15 legjobb hálószoba mennyezeti kivitel képekkel

A hálószobák a legkedveltebb helyek a házban! Azon kívül, hogy jól aludtunk, ezek a szobák privát területeink is. Függetlenül attól, hogy ez egy közös szoba a partnerével vagy egy exkluzív személyes tér, erősen ajánlott a jó dekorációba való befektetés, különösen a gyönyörű hálószoba mennyezeti kialakítás!

A legjobb hálószoba mennyezeti minták

Nem számít, milyen rossz nap volt, visszatérhet hangulatos odújába, és élvezheti a magány egy pillanatát. Az esztétikát javító, a megfelelő hangulatot és környezetet biztosító álmennyezetekkel kétségtelen, hogy egész nap a hálószobába szeretne szorulni! Szóval, mire várunk? Kezdjük felfedezni ezeket a gyönyörű hálószobai mennyezeti mintákat, hogy kiválasszuk kedvencünket!

Legújabb hálószoba álmennyezeti ötletek álmai otthonához:

Íme a 15 egyszerű és romantikus hálószoba mennyezeti tervünk, amelyek inspirációt nyújtanak. Nézzünk bele.

1. Egyszerű mennyezeti kialakítás hálószobához:

Egyszerű mennyezeti kialakítás hálószobához

Nézze meg ezt az egyszerű, mégis luxus hálószoba mennyezetet! A süllyesztett tetőt a sarkok fényes LED -es fényei érintik. A fénypont az elegáns díszítőelem az oldalon, amely teljesen új megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Ha a belső színséma többi részét fehérben tartja, élénk környezetet teremthet.

2. Hamis mennyezeti minták a hálószobához:

Hamis mennyezeti minták a hálószobához

Ez a hálószoba tálca mennyezet az osztályról és az eleganciáról beszél. Minimalista, mégis divatos. A mennyezet elbűvölő megjelenése mellett a mennyezet is sok célt szolgál. Ez elrejti az összes csúnya kábelezést, ami csak egy tiszta és rendezett szobát tár fel! További előnye a zajcsökkentés, amely segít a nyugodt alvásban!

3. Álmennyezeti kialakítás kis hálószobához:

Hamis mennyezeti kialakítás kis hálószobához

A szoba mérete soha nem lehet akadálya a jó dekorációnak. Ha alaposan megtervezi, még a legapróbb helyiségek is remekművé alakíthatók. Itt van egy ilyen mennyezeti kialakítás, amely teljes fedést biztosít, görcsös érzés nélkül. Fények hozzáadása a résekhez illúziót kölcsönöz a világos és tágas helyiségnek, ami nagyon okos technika.

4. Hamis mennyezeti kialakítás ventilátoros hálószobához:

Hamis mennyezeti kialakítás ventilátoros hálószobához

Íme egy példa egy hálószobára, amely miatt azonnal bele akar esni az ágyba! A furcsa formájú szoba szépen körül van határozva, tálcás álmennyezet és közepén dizájner ventilátor. Ha egy sor világítótestet ad a résbe, szabályozhatja a helyiség fényerejét. Olvasási és egyéb célokra beszerezhet pár neon izzót az oldalára.

5. Legújabb mennyezeti minták a lányok hálószobájához:

Legújabb mennyezeti minták a lányok hálószobájához

A csinos lányok mindig olyan szépre vágynak, mint ők! Itt van egy gyönyörű, rózsaszín témájú hálószoba, amely ennek a finom színnek a különböző árnyalatait tartalmazza. A mennyezet kettős tónusú gipszkarton faragással rendelkezik, közvetlenül az ikerágyak felett. A fal meghosszabbításaként működik, és apró fényekkel hangsúlyozzák.

6. Gyermek hálószoba álmennyezet:

Gyermek hálószoba álmennyezet

Vessen egy pillantást az imádnivaló gyermekszoba baba óvoda. Az egész szoba tele van kreatív elemekkel, hogy otthonos és kényelmes legyen a tartózkodásuk. A mennyezet az egész dekoráció fénypontja. A sima kék álmennyezet apró, felhőhöz hasonló alakú, felülről felfüggesztve. Fényekkel egészítik ki ezeket a bolyhos golyókat!

7. Pop mennyezeti minták hálószobai indiánokhoz:

Pop mennyezeti minták hálószoba indiai

Ez egy gyönyörű mennyezeti ötlet egy kortárs indiai hálószobához. Az elegáns fehér mennyezet különböző formájú paneleket tartalmaz, sötét háttér előtt. A köztük lévő hornyok lehetővé teszik a tető megvilágítását és karbantartását. Elrejtheti az összes huzalozási munkát, hogy kifinomult hálószobát kapjon, amelyre büszke lesz!

8. Gipsz mennyezeti kialakítás hálószobához:

Gipsz mennyezeti kialakítás hálószobához

Ha kedveli az élénk színeket, akkor a mennyezet biztosan csábítani fog! Az elegáns álmennyezet színes blokkokkal készült, amelyek ezt a kontrasztos hatást keltik. A fő álmennyezet recessziót tartalmaz, amelyhez fa és gipsz elem kerül. Négyzet alakú LED-izzók vannak rögzítve körülötte, hogy ez a tökéletes kép legyen!

9. PVC álmennyezeti kialakítás hálószobához:

PVC álmennyezeti kialakítás hálószobához

Ez az elegáns, kék témájú hálószoba megadja a megfelelő hangot a békés és nyugodt alváshoz. A falak és a bútorok világosabb kék árnyalatokkal készültek. A színséma követése érdekében a mennyezeti felfüggesztés kék színű PVC-laminátumban készült, amely átalakítja a szoba teljes megjelenését! Ez a koncepció szinte minden pasztell színnel működik.

10. Fa álmennyezeti minták hálószobához:

Fa álmennyezeti minták hálószobához

Ha arisztokratikus megjelenést kell adni, semmi sem közelítheti meg a fa szépségét! Ha nem biztos a teljesen fedett fa mennyezetben, akkor hajtsa végre ezt az ötletet! A tető sarkai foltos rönkökkel vannak kiemelve, hogy rusztikus varázslatot kölcsönözzenek! Ez éles ellentétben áll a helyiség többi elemével. Szerény, mégis helytálló!

11. Fal mennyezeti kialakítás hálószobához:

Fali mennyezeti kialakítás hálószobához

Ez a gyönyörű mennyezet mindenképpen megér egy második pillantást. A hálószoba falát puha, párnázott kialakítás jellemzi, hogy megtanuljon és élvezze a filmet vagy olvasson könyvet! Ebben az esetben az egyedülálló tulajdonság az, hogy a mennyezet mellett végig fut, amíg meg nem érinti a szemközti falat. Olyan, mint egy díszítés a hamis tetőn.

12. Kortárs álmennyezeti minták hálószobához:

Kortárs álmennyezeti minták hálószobához

Ez az újkori mennyezeti design igazi show lopó! Az ötlet az, hogy a tetőterületet PVC -lemezek keresztirányú elrendezésével emeljük fel. Ez egy nagyon egyszerű koncepció, de az eredmények magukért beszélnek. A középső rész üresen marad, hogy lámpát vagy ventilátort tartson. Ha egyetlen szavunk lenne ennek leírására, az „mesés” lenne!

13. Téglalap alakú hálószoba álmennyezeti kialakítása:

Hamis mennyezeti kialakítás téglalap alakú hálószobához

Ha hálószobája tipikus téglalap alakú, és kíváncsi, hogyan tervezze meg, akkor nézze meg ezt a lenyűgözőt! A hagyományos tálca mennyezetét rusztikus faburkolat díszíti. A fa és a belső terek szépsége is csodálatos szigetelőanyagként szolgálhat, ami energiamegtakarítást eredményezhet.

14. Kerek mennyezeti kialakítás hálószobához:

Kerek mennyezeti kialakítás hálószobához

Aludj királyként ebben a palota ihletett hálószobában. Ennek a helyiségnek a tipikus formája sok kísérletet tesz lehetővé a mennyezet kialakításával. Tehát ahelyett, hogy a normál, négyszögletes vagy téglalap alakú formát választaná, kerek formába csavarhatja. A kör alakú elem tükörfényű mázzal rendelkezik, és fényes neon izzókkal van kiemelve.

15. Hamis mennyezeti kialakítás négyszögletes hálószobához:

Hamis mennyezeti kialakítás négyzet alakú hálószobához

A legtöbb hálószobában a négyzet alakú mennyezet a legnépszerűbb kialakítás. Könnyen telepíthetők, karbantarthatók és nem igényelnek bonyolultságot. Íme egy ilyen ötlet, amely szinte bármilyen méretű helyiségben működik. A nyílásokban használt downlightok ragyogó hatásuk miatt gyönyörű vizuális vonzerőt kölcsönöznek. A középső rész üresen marad a kijelentő lámpa vagy a ventilátor számára!

Ezzel befejeződik a felkapott hálószoba mennyezeti tervek listája. Mielőtt nullázna egy mintát, javasoljuk, hogy beszéljen egy belsőépítészével, hogy elemezze az anyag típusát, költségét és a rajta található dekorációs elemeket. Ezenkívül a költségvetés is fontos szerepet játszik! Tehát jól tervezzen, és nézzen át néhány katalógust, hogy kiválassza a számla legjobban megfelelőt!