10 egyszerű és modern kerek mennyezeti kivitel képekkel

A hamis mennyezet az első dolog, amit az emberek észrevesznek otthonában. Ez is hozzájárul a szoba általános vizuális megjelenéséhez. Bár a piacon számos kivitel áll rendelkezésre, a kerek álmennyezeti minták a legnépszerűbbek. Négyzet vagy téglalap alakú helyiségben a kör alakú tető kialakítása erős geometriai egyezést eredményez.

Modern kerek mennyezeti minták

Ezenkívül a lekerekített alakzatok a mennyezeten tökéletes hátteret jelenthetnek rajongóinak, csillárainak vagy akár dekoratív függönyének. Nem csak elrejtik a csúnya drótokat és rudakat, hanem emelik azok szépségét is. Ezek a kialakítások rendkívül sokoldalúak, így választhat, hogy egy nagy kör alakú elemet helyez el a közepén, vagy egy halom kört különböző elrendezésben.

Hogy megkönnyítse a dolgát, kiválasztottuk 10 legjobb kerek formájú mennyezettervet álmai otthonához.

A legjobb kerek alakú álmennyezeti minták Indiában:

Olvassa el, hogy inspirálódjon a körkörös mennyezeti tervezési ötletek egyszerű és legújabb kollekciójával, képekkel:

1. A ház legújabb kerek mennyezeti kialakítása:

A legújabb kerek mennyezeti kialakítás házhoz

Nézze meg ezt a lenyűgöző mennyezetet, amely csillogást kölcsönöz a szobának. A téglalap alakú mennyezetet középen három kör alakú csepp hangsúlyozza. Háttérvilágítást adnak hozzá, hogy élénk hangulatot teremtsenek. Figyelje meg, hogyan helyezik el őket közvetlenül az ülősarok fölé, ahol nem kell aggódnia a további dekoráció miatt.

2. Kerek mennyezet világítással:

Kerek mennyezet fényekkel

Nézze meg ezt a mennyezeti kialakítást, amelyet a teliholdas éjszaka szépsége ihletett. Az egyébként alapvető mennyezeti mintának kör alakú középső része van. Két kerek csepp van elrendezve ennek a mintának a létrehozásához, és LED izzók vannak rögzítve bennük. Tehát, amikor felkapcsolja a villanyt, mennyei érzést kaphat anélkül, hogy kilépne a komfortzónájából.

3. Pop kerek mennyezeti minták:

Pop kerek mennyezeti minták

Íme egy futurisztikus álmennyezeti kialakítás, gipszkartonok felhasználásával. A csodálatos minta a mennyezetből kiugró és művészi mintát körülvevő főkörrel készül. A homályos lámpákat stratégiai pozíciókban adják hozzá, hogy kiemeljék a teljes dizájnt, anélkül, hogy felülről néznének. Akkor vagy a ventilátor, vagy a csillár körül a központban.

4. Gipsz kerek mennyezeti minták:

Gipsz kerek mennyezeti minták

Változtassa meg otthonának megjelenését ezzel a csodálatos kerek mennyezeti kialakítással. Tökéletes a nappaliba vagy a színházakba. A gipsz mennyezetet körkörös cseppek segítségével szakaszokra osztják, és zöld fényeket adnak hozzá, hogy galaxis jellegű hatást fejtsenek ki. Akár kerek függő lámpákat is mehet a fődarab körül, hogy utánozza a csillagokat.

5. Kerek mennyezeti kialakítások a nappaliban:

Kerek mennyezeti minták a nappaliban

Íme egy egyszerű, mégis művészi álmennyezeti kialakítás. A középpontba egy kerek csepp kerül, ahonnan három hosszabbító fut a sarokig. Szögből nézve úgy néz ki, mint a nap és sugarai. Különféle stílusú fényeket állíthat be, hogy színes drámát adjon hozzá. Továbbá, ha a többi lámpát nappali fényben tartja fehéren, felderülhet a szoba.

6. Kerek mennyezeti kialakítás hálószobához:

Kerek mennyezeti kialakítás hálószobához

Ha ügyes és funkcionális álmennyezetet keres hálószobájához, akkor itt egy design az Ön számára! A kerek formájú mennyezetet művészi módon vágják le, hogy létrehozzák ezt az új mintát. Az epicentrum a ventilátornyílás számára marad, míg a körön lefelé áramló élek a lámpaoszlopokat tartják. Ez nem olyan innovatív? A színek helyett legyen egyszerű fehérben és krémben.

7. A legjobb kerek mennyezeti tervek a csarnokhoz:

A legjobb kerek mennyezeti minták a csarnokhoz

Ha az osztály az, amit szeretne, semmi sem közelítheti meg a tiszta fehér mennyezet szépségét! A félkör alakú kivágás olyan egyedi megjelenést kölcsönöz neki, amely soha nem látott! A csillogáshoz apró izzók kerülnek, és a szegélyeket világos LED -es izzók jelzik. Ez megfelel egy előszobának vagy az élő tetőnek, és ideális a teljesen fehér témájú szobákhoz.

8. Modern kerek mennyezeti kialakítás a szobához:

Modern kerek mennyezeti kialakítás a szobához

Ha kivételesen nagy szobája van, mint ez a tárgyalóterem, akkor megpróbálhat kupola effektust létrehozni kerek álmennyezet segítségével. A koncentrikus körök halmaza nagy és terjedelmes megjelenést kölcsönözhet a szobának. Légies érzetet kölcsönöz, miközben kifelé terjed. Egyszerűen adjon hozzá fényes LED izzókat, és máris rendezett!

9. Kerek mennyezetű színes kivitel:

Kerek mennyezetű színes kivitel

Azok számára, akik szeretik a színeket, ez a mennyezet ideális választás! A közepén található többszínű körmintázat négy különböző méretű körből készült, élénk árnyalatokkal festve. Feltűnő hatással van a szemünkre, és izzók hozzáadásával a szépség háromszorosára emelkedik. Ez a minta jól illik a gyerekek játszószobáihoz, hogy élénk környezetet teremtsen.

10. Kerek mennyezeti dekoráció:

Kerek mennyezeti dekoráció

Íme egy ragyogó kivitel, kifejezetten hosszú helyiségekhez. Ennek az álmennyezetnek a réteges stílusa költségérzetet kölcsönöz a területnek, anélkül, hogy ügyetlenné válna. Kör alakú cseppje van, három fából készült panellel a szoba szélességéig. Fényeket helyeznek el a sarkokban és a mennyezet vágása mentén, hogy ez a fényesen megvilágított megjelenés legyen.

Most, hogy látta ezt a 10 inspiráló kör alakú álmennyezetet, melyik tetszett a legjobban? A körök a legegyszerűbb formák, amelyekkel dolgozni lehet, és tetszés szerint alakíthatók. Akár Popot, akár Gipszet választ, a kerek cseppek intelligens válaszfalakként működhetnek a tetőn anélkül, hogy túl nyilvánvalóvá válnának!