9 legjobb fűzőnyakos melltartó márka Indiában és viselési tippjei

Alapvető intim viseletünk, a melltartó hosszú utat tett meg. Most különböző stílusokban, formákban, színekben és vágásokban kapható. Különböző márkák saját tervezésű melltartókat készítenek. A különböző stílusú melltartók közül a kötőfék nyakú melltartók nagyon népszerűek, és minden korosztály számára kedvelt választás. A kötőfék nyakú melltartók különböző hevederekkel rendelkeznek, mint a hagyományosak. A kötőfék stílusát általában fürdőruhákban használják a barnás vonalak minimalizálása érdekében.

A Halterneck egyfajta heveder, amely a női ruházatot tartja egyetlen pánttal, amely a ruha elejétől a viselője tarkójáig terjed. Ezt a stílust akkor használják, amikor a nők a hátsó ruhát részesítik előnyben. Olyan, hogy a nyakpántot eltakarja a viselő haja. A kötőféknyakú melltartókat általában kötőféknyakkal vagy széles nyakú blúzokkal és ruhákkal hordják. A kötőfék nyakú melltartók lehetnek többirányú melltartók is, ami azt jelenti, hogy a hevederek levehetők és különböző stílusokban viselhetők.

Különböző kötőfék -melltartó márkák kaphatók Indiában képekkel:

Vessünk egy pillantást a legjobb 9 kötőfék nyakú melltartóra, képekkel és tippekkel a melltartó viselésére. Néhány márka, amely a kötőfék nyakú melltartót követi.

1. Victoria titkos nagyon szexi többirányú melltartója:

Nyakörv melltartó 1

A Victoria’s Secret gyönyörű gyűjteménye, ez egy többirányú push-up váll nélküli kötőfék nyaktartó. A csészék extrém emeléssel vannak huzalozva. Süllyesztett nyakkivágással, párnázott csészékkel rendelkezik. Kivehető és állítható pántok tartoznak hozzá, amelyek klasszikus módon is viselhetők, valamint kötőfék, egyetlen heveder és kereszt. Hátul reteszekkel és horgokkal van ellátva. Nejlonból és spandexből készül, és végtelen él technológiával rendelkezik, hogy sima, láthatatlan megjelenést biztosítson a ruhák alatt. Többféle nyomatban, színben és méretben kapható.

2. Leonisa Personal Fit High Push-Up melltartó:

Nyakörv melltartó 2

Ez a háromszög melltartó jó emelést biztosít, és tökéletesen illeszkedik az ideális mellbimbóhoz. A csészék párnázottak az első szintű push-up párnázással. Alulhuzalozott és zökkenőmentes a sima megjelenés érdekében. A hevederek többirányúak, ami azt jelenti, hogy kötőfékként és keresztezve is viselheti a hagyományos stílustól eltekintve. Ezek is állíthatók. Poli -amidból és elasztánból készül, puha oldalsó csontozással az alak és a támogatás érdekében. Ezenkívül süllyesztett nyakkivágással rendelkezik, így ezzel a melltartóval alacsonyan vághatja a felsőket. A szokásos kampóval és hátul záródó szemmel jár. Ez is egy kötőfék nyak divatos melltartó típusok.

3. Pretty Secrets Candy Pink “Strapless Fling” többirányú póló melltartó:

Halter Neck melltartó

Ez a kötőfék nyakú melltartó abszolút nyári elengedhetetlen. Ez egy sokrétű póló melltartó, szép rózsaszínben, alulhuzalozott és párnázott csészékkel. Szilikon fogantyúkkal rendelkezik a csészék és a szárnyak mentén. Mivel többirányú melltartóról van szó, állítható, átalakítható és levehető pántokkal rendelkezik. A hagyományos stílustól eltekintve kötőfék nyakként vagy keresztben is viselhető. Nejlonból és spandexből készült, horoggal és szemzárással rendelkezik. Különböző méretben kapható.

4. Hanes Convertible Shaping Bandini melltartó:

Nyakörv melltartó 4

Ez egy stílusos bandeau és szabad méretű pulóver alakító melltartó. Teljesen zökkenőmentes, és öntött csésze van beépített oldalsó formázóval. Teljes körű formázást és támogatást nyújt. Nem párnázott, és sokoldalú többirányú hevederrel rendelkezik, így a szokásos stílustól eltekintve kötőfék nyakként vagy keresztezettként formálható. Alsó szalagot is biztosít a melltartó helyben tartásához. Poliamidból és elasztánból készült, jó néhány színben kapható.

5. Zománc, pamutból készült, párnázott, nem vezetékes Racerback többirányú melltartó:

Nyakörv melltartó 5

Ez egy többirányú melltartó párnázott csészékkel, amelyek közepes fedéssel javítják az alakot. A csészék nem vezetékesek, így kényelmesek. A pántok csúszkákkal levehetők, és többirányú opcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a melltartót kötőfék nyakként vagy keresztben keresztezze a szokásos stílustól eltekintve. A melltartó mindenhol nyomtatott grafikával és színes pántokkal rendelkezik. Horoggal és szemzárással jár. Pamutból és spandexből készül, és többféle nyomatban és méretben kapható.

6. Penny Animal Instinct Pink Zebra Print Vezetékes pánt nélküli Multiway 1. szintű Pushup melltartó:

Nyakörv melltartó 6

Ez egy melltartó a Penny állatmintás melltartó kollekciójából. A csészék zökkenőmentesek, párnázottak és huzalozottak a tökéletes emeléshez, a mellszobor támogatásához és fokozásához. A zebra nyomatú csészékbe 1 -es szintű push -up párnázat van felszerelve. Az alsó szalag varrott elasztikus, szilikon élekkel és szárnyakkal az illeszkedés és a fogás érdekében. A hevederek csúszkákkal levehetők, és normál, kötőfék nyakként, pánt nélkül vagy keresztben is viselhetők, mert többirányú. Poliészterből és spandexből készült, horoggal és szemzárással rendelkezik. Három szín és változatos méret közül választhat.

7. Penny Priority Invisible Line átlátszó hátsó párnázott vezetékes póló melltartó:

Nyakörv melltartó 7

Ez a melltartó sugárzó szövete és forradalmi lefedettsége illeszkedik a legtöbb testtípushoz. Öntött, zökkenőmentes és ütésálló párnázott csészékkel rendelkezik. Felvonóhoz és alátámasztott, és teljes lefedettséget biztosít. Széles alsó szalaggal és oldalsó szárnyakkal érkezik, amelyek extra támogatást nyújtanak a mellkasnak. A hevederek átválthatók, lehetővé téve, hogy keresztben vagy kötőfékben viseljék, rugalmasak és állíthatóak. A magas nyújtású átlátszó hátsó heveder tartós fogást biztosít. Ez a melltartó minden lehetséges méretben kapható.

8. Szerethető dekoratív díszítőelem Enyhén párnázott alsónadrágtartó:

Nyakörv melltartó 8

Ez a Lovable kötőféknyakú melltartó könnyű, 2 mm -es párnázással rendelkezik a csészéken, amelyek remek formát nyújtanak, és alulhuzalozottak a tökéletes emelés és támogatás érdekében. A melltartót gyönyörű csipke részletekkel tervezték. A hevederek levehetők és állíthatók, valamint átválthatóak vagy többirányúak, így kötőfékként vagy hátul keresztben is viselhető. Horoggal és szemzáróval rendelkezik, és különböző méretekben kapható.

9. Amante pánt nélküli alsószálú öntött melltartó:

Nyakörv melltartó 9

Ez a kötőféknyakú melltartó párnázott, alulhuzalozott és varrat nélküli, levehető és állítható pántokkal. A csészék formázottak. Vállpánt nélkül, kötőfékként és hátul keresztben is viselhető. Poli -amidból és elasztánból készül, fekete színben és különböző méretekben kapható.

A nyaklánc melltartó viselése:

Nyakörv melltartó 10

A kötőféknyakú melltartók többsége általában átalakítható vagy többirányú. Így a hevedereket a csészék aljának hurkaira kell rögzíteni, a hagyományos módon illeszkedve a melltartóhoz. Helyezze a melltartót a mellkasára, és csukja be a horgokat a jobb oldali hurkokba úgy, hogy a kezét maga mögé veszi.

Ezután hajoljon le egy kicsit, hogy beállítsa a mellek mozgását. Ha elkészült, fogja meg a hevedereket, és vigye a nyakára, és tartsa a tarkóján. Kösse össze a hevederek végeit, vagy ha horoggal és szemzárással rendelkezik, csak csavarja össze a végeket, és kész.