12 legújabb PVC mennyezeti terv képekkel 2021 -ben

Hallottál már a PVC -ről? Ez egy szintetikus műanyag, amelyet kis szerszámok és játékok gyártásához használnak az ajtókhoz és a mennyezethez. A közelmúltban a PVC mennyezeti kialakítások hatalmas népszerűségre tettek szert a más anyagokkal szembeni előnyök miatt. Kereskedelmi és lakossági célokra egyaránt alkalmasak, alacsony gyártási és telepítési költségeik miatt.

A legújabb PVC mennyezeti minták

Ebben a cikkben többet fogunk tárgyalni ennek az anyagnak az előnyeiről és hátrányairól, valamint a piacon található legújabb PVC álmennyezeti tervek gyűjteményéről..

Mi a PVC mennyezet?

A PVC jelentése polivinil -klorid, egy műanyag polimer, amely lemezek formájában kapható. Ezeket a kívánt formákra és méretekre vágják és tervezik, majd a főtetőre függesztett fa- vagy fémvázba telepítik. Az eredmény egy PVC -ből készült másodlagos vagy álmennyezet.

Mivel a PVC tömeggyártású anyag, viszonylag alacsony költséggel jár. Még a telepítési folyamat is egyszerű és gazdaságos. Mindezek ellenére a kapcsolódó egészségügyi kockázatok is meglehetősen magasak. Az iparilag gyártott PVC számos veszélyes lágyítót és egyéb adalékanyagot tartalmaz. Ezek bizonyítottan hosszú távon rossz hatással vannak az emberi szervezetre. Ezért nagyon fontos, hogy fontolja meg ezt a szempontot, mielőtt befektetne PVC mennyezeti panelek kialakításába otthonában vagy irodájában.

A legújabb PVC mennyezeti minták Indiában:

Íme 12 egyszerű és modern PVC mennyezeti tervezési ötletünk, amelyeket kipróbálhatunk lakó- és kiskereskedelmi területeken. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. PVC mennyezeti minták hálószobához:

PVC mennyezeti minták hálószobához

A PVC használatának legjobb része az, hogy furcsán hasonlít a fához. Bármilyen textúrájú és kivitelű lehet. Íme egy ilyen példa, ahol a PVC -lemezek felváltották a hagyományos fahasábokat. Ha Pop -anyaggal kombinálva használja, ügyes módja annak, hogy minimális műanyag -felhasználással díszítse a szobát.

2. PVC mennyezeti minták a nappaliban:

PVC mennyezeti minták a nappaliban

Bár az ár olcsó, a PVC fényűző megjelenést kölcsönöz a szobának, és kiemeli. Itt egy ilyen példa látható, amelyben a másodlagos mennyezetet és a falakat PVC -lemezek borítják. A süllyesztett mennyezet rejtett világítással rendelkezik a hornyokban az elegancia érdekében. Tervezheti a függesztett lámpa és a ventilátor elhelyezését is.

3. PVC mennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

PVC mennyezeti kialakítás csarnokhoz

Itt van egy másik egyszerű mennyezeti ötlet egy kis méretű csarnokhoz. Ahelyett, hogy az egész tetőt PVC burkolattal borítaná, vegye igénybe ezeket a kis függesztett T-rudas elemeket. Ezek úgy működhetnek, mint a szoba ékezetei, és funkcionális pontok a mennyezeti ventilátorok vagy dekoratív lámpák tartásához. A helyiség méreteitől függően dönthető a T-rudak száma.

4. PVC mennyezeti tervezés irodához:

PVC mennyezeti kialakítás irodához

A PVC mennyezet ideális irodai helyiségekhez, mivel megfizethető és könnyen karbantartható. Ha nem biztos benne, hogy a teljes területen használja -e, kipróbálhatja ezt a tárgyalóterem -koncepciót. Az álmennyezetet PVC -csíkokkal borítják, hogy elérjék ezt a divatos megjelenést. Ha mindkét oldalon fényeket ad hozzá, tökéletes környezetet teremt az új ötletek megvitatásához!

5. PVC mennyezeti kialakítás a szalonhoz:

PVC mennyezeti kialakítás a szalonhoz

A fából készült megjelenést részesíti előnyben, mínusz a nehéz árcédulát? Akkor nézze meg ezt a csodálatos dizájnt, amely biztosan lenyűgöz. Ennek az elképzelésnek a megismétléséhez kérjen faanyaggal készült PVC -lemezeket, hogy a tető erős másodlagos rétege legyen. Kívülről minden zökkenőmentesnek tűnik, mivel a lámpák és a ventilátorok csúnya huzalozása mögé rejtőzik.

6. PVC mennyezeti minták a konyhához:

PVC mennyezeti minták a konyhához

Mivel a műanyag, a PVC taszítja a vizet és a páratartalmat. Így ideális anyag a konyhákhoz. Itt van egy ilyen kialakítás, amely fehér PVC mennyezetet tartalmaz. Folt vagy zsír esetén egyszerűen nedves ruhával tisztítsa meg. Azonban az állandó hőhatás káros toxinokat szabadíthat fel a helyiségben. Ezért fontos ellenőrizni a biztonsági szempontokat.

7. Szoba PVC mennyezet:

Szoba PVC mennyezet

A PVC egy csodálatos anyag, amely bármilyen textúrává és dizájnná alakítható! Itt látható egy modern 3D fal mennyezet, amely növeli a szoba vizuális vonzerejét. Ha hozzáadja ezt a lapot, a normál fal azonnal átalakítható nyilatkozatkiegészítővé. Hagyja a dekoráció többi részét sima, hogy kiemelje ezt az elemet.

8. PVC mennyezeti kialakítás az üzlethez:

PVC mennyezeti kialakítás bolt számára

A kiskereskedelmi üzletekben és központokban a jól megtervezett belső tér elengedhetetlen ahhoz, hogy vonzza a vásárlókat. A jó dekorációba való befektetés mellett fontos a fényesen megvilágított mennyezet kialakítása is. Itt van egy ilyen bolt mennyezet, amely teljes egészében PVC -lemezekből készül. Kis nyílásokat fúrnak a világítótestekhez és a szellőzőnyílásokhoz. A gyors telepítési folyamat és az egyszerű karbantartás a PVC -t a kereskedelmi területek első számú választásává teszi.

9. PVC mennyezeti csempe minták:

PVC mennyezeti csempe

A mennyezeti csempe a belsőépítészet legújabb trendje. Ez az álmennyezet PVC csempékből készül, amelyeket úgy formáztak, hogy ezt a gyönyörű geometriát hozzák létre a tetőn. A telepítési folyamat nagyon hasonló a szokásos csempehez. A tömböket az elsődleges mennyezetre ragasztják egy speciális ragasztóval, amely rögzíti őket.

10. PVC fal mennyezet kialakítása:

PVC fal mennyezet kialakítása

Ez a vízálló fali dekoráció ideális otthonok, éttermek és találkozóhelyek számára. Az élénk kialakítású faldekoráció kiegészítőként szolgálhat a belső terek szépítéséhez. Mivel a PVC sokoldalú anyag, tetszés szerinti színben vagy kivitelben testre szabható. Ez a sárga színű fal egyedi PVC falfestékből készült, szimmetrikus elrendezésben.

11. PVC mennyezeti kialakítás a hallban:

PVC mennyezeti kialakítás az előcsarnokban

Nagy irodák és kereskedelmi központok esetében az előcsarnok az első pont, amelyet a látogatók észrevesznek. Annak érdekében, hogy ne maradjon kő a díszítésben, próbálja ki ezeket az egyedi PVC mennyezetet. A futurisztikus kialakítás műanyag lapokból és rejtett világítótestekből készül a hornyokban. Mivel vízálló anyag, nem kell aggódnia szivárgások vagy karbantartási problémák miatt.

12. PVC álmennyezet otthonra:

PVC álmennyezet otthonra

Ha rajong az ébenfa és az elefántcsont kombinációért, ez a mennyezet mindenképpen az Ön számára! A barna és a fehér csalhatatlan kombinációja klasszikus megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, anélkül, hogy túlzásba vinné. A színes PVC kereteket felváltva használják e szépség előállításához! A koncepció ideális, ha magas tetővel vagy duplex házakkal takarja el az üres helyet.

Ezek a legjobb PVC mennyezeti formák, amelyekre figyelni kell! Bár a PVC -nek minden bizonnyal megvan a maga hátránya, értékesítési pontja a sokoldalúság és a rendelkezésre állás. A sérülések vagy törések kockázata meglehetősen alacsony ezzel az anyaggal, így ez az utókezelési folyamat. Ha tudatosan gyártott anyagokat vásárol megbízható márkáktól, az egészségkárosodást is minimalizálhatja.