A 10 legjobb álmennyezeti színötlet képekkel 2021 -ben

Az álmennyezet fontos eleme a belsőépítészetnek, és ez az első dolog, amit az emberek észrevesznek. Míg a hagyományos álmennyezeteket sima fehér színben tartják, hajlamosak az idő múlásával megsárgulni vagy elhalványulni, ami magas karbantartási igényt jelent. Ez az oka annak, hogy sok újkori lakástulajdonos érdeklődik a hamis mennyezeti szín ötletek iránt, amelyek nemcsak másképp néznek ki, hanem újradefiniálják a szobák teljes esztétikáját.

Legújabb hamis mennyezeti szín ötletek

De hogyan válassza ki a megfelelő álmennyezeti színt a szobájához? Egyszerű! A döntés nagyban függ a szoba méretétől és a többi belső terétől. A szabály az, hogy válasszon világosabb színt egy kisebb helyiséghez, és egy sötétebb árnyalatot egy nagy helyiséghez. Még a színek keverését is elvégezheti, hogy behozza a népszerű „pop mennyezeti” hatást.

Tehát olvassa el, és ismerje meg a legújabb álmennyezeti színkombinációkat, valamint a képeket, hogy kiválassza a legjobbat otthonának.

A legújabb színkombinációk álmennyezetre példákkal:

Ebben a részben 10 egyszerű és modern álmennyezeti színmintát vettünk fel házának különböző helyiségeihez és területeihez.

1. Csarnok álmennyezeti színkombinációk:

Csarnok álmennyezeti színkombinációk

Vessen egy pillantást erre a kialakításra, amely a legnépszerűbb és legjobb színeket használja az álmennyezethez. A mennyezetet három részre osztották, két fehér sáv választja el őket. Ezeket a területeket mustársárgával festették, ami illeszkedik a többi belső térhez. Különösen egy ilyen kis helyiségben ez a kombináció meleg és hangulatos érzetet kölcsönöz, anélkül, hogy klausztrofóbiásnak tűnne!

2. Pop mennyezeti színtervek:

Pop mennyezeti színek

Itt van egy furcsa pop mennyezeti ötlet, amely jól használható sétányokhoz vagy kisebb helyiségekhez. A „színes pop” effektus a fő mennyezeten belül található három körrel jár, amelyek olyan vonzó árnyalatokkal vannak színezve, mint a narancs, a lila, a piros és a sárga. Bár rejtve vannak a dizájn belsejében, a fény hozzáadása kiemeli valódi szépségüket a sima, fehér háttér előtt.

3. Gipsz mennyezeti színkombináció:

Gipsz mennyezeti színkombináció

Vessen egy pillantást erre a csodálatos mennyezetre, amelyet gipszlemezekkel készítettek. A türkizkék mennyezet nemcsak élénk színárnyalatával ragadja meg figyelmünket, hanem elbűvöl bennünket a dizájnjával. A marokkói művészet ihlette ez a mennyezet minden bizonnyal a következő szintre emeli belső tereit. Amikor ezt a dizájnt választotta, a többi belső teret tartsa fehérben, a bútorokat pedig világosabb árnyalatokban.

4. Hamis mennyezeti színek a nappaliban:

Hamis mennyezeti színek a nappaliban

Bár a fekete nem túl gyakori, az ilyen sötétebb szín használata borítékolt érzést kölcsönözhet. Emellett egységesebbé teszi a szobát, és zökkenőmentesen ötvözi a többi falat a bútorokkal. Amikor ezt a sémát választja, ne felejtse el fehér színben tartani a fennmaradó szobát. Kisebb helyiségek esetén ez az opció működhet, de a szorosan csomagolt terület illúzióját keltheti.

5. Hálószoba álmennyezet színe:

Hálószoba álmennyezet színe

Ha belefáradt a fehérekbe, akkor válassza ezt a drámaian eltérő színkombinációt. A zöld falak élénk kék mennyezettel vannak szembeállítva, ami teljesen új megjelenést kölcsönöz a szobának. Még a bútorokat is úgy választják meg, hogy a falakkal összhangban legyenek. A semleges hatás árnyalatának növelése érdekében fehér szegélyeket rajzolnak a padlóra és az ablakokra. Ez a téma ideális a növekvő gyermekek számára.

6. Hamis mennyezeti szegély színe:

Hamis mennyezeti szegély színe

Az álmennyezet határát technikailag koronaöntésnek nevezik. Nagyrészt fehér színben tartják, hogy illeszkedjenek a fehér mennyezethez, vagy festett esetén kontrasztos legyen. Ez egy egészen más elképzelés. A mennyezet és a fal világosszürke színű, és a barna szegély vizuálisan elválasztja őket, valamint kiemeli a falakat.

7. Többszínű festett álmennyezet:

Többszínű festett álmennyezet

Keltse életre gyermeke szobáját ezzel a több tónusú álmennyezetdel. A zöld szín az alapra van festve, amely egészen a főfalon fut le. Az oldalfalak barackos narancssárga színűek, amelyet a mennyezet díszítő elemein használnak. Az egész környezet ragyogásához sárga vetületet kell elhelyezni a közepén.

8. Tervező álmennyezeti színek:

Tervező álmennyezeti színek

Ha az ébenfa és az elefántcsont iránt érdeklődik, ez a színséma tökéletes a hálószobájához. A fa és a fehér klasszikus kombinációja nem csak finomnak tűnik, hanem stílusos vonzerőt kölcsönöz a helyiségnek. Ebben a mennyezetben a középső rész üvegből készül, amely alatt izzók vannak rögzítve a hangulatvilágításhoz. A faburkolat veszi körül, hogy illeszkedjen a többi belső témához.

9. Dekoratív színű álmennyezet:

Dekoratív színű álmennyezet

Vessen egy pillantást erre a fehér és zöld álmennyezetre. Az egész szoba klasszikus fehér színben készült, és itt -ott neonzöld pukkanásokat adnak hozzá. A mennyezet fehér színű, de a középpont zöld dekorációs elemmel rendelkezik, amely elrejti a ventilátor vezetékeit, és egyúttal növeli a szépséget. Különböző színsémákat választhat ízlése szerint.

10. Gyerekek színes álmennyezeti téma:

Gyerekek színes álmennyezet téma

A gyermeke rajongók közé tartozik? Akkor merítsen ihletet a Törpök tématerületből! A színes álmennyezet 3D -s hatású, a háttérben reális felhőkép látható. Ezt egy fehér szegély támogatja, amely végigfut a szobán. Kipróbálhat különféle témákat, például hercegnő, fagyasztott, Chota Bheem stb., És próbáljon ki hasonló stílust.

Ezek az álomotthon legjobb álmennyezeti színes mintái. Ezeket a képeket azért tettük ide, hogy alapötletet adjunk Önnek arról, hogyan tervezhet egy szobát, és milyen színeket lehet használni benne. Ezenkívül kérje meg tervezőjét, hogy adjon katalógust az alapvető mintákból, és magyarázza el igényeit és színválasztását. Ettől függően különböző stílusokat és árnyalatokat keverhet össze, hogy életre keltse a saját mennyezeti koncepcióját!