megjelenést szeretne, anélkül, hogy télen ruhakötegeket viselne! Szerezzen szőrme mellénykabátot férfiaknak. A mellénykabát pamutszövetből készült, szőrme belül. A kabát prémes gallért is kapott, hogy megvédje a nyakát a súlyos hidegtől.

2. Ujjatlan sapka kabát mellény:

Ujjatlan sapka

A bőr mellénykabátok hosszú ideig meglehetősen divatosak. Gazdag minta ugyanerre a bőr férfi mellénykabát, ujjatlan kialakítással, sapkával. A kabát bőrből készült, és finom pamut anyaggal van bevonva, amely melegebb.

3. Funky mellény kabát:

Funky mellény dzseki

A funky kabátmellény férfiak számára meglehetősen népszerű a főiskolai hibák, a rocksztárok és különösen a birkózók vagy azok között, akik veszélyben játszanak. A kabát pamutból és bőrből készült, különböző színekben, ami a csontváz dizájnját adja, amikor a lánc cipzáras.

4. Hosszú mellény kabát:

Hosszú mellény kabát

Aztán a női mellénykabát nemrégiben új dizájnt adott bőr vagy vászon anyag segítségével. A kabát hosszú hosszúságot kap, hogy más megjelenést kapjon. A divatos megjelenés érdekében széles körben hordják alkalmi ruhák vagy ruhák felett. A kabát széles nyakú nyílást kapott, amely V alakú megjelenést kölcsönöz.

5. Bőr hosszú ujjú mellény:

Bőr hosszú ujjú mellény

Valami egyszerűt keres a téli vásárláshoz! Szerezzen be egy egyszerű bőr mellénykabátot nőknek bőrből. A kabát teljes ujjú is, ami nagyon előnyös a téli szélben. Elég kopott farmer és tehéncsizma a kifinomult megjelenés érdekében.

6. Kapucnis kabát:

Kapucnis kabát

A hosszú ujjú kabátokat és a szőrös, de egyszerű sapkát kapucnis pulóvernek nevezik. A dzsekik férfi és női viseletre egyaránt kaphatók. Bőrből készült, különböző színekben és mintákban kapható, amelyek szemet gyönyörködtetőek.

7. Furry Collar Look mellény:

Furry Collar Look mellény

A tizenévesek és az irodában dolgozó nők széles körben használják a bőrből készült, dühös nyakú dizájnnal díszített mellénykabátot nőknek. A bőr mellénykabát két háromszög alakú gallért kapott, amely a gallér ujjatlan ing hatását kelti.

8. Stílusos motoros mellénykabát:

Stílusos motoros mellény

A kabátok fontos részét képezik a motoros kiegészítőinek. A bőrkabát mellényt kapott. Ezenkívül számos ezüst varázsa is van hozzá, stílusos szövőszékhez, különösen a motorosok és bokszolók számára, stb. Könnyű szőrrel kötöttek belülről, így segítenek az embernek belülről melegnek lenni.

9. Nyitott bőr mellény:

Nyissa ki a bőr mellényt

A nyitott bőr mellénykabátok széles körben elérhetők azokban a régiókban, ahol enyhe téli szél fúj. A kabát bőrből készült, és minden gombunk maradt, amelyek összekeverednének egymással. Alapvetően Jean, Capri vagy más nyugati viseleten viselik őket az igazi megjelenés érdekében.

A mellénykabátok meglehetősen gyakran láthatók a fiatal férfiaknál és nőknél. Vannak más minták is, amelyek segítenek lenyűgöző és vonzó megjelenést elérni a sok közül. A mellénykabátokat széles körben viselik a katonai és haditengerészeti tisztek. Szintén kevés hivatalos mellénykabát -dizájn áll rendelkezésre a piacon a professzionális megjelenés érdekében.