A 7 legjobb 36D melltartó modell és viselési tipp

Ismét itt vagyunk, hogy megtörjünk egy újabb tévhitet, amellyel sok nő gyakran szenved. Azt mondják, minél nagyobb vagy, annál jobban pompázol, és ez nem korlátozódik csak a csiszolt hosszú lábadra. Ami a melltartót illeti, van néhány kiválasztott méret, amelyek bárhol és mindenhol elérhetők bármilyen formában és formában. Most egy 36D melltartó általában a nehezebb oldalon van, ahol a 36 jelzi a görbe méretét, míg a D a csésze méretét, ami egy másik fontos mérés, amely segít abban, hogy könnyedén illeszkedjen a melltartójába anélkül, hogy oldalsó kiömlések és melltartószíj lenyomatok lennének a vállpadon. Éppen ezért a mai cikkben néhány típusú és típusú melltartót tárgyalunk az adott méretben, de mielőtt ezt megtennénk, nézzük meg a kopó részt.

A 36D melltartó különböző formatervezése képekkel

Íme a 7 legjobb 36d melltartótípusunk, amelyek elérhetők az indiai piacon.

1. Teljes lefedettségű 36D melltartó:

Teljes lefedettségű 36D melltartó

A teljes lefedettség az alap mindennapi melltartó, kényelmes és minden ruházati típushoz illeszkedik. Ez a melltartó általában az optimális alátámasztásra összpontosít, nem pedig a szerkezetére vagy alakjára. A teljes fedési szempont eltakarja a maradék zsírt a gödrök aljáról, sőt a felsőtest néhány részéről is.

2. Póló 36D melltartó:

Póló 36D melltartó

 A melltartótípusokat a használatáról nevezték el, ahol a póló melltartókat főleg szűk vagy felöltött pólók alatt hordják felsőruházatként. Ezek a nagyszerű szerkezetet biztosító melltartók, amelyek fokozzák a görbületeket, alacsony mély nyakú formával alakítják a melltartót, enyhe párnákkal, amelyek felemelik és megtartják a súlyt.

3. A heveder kevesebb 36D melltartó:

The Strap Less 36D melltartó

Most akár vállnélküli 36 d melltartót is igénybe vehet. ezeknek a vállnélküli melltartóknak, hasonlóan ehhez, lehet egy kedves nyakkivágásuk vagy mélyre nyúló nyakkivágásuk, de hűen szolgálják a célt. A szükséges támogatást nyújtják, miközben javítják a görbéket, így még csábítóbbnak tűnnek.

4. Az alacsony merülésű dekoltázs 36D melltartó:

Az alacsony merülésű dekoltázs 36D melltartó

Az alacsony merülésű nyakkivágás gyönyörű melltartó, amelyet még fűzőben is használhat. Ez nemcsak érzéki darabja az intim ruházatnak, hanem jó fogás azoknak is, akik hajlamosak igazán alacsony mélységű blúzokat viselni. Ezek is remek alakjavítók.

5. A Deep Plunge 36D melltartó:

A Deep Plunge 36D melltartó

A mély merülés egy kicsit mélyebb, mint az alacsony merülés, ahol a melltartó alkalmas ruhákhoz vagy merész divatválasztásokhoz, amelyek egészen a középső rész hasadékaihoz vezetnek. Most könnyedén viselhet melltartót, és mégis lehúzhatja a merész megjelenést.

6. Halter Top Look 36D melltartó:

Halter Top Look 36D melltartó

A kötőfék melltartó a nagyobb méretekhez nemcsak javítja a megjelenést, és érdemes kipróbálni, de ezek a melltartók is nagyon kényelmesek. a széles hevederrel a csipkék összekuszálódásába fonva nem okoz felesleges szíjlenyomatokat, és mégis könnyedén vonzza a megjelenését.

7. A Demi Cup 36D melltartó:

A Demi Cup 36D melltartó

A demikupát általában fél pohárnak tekintik, ahol ennek a melltartónak a poharai félig a gödrök alól indulnak. Ezek azonban jó támasztó- és szerkezetjavító melltartók, amelyek kiemelik a görbét, miközben lehetővé teszik a mélyen vágott blúzok húzását.

Hogyan kell viselni a 36D melltartót?

Hogyan kell viselni a 36D melltartót

Az első dolog, amivel a melltartó viselése során aggódnia kell, a megfelelő méret, amely magában foglalja a csésze méretét is, amely segít akadálytalanul illeszkedni az intim ruhákba. Ha már tudja a méretét, elölről is beakaszthatja a melltartót, megcsavarhatja és végül a csészékbe töltheti, vagy egyszerűen az alapvető módon töltse ki a csészéket, majd húzza vissza a hevedereket, hogy hátul rögzítse őket.

Remélem, hogy mindenekelőtt a gyönyörű 36d melltartó és a viselési tippek hasznosak az Ön számára.