A 10 legjobb mennyezeti virágmintás képekkel Indiában

Mindannyian tudjuk, milyen fontos a gyönyörűen elkészített mennyezet. A helyiség „ötödik falának” is nevezett mennyezet nem funkcionális elem, de kulcsszerepet játszik az általános esztétika javításában is. Ha olyan mennyezetet szeretne, amely azonnal felkeltheti bárki figyelmét, a mennyezeti virágok nagyszerű ötletek, amelyek soha nem szűnnek meg maradandó benyomásokat kelteni!

A legjobb álmennyezeti virágminták

Bár a mennyezet virágmintás koncepciója nem túl új, a különböző anyagok, textúrák és fényeffektusok használata miatt a modern otthonok egyik legnépszerűbb választása lett. Tehát, ha hajlandó biztonságban játszani és látványos mennyezeti show -t készíteni vendégei számára, akkor nézze meg ezt a 10 legújabb virágos álmennyezeti mintát.

A legújabb álmennyezeti virágminták:

Íme a 10 egyszerű és legjobb mennyezeti virágkép otthonodhoz, hogy inspirációt kapj. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. A legjobb mennyezeti virágtervezés:

A legjobb mennyezeti virág design

Íme egy álmennyezeti kialakítás, amely szeszélyes hatást kölcsönöz a belső tereknek. A virághármas akril anyagból készült, és a mennyezet tetejére van függesztve. A fényeket a szirmok fölé rögzítik a varázslatos érzés érdekében. Még a nappali fényben is jól láthatóak a fehér színű virágok a mennyezet sötétbarna hátterében.

2. Pop mennyezeti virágminták:

Pop mennyezeti virágminták

Nézze meg ezt a kortárs pop mennyezeti virágmintát. A négy szirmú virágok művészi tervezésűek, hogy több perspektívát adjanak. Négy félhold elem van elrendezve, hogy létrehozzák ezt az innovatív mintát. Míg a központok fehér színűek, a külső részek különböző színekkel vannak burkolva, hogy ezt a ragyogó hatást elérjék.

3. Gipsz mennyezeti virágminták:

Gipsz mennyezeti virágminták

Ha mindig is lenyűgözte az elvarázsolt kert ötlete, ez a gipsz mennyezeti kivitel nagyszerű ötlet. A virágzó virágmintát pasztell színű festékek érintik, hogy ez a lenyűgöző középpont az álmennyezeten legyen. Hozzáadhat zöld színű lámpákat a szirmokhoz és fehér izzókat a körhöz, hogy életre keltse.

4. Mennyezeti cement virág design:

Mennyezeti cement virág design

A cement virágos művészet meglehetősen gyakori sok indiai háztartásban. Nem csak költséghatékony, de nagyon alacsony karbantartási költségeket is jelent. Itt van egy ilyen művészi minta, amelyet egy ügyes kőműves készített. A tökéletesen szimmetrikus szirmok egymást metszve illúziós hatást keltenek. A hely kihasználásához ventilátort vagy fénytartót kell elhelyezni.

5. Virág mennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Virág mennyezeti tervezés a csarnokhoz

Itt van egy szép mennyezeti medál, amelyet a nappalijához készítettek. Gipsz Paris anyagból készült, és formával készítik el. A szirmok kézzel festettek rózsaszín árnyalatokkal, a szegély pedig tompa arany színben készült. Az egész darab kész, és közvetlenül rögzíthető a helyszínen.

6. Egyszerű virág mennyezeti kialakítás a nappaliban:

Egyszerű virág mennyezeti kialakítás a nappaliban

Ha egyszerű, mégis stílusos virágos mennyezetet keres, ez az elefántcsontfehér kivitel éppen az, amire szüksége van! A gipszből készült, ez a lótusz ihlette minta a szimmetria és a geometria törvényét használja fel, hogy megdöbbentő legyen. Választhat fényeket, vagy tarthatja alacsonyan. A csillár tartójának hozzáadása teljesen új szintre emelheti annak szépségét.

7. A legújabb virágos mennyezeti kialakítás tükrökkel:

A legújabb virágos mennyezeti kialakítás tükrökkel

A falfestmények gyorsan népszerűvé válnak, és ez a design remek példa. A sima fehér álmennyezet dekoratívvá válik, ha ezeket a tükröző tükröket egyedi elrendezésben hozzáteszi. Az eredmény egy látványos virágos show, amely mindig a tetőt akarja nézni. A tükrök egymás melletti elrendezése csodálatos megjelenést kölcsönöz a csarnoknak.

8. Ház mennyezeti virágtervezés:

Ház mennyezeti virág design

A virágok iránti szereteted valószínűleg megduplázódik ezzel a dizájnnal. A reális 3D háttérkép egy másik koncepció az álmennyezetek szegmensben. Nyomtatott papírt terítenek a mennyezetre és annak hátuljára, a LED -es izzókat rögzítik. Amikor felkapcsolja a villanyt, tanúja lehet a varázslatnak, amikor a papír elemei életet kezdenek venni!

9. Mennyezeti virág festett minták:

Mennyezeti virág festett minták

Ez egy gyönyörű mennyezeti kialakítás, amelyet gipszkartonból készítenek. A virág alakú kialakítás megnövelt, hogy elterjedjen a szoba hosszában és szélességében. Ha a lámpákat a szirmok alá helyezi, beállíthatja a megfelelő hangulatvilágítást a környéken. Akár színes lámpákat is igénybe vehet, hogy vizuális drámát hozzon létre otthonában.

10. Mennyezeti virágok díszítése:

Mennyezeti virágok díszítése

Ez egy remek mű, amely ötvözi a gipsz és a dekoratív üveg legjavát. Ideális nagy helyiségekhez, hogy ez a szépség maximálisan látható legyen. Észreveheti, hogy a koncentrikus virágformákat fehér és üveg anyagokból tervezték. A tető többi részét ugyanazzal a dizájnnal kell kiemelni, hogy WOW vendégeit.

Szóval, mit gondol a mennyezeti virágminták legújabb kollekciójáról? Szereted őket? Több ilyen ötletet is megkérdezhet a tervezőjétől, amelyek a többi belső színsémához is passzolhatnak. Ha nem szereti a festett tetőket, akkor egyszerűen válassza a színváltó lámpákat, hogy dőljön hátra, és élvezze az előadást. Ezek a virágminták nem csak a szobák díszítésére szolgálnak, hanem a természet iránti szeretetedet is!