25 legújabb és legjobb POP mennyezeti terv képekkel 2021 -ben

Ha divatos álmennyezetet tervez, akkor jó helyen jár! A várt eredménytől és a költségvetéstől függően sok anyag áll rendelkezésre a mennyezethez. A legnépszerűbb közülük a Plaster of Paris vagy a Pop Ceiling tervek, amelyek híresek a stílusos és elegáns megjelenésről, a gazdaságos árakról és az egyszerű telepítési folyamatról!

legújabb pop mennyezeti tervek

Ez a cikk mini útmutatóként szolgál a Pop álmennyezetek fő előnyeinek megértéséhez, valamint felkapott ötletekkel és a GYIK listájával, hogy minden kérdése tisztázódjon.

Mi az a Pop mennyezet?

A „Pop” kifejezés a „Plaster of Paris” rövidítést jelenti, amely a gipsz kiszáradt formája. Száraz por formájában kapható, amelyet vízzel kell keverni, hogy pasztát kapjon. A pasztát ezután öntik, hogy különböző típusú álmennyezeteket hozzanak létre, például süllyesztett, T-rúd, függesztett stb., Az egyéni igényektől függően.

Mik a pop mennyezet előnyei??

Tehát miért népszerűbbek a Pop mennyezetek, mint más anyagok? A Pop számos előnye miatt ezek a tetők előnyben vannak az álmennyezeti iparban. Néhány fő előnyük:

  • Könnyű anyag, könnyen felszerelhető.
  • Sokoldalú egyedi szerkezetek alakításához és létrehozásához.
  • Sima felületet kölcsönöz a további színezési vagy festési ötletekhez.
  • Akusztikus védelmet nyújt és növeli az energiamegtakarítást.
  • Fokozza a belső terek esztétikáját és több értéket ad az ingatlannak.

A legjobb pop mennyezeti minták Indiában:

Görgessen lefelé, és fedezzen fel 25 egyszerű és modern Pop álmennyezetet képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Pop mennyezet hálószobához:

Pop mennyezet hálószobához

Ez a luxus Pop mennyezet garantáltan a legjobb alvási élményt nyújtja hálószobájában. A stílusos T-rúd, függesztett mennyezet kiemeli az ágyat, és védi a közvetlen megvilágítástól. A LED izzók hozzáadása a legjobb módja a gyors lefekvés előtti olvasásnak. Választhat egy színes elemet, vagy fehéren tarthatja a látható fényerő érdekében.

2. Pop tervek a csarnokhoz:

Pop Designs Hall

Stílusosan fogadja vendégeit ezzel a csodálatos mennyezeti kialakítással. A függesztett T-bar stílusú Pop tető tükrözi egyedi személyiségét és ízlését. Ahelyett, hogy a középső elem sima és egyszerű maradna, világítótesteket adnak hozzá, hogy sötétedés után világítsanak. Ez a koncepció ideális egy kis négyzetméretű helyiséghez, és a színek a belső színsémától függően választhatók.

Olvass tovább: Pop mennyezeti minták a csarnokhoz

3. Nappali pop mennyezet:

Nappali Pop mennyezet

Nézze meg ezt a modern, pop mennyezetet, amely eleganciát kölcsönöz a szobának. A tető négy sarka Pop függesztett mennyezetből készült, és középen egy üreges T-rúd található. Hozzáadhat tapétát, texturált felületet vagy akár színes fényeket a nyílt térben, hogy felderítse a környezetet.

4. Konyha pop design:

Konyha pop design

Ahelyett, hogy a konyha mennyezetét csúnyán és csupaszon hagyná, próbálja ki ezt a minimálisan elkészített koncepciót. Először egy fém keretet függesztenek fel a fő tetőre, és Pop lapokat helyeznek bele. A szoba magasságától függően beállíthatja a két réteg közötti távolságot. Tervezze meg előre az izzólámpák, a kipufogónyílások és a tűzérzékelők elhelyezését.

5. Pop álmennyezetek az étkezőben:

Pop álmennyezetek az étkezőben

Lakásokban és kompakt méretű lakásokban nem könnyű külön területet kialakítani az étkező számára. Ebből a célból exkluzív helyszín létrehozásának legjobb módja a mennyezeti variáció megjelenítése. A nappali mennyezetének meghosszabbítása helyett itt más koncepciót használhat, például ezt a Pop és fa mennyezetet az egyszerű elhatároláshoz.

6. Pop design irodai mennyezethez:

Pop design irodai mennyezethez

Ha új irodaterületet tervez, vagy a meglévőt kívánja felújítani, ne feledje, hogy a mennyezet kialakítását is szem előtt kell tartania. Nem számít, milyen szép a belső rendszer többi része, a mennyezet képes felemelni. Íme egy ilyen elegánsan elkészített ötlet, a népszerű Pop felhasználásával. Az előcsarnok kiemelt elemmel van kiemelve, a többi rész pedig kontrasztos színekkel díszített.

7. Pop mennyezet a nappaliban:

Pop mennyezet a nappaliban

Egyszerű és stílusos, ez a két szó jellemzi ezt a Pop mennyezetet. A Cove világítótető a legjobb módja annak, hogy szép legyen, minden további nélkül! Tágas és szellős hangulatot teremt, látható fényerővel együtt. Ha kis LED -es izzókat helyez a sarkokba, akkor szabályozhatja a világítást, a tető közepén pedig olyan díszítőelemek maradnak, mint a csillár vagy a ventilátor.

8. Fürdőszobai mennyezeti minták:

Fürdőszobai mennyezeti minták

Itt látható egy egészen más mennyezeti koncepció a fürdőszobában. Ha a legfelső emeleten van, vagy nincs más emelete az adagja felett, akkor próbálja ki ezt a szabad mennyezetet. A fő tetőt a Plaster of Paris készítette, üreges középpontot hagyva. Hozzáadott egy üveg, amely kettős célt szolgálhat – használja ki a természetes megvilágítást és gyönyörű fürdőszobai élményt nyújt.

9. Pooja Room Pop mennyezet:

Pooja szoba Pop mennyezet

Az indiai otthonokban a Pooja szoba különleges helyet foglal el. Tele van isteni elemekkel és pozitivitással, hogy nyugodtnak és békésnek érezze magát. Itt van egy ilyen mennyezeti kialakítás, amely nagyon jól illeszkedik a szoba témájához. A téma fenntartásához pop elemek, például Szvasztika, Omkara vagy más isteni szimbólumok használhatók.

10. Shop Pop mennyezeti kialakítás:

Shop Pop mennyezeti design

Az egyik legjobb módja annak, hogy vonzza a vásárlókat az üzletbe, ha gyönyörűen dekorált. A hitel egy része ennek a kiadási plafonnak köszönhető, ami szintén növeli az általános funkcionalitást. A magas-alacsony mennyezet ugyanazon üzlet különböző részeit hozza létre, fizikai fal nélkül. A fényes LED -lámpák és a szellőzőnyílások stratégiai pozíciókban élvezetes kiskereskedelmi élményt nyújtanak.

11. Erkély Pop design:

Erkély Pop Design

Képzeld el, hogy egy forró pohárral kezded a napodat ezen a szép erkélyen! Már maga a gondolat is örömmel és boldogsággal tölt el bennünket. Akkor miért nem valósítja meg őket? Növelje teraszának esztétikáját a Pop és a fém lamellák kombinációjával. Ez az ötlet nemcsak jobb természetes megvilágítást ér el, hanem stílusnyilatkozatot is teremt.

12. Fából készült mennyezeti kialakítás:

Fából készült mennyezeti kialakítás

Ez a mennyezeti kialakítás a hagyományok és a modernitás tökéletes kombinációja. A modern Pop mennyezetet erős fahasábok hangsúlyozzák, amelyek a tipikus régi otthonokra emlékeztetnek minket. Az öbölvilágítás használata megfelelő hangulatot és környezetet teremt a szobában. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezt a koncepciót hogyan továbbviszik az oldalfal fa elemeivel.

13. Fal mennyezeti pop minták:

Fal Mennyezeti Pop Designs

Ha érdekli a 3D és a realisztikus művészet, ez a mennyezet nagyszerű ötlet lehet! Ez a szokásos T-bar stílus művészi változata. A dobozos kialakítás helyett egyedi hullámformát hoznak létre, és ennek megfelelően vágják le az oldalakat. Az alatta lévő fal is ugyanezt az alakot öleli fel Pop elem segítségével. Az öbölben lámpák vannak a háttérben, hogy kiemeljék a területet.

14. Kerek alakú pop design:

Kerek alakú pop design

A kör alakú mennyezetek hatalmas előnnyel rendelkeznek a négyzet vagy téglalap alakúakkal szemben. A közepén lévő kerek elem használata azt az illúziót kelti bennünk, hogy a helyiség légies. Ráadásul a terület nagyobbnak tűnik, mint amilyen valójában. Íme egy ilyen ötlet, amely alkalmas terjedelmes termek és tárgyalók számára. Használja a díszítő lámpák felakasztására szolgáló központokat a jobb esztétika érdekében.

15. Téglalap Pop design:

Téglalap Pop design

A téglalap alakú szobák nagyon gyakoriak. Az innovatív kialakítású mennyezetbe fektetve elválaszthatja a többitől. Nézze meg ezt a látványos Pop tető ötletet, amely a tálca és a süllyesztett stílusok kombinációja. Ez az ötlet nemcsak értéket ad a háznak, hanem élénk környezetet is teremt.

16. Square Pop Design:

Négyzet alakú pop design

A tökéletes négyzet alakú helyiséghez ez az ötlet veri a többit. A tetőt Pop és matt üvegtáblák tervezték, hogy létrehozzák ezt az egyedülálló szerkezetet. A rejtett lámpák hozzáadásával a belső terek jól megvilágítottak, de nem vakítanak fényesen. Az ilyen ötletek használata csökkentheti a tartozékok többi részétől való függőséget, mivel önmagában elegendő felhívni a figyelmet.

17. PVC Pop mennyezeti kialakítás:

PVC Pop mennyezeti kialakítás

Ez az eklektikus mennyezeti kialakítás csak az, amire szüksége van a belső dekoráció javításához. Az elsődleges álmennyezet Pop -öntéssel készül. A szoba bejáratának érdekesebbé tétele érdekében PVC elemet használnak. Ez egy ügyes helyettesítője a hagyományos faanyagnak, amely nagyon drága és az időjárás változásai miatt sérülésekre is hajlamos.

18. Pop mennyezeti virágminták:

Pop mennyezeti virágminták

Egy másik egyszerű módja a Pop dekorációban való megvalósításának, ha hozzáadja ezeket a szép virágos medalionokat. Használhatja álmennyezet mellett vagy egyszerűen középpontként. A legjobb részük az, hogy könnyen elérhetők az üzletekben, és kiválaszthatja a kívánt dizájnt. A tetőre ragasztáshoz és a helyén tartásához speciális habarcsot használnak.

19. Fiber Pop Designs:

Fiber Pop Designs

Szeszélyes hangulatot szeretne varázsolni otthonába? Akkor ezt az innovatív száloptikai mennyezetet kell választania! Az alapanyag a Pariser gipszből készül, és a lyukakba optikai szálakat helyeznek. Amikor a sötétség hatalmába keríti, akkor bontakozik ki az igazi varázslat. Érezd, ahogy a csillagok megelevenednek a saját szobádban!

20. Glass Pop Design:

Üveg pop design

Egy másik legjobb módja annak, hogy feldobja a Pop mennyezet megjelenését, ha hozzáadja ezt a szép üveg elemet. Míg az üveg törékeny anyag, a Pop együttes használata megakadályozza a töréseket. Az ólomüveget fémkeret segítségével rögzítik a tető üreges helyébe. Fények kerülnek beépítésre a szerkezet belsejében, így csak a belső teret ragyogó színeket veszi észre.

21. Duplex Hall Pop Design:

Duplex Hall Pop Design

Van egy dupla magasságú előcsarnoka, és azon gondolkodik, hogyan töltse fel a mennyezetet? Próbálja ki ezt a látványos ötletet, amely alapvető, mégis gyönyörű! A folyosót és a fő tetőt Pop formák borítják, fa elemekkel hangsúlyozva. Ez az ébenfa és elefántcsont téma kiváló megjelenést kölcsönöz otthonának, és tágas érzetet kölcsönöz!

22. Házassági csarnok poptervei:

Házasságterem Pop Designs

A házassági csarnokok arról szólnak, hogy nagy és nagyszerű legyen! A megjelenés további erősítéséhez megfelelő mennyezeti kialakításra van szükség. Itt van egy kör alakú Pop tető, amely fenségesnek tűnik, és mindenkit lenyűgöz első látásra. A koncentrikus körök miatt a csarnok nagyobbnak tűnik, mint a tényleges mérete. Ha élénk színeket, például sárgát ad hozzá, tökéletes lesz a kép!

23. Étterem pop mennyezeti kialakítása:

Étterem Pop Mennyezeti Design

Az éttermek egy finom étkezési élményben részesülnek, ami felülmúlja az ízletes ételeket. A hangulatnak tökéletesnek kell lennie, és ennek eléréséhez a mennyezet fontos elem. Itt látható egy alacsony mennyezetű stílus, amely hangulatos és meleg érzést kölcsönöz a területen. A süllyesztett mennyezet mindkét oldalán AC szellőzőnyílások és szemet gyönyörködtető középpont található!

24. Butterfly Pop mennyezeti minták:

Butterfly Pop mennyezeti minták

Váltsa valósággá pillangó fantáziáját ezzel a csinos fali dekorációval. A természet szépségének ihlette ez a falfestmény a Pop -ból készült, amely a tetőt és az oldalfalat takarja. A réteges motívum 3D -s megjelenést kölcsönöz távolról nézve. A belső téma többi részétől függően kiválaszthatja a színeket, vagy akár szivárványos árnyalatot is választhat!

25. 3D Pop mennyezeti kialakítás:

3D Pop mennyezettervezés

Készüljön fel arra, hogy lenyűgözi ezt a meglepően valósághű 3D mennyezetet. A Pop szerkezeten kiváló minőségű, 3D tapétát ragasztanak speciális ragasztóval. Ha fényeket ad hozzá mögé, életre keltheti a jelenetet, és egy teljesen új zónába vezethet. Különböző témák közül is választhat, mint például vízesések, madarak, ég vagy akár személyre szabott kép!

Innovatív pop mennyezeti festési ötletek:

Ha mindig azt hitte, hogy a Pop mennyezet kizárólag fehér színben készül, akkor téved! Használhatja a színes belső tereket, amelyek felderíthetik a környezetet és élénk hangulatot kölcsönözhetnek Önnek. Íme néhány színséma és festési tipp, amelyeket érdemes kipróbálni:

  • Világos színek: A zöld, narancs, sötétkék stb. Tökéletes kontrasztot jelentenek a fehér mennyezethez. Ha az egész tetőn szeretné használni őket, akkor tartsa a koronaformát világosabb árnyalatokban, lehetőleg fehérben vagy fémesen.
  • Világos színek: A pasztell színek minden évszakhoz tökéletesek. Nem borítják be a szemed, és megnyugtatják a belső teret. Próbálja ki a rózsaszínt, a világos sárgát, a halványkéket stb., Akár monoton, akár színes blokk stílusban.
  • Sötét színek: Ki mondta, hogy nem használhat fekete és barna színt a mennyezethez? Ezeket az árnyalatokat szabadon használhatja világos falakkal és megfelelő bútorokkal. Ügyeljen arra, hogy a helyiség többi része ne dramatizálódjon tovább.

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. A Pop jó mennyezetre?

Igen! A párizsi mennyezet vakolata mindig keresett, mert – megfizethetőek, könnyen beszerezhetők és sokoldalúak. Ezzel az anyaggal kísérletezhet bármilyen tetszőleges dizájnnal. Noha megalkuvást nem ismerő zsebbarát ára van, a karbantartás fontos kérdés. A Popot vízzel összekeverjük és pasztaként alkalmazzuk. Idővel kiszárad, és repedések keletkeznek. Ez annak a jele, hogy öregszik, és javítást vagy cserét igényel.

2. Mennyibe kerül a pop mennyezet?

A költségtényező teljesen függ az anyag minőségétől, a szoba méretétől és a tervezés összetettségétől. Az árak általában 60 – 100 INR vagy magasabb tartományba esnek. Ismételten, ezek a födémárak városonként változhatnak, ezért jobb, ha érdeklődik a helyi tervezőnél.

3. Hogyan tisztítsuk meg a Pop álmennyezeteket?

Az álmennyezet tisztítása nagyon fontos annak élettartamának eldöntéséhez. Ha piszkosul hagyja, elveheti a felület ragyogását és szépségét, valamint kopottá teheti. A Pop mennyezet tisztításának legjobb módja, ha sima kefével porszívót használ, és óvatosan felszívja az összes szennyeződést és pókhálót. Nedves törlőkendő vagy csiszolókefék használata károsíthatja a fal textúráját.

Reméljük, hogy ez a Pop mennyezeti kollekció inspirálta Önt a kipróbálására. Mivel a pop egy általánosan használt anyag, nincs hiány a tervezőkből a piacon. Végezze el a megfelelő elemzést egy ügyes ember felkutatásában, és válassza ki a szobájának megfelelő témát. Ha elkészült, fontos a megfelelő gondosság és rendszeres karbantartás, hogy a mennyezet hosszú ideig tartson és megéri a befektetést!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80