A legjobb Demi Cup melltartó márkák Indiában – Top 8

29 különböző típusú melltartó áll rendelkezésre India piacán. Minden márka csak ezekben a típusokban tervezi a formatervezését. Minden melltartónak van stílusa, és van benne néhány részhalmaz stílus. A demi-cup melltartó szintén egy a 29 típus közül.

Mi az a Demi Cup melltartó:

A Demi cup melltartó részleges csésze melltartót jelent, amelyet polcmelltartónak vagy dekoltázsmelltartónak is neveznek, amely a mell körülbelül egyharmadát takarja. Ez a melltartó csak az alacsony szabású felsőruházathoz használható. A melltartók még párnázott demi csészével is ott vannak. Néhány márkás Demi Cup melltartó Indiában követhető:

A legjobb Demi Cup melltartók Indiában képekkel:

1. DKNY:

demi-cup-melltartó-márkák

A DKNY -t 1984 -ben indította útjára New Yorkban a Donna Karan alapítója. Termékei divatáruk bőrárukkal és órákkal. A DKNY szövetei nylon, elasztánt tartalmaznak. A csészék nylonból és elasztánból készülnek. A csipke nejlonból, elasztánból és poliészterből készül. Puha mikroszálas anyagot tartalmaz, nagy hasítással.

2. Calvin Klein:

Demi-Cup stílusú melltartó 2

A Calvin Klein ruházati, parfüm- és divatipar. 1968 -ban Calvin Klien indította útjára New York államban. Calvin rengeteg kollekcióval rendelkezik, mint például a póló melltartó, a Naked Touch push-up melltartó. Mindezek a kollekciók demi-cup stílusúak. Ebben a stílusban a hevedereket különböző stílusokká alakítják át. Ezek a demi-cup melltartók varrat nélküli, feszített mikroszálas csészék, fedéssel.

3. Chantelle:

Demi-Cup stílusú melltartó 3

A Chantelle -t Francois Auguste Gamichon alapította Franciaországban 1876 -ban. Termékei melltartók, bugyik, harisnyák és fehérneműk. Különböző kollekciókkal rendelkezik, mint például az illusion demi spacer, a mademoiselle hab póló melltartó, a Merci demi stb. A csészék távtartó szövetből készülnek, részben állítható pántokkal. Spagetti pántokkal rendelkezik, kontrasztos öltésrészletekkel, és mindezt Franciaországban tervezték.

4. Natori:

Demi-Cup stílusú melltartó 4

Natori az egyik női divattervező, aki New Yorkban készült. 1977-ben nevezték el alapítójáról, Josie Natori-ról. Rengeteg gyűjteményben találhatók különböző demi csésze stílusok, mint például kismama melltartó, tollak elülső zárású, visszafogott póló melltartó, stb. és poliészter, gyönyörű csipkével, hevederrel és hímzéssel. Ez a termék onnan importálható, ahonnan származik. Ez az egyik legjobb és tökéletes márkájú demi-cup melltartó lányoknak és hölgyeknek.

5. Spanx:

Demi-Cup stílusú melltartó 5

A Spanx egy ruházati ipar, amelyet 2000. február 15 -én Sara Blakely alapított Atlanta Georgia államban, az Egyesült Államokban. Ez egy amerikai harisnyatársaság. Szakterülete a ruházat, beleértve a body body -t is. A Spanx különböző gyűjteményeket kínál demi-cup stílusban. Gyűjteményei Pillow Cup aláírás push-up, Strapless, Racerback és Boostie-Yay stb. Ez egy szuper puha szál, amely nylont és spandexet tartalmaz.

6. Bali:

Demi-Cup stílusú melltartó 6

Bali egy ruházati ipar, amelyet 1927 -ben alapítottak az Egyesült Államokban. Alapítója Sara stein. Ezek a márkás termékek a melltartók, bugyik, hálóruhák és harisnyanadrágok. Különböző stílusú melltartókat gyárt, köztük a demi-cup melltartó is egy stílus. A demi-cup stílusú gyűjtemények némelyike ​​Comfort Revolution drót nélküli melltartó, Comfort Revolution kabrió melltartó, és más stílusú, elegáns melltartó stb. Minden kollekció egyedi lesz, saját stílusával. Anyaga nylon, spandex és poliészter. Csészepárnája 100% poliuretán habot tartalmaz.

7. Cosabella:

Demi-Cup stílusú melltartó 7

A Cosabella 1983 -ban alakult Olaszországban. Ez egy csúcskategóriás fehérneműmárka Miami központjában. Valeria Campello alapította. Stílusosan sok gyűjteménye van. Köztük a demi-cup stílusú it kollekciói a Talco mikroszálas vezeték nélküli, Soire kabrió póló, Never say never Compile, Trenta Bralette különböző stílusokkal. Könnyű, lélegző távtartóval rendelkezik. A szövetek közé tartozik a viszkóz, a spandex és a poliamid.

8. Anita:

Demi-Cup stílusú melltartó 8

Az Anita az egyik legjobb márka, amely megbízható az ókorban. Ahogy 1886 -ban dobták piacra. Különböző kollekciókkal rendelkezik a márkájában. A Demi pohár szövet nylon és elasztánt tartalmaz, rugalmas mikroszálas anyagból, sima, kétrétegű poharakkal.