A 10 legjobb szalon mennyezeti kivitel képekkel

A szalon, az előcsarnok, a nappali, akárhogy is hívják, olyan hely, ahol az idő nagy részét otthon tölti. Biztosítania kell, hogy jól nézzen ki, és maradandó benyomást keltsen a látogatóiban is. Amikor e szoba esztétikájába fektet be, egyszerűen nem hagyhatja figyelmen kívül a stílusos szalon hamis mennyezeti kialakításának fontosságát.

Modern szalon mennyezeti minták

Amellett, hogy glam nyilatkozatot ad hozzá otthonához, a gondosan megtervezett mennyezet is sok célt szolgálhat. Hozzájárulhat az energiamegtakarításhoz, akusztikus védelmet nyújt, és kényelmes és hangulatos belső érzetet kölcsönöz. Tehát, ha a tökéletes mennyezeti tervezést keresi a szalonban, görgessen lefelé, hogy felfedezzen néhány népszerű ötletet.

A legújabb szalon mennyezeti kialakításai:

Íme 10 egyszerű és legjobb szalon mennyezeti tervünk képekkel, amelyek inspirációt merítenek. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. A szalon legújabb mennyezeti kialakítása:

A legújabb mennyezeti kialakítás a szalonhoz

Nézze meg ezt a csodálatos mennyezeti kialakítást a szalonjához. A blokk alakú kialakítás lefedi az ülősarok teljes hosszát és szélességét, és elválasztja azt a szoba többi részétől. Az üreges mennyezet fel van függesztve a tetőről, és erős fényekkel világítja meg. A középső részt tervezőventilátorhoz vagy csillárhoz használhatja.

2. Hamis mennyezeti tervek a ventilátoros szalonhoz:

Hamis mennyezeti minták rajongóval ellátott ventilátorral

Nézze meg ezt az elegáns és kifinomult álmennyezeti kialakítást a nappaliban. A klasszikus monoton stílus barna színű belsővel rendelkezik, beleértve a tetőterületet is. A tömeg formázása fehér színű, hogy kiemelje az illesztést, a mennyezet többi része pedig modern, popos kialakítású, nagy ventilátorral is.

3. Hamis mennyezeti tervek a fényes szalonhoz:

Hamis mennyezeti tervek a fényszóróhoz

Ez a királyi ihletésű megjelenés ideális a nagyobb, nagyobb ülőhelyekkel rendelkező szobákhoz. A gyönyörűen kialakított mennyezet felfüggesztett pop elemmel rendelkezik, amely a tetőn lóg. A köztük lévő távolság halvány fényekkel van feltöltve, hogy beállítsa a hangulatot a szobában. Figyelje meg, kik használják a négyzet alakú tereket az üvegcsillárok elhelyezésére.

4. Pop mennyezeti tervezés a szalonhoz:

Pop mennyezeti tervezés a szalonhoz

Ha egy stúdiólakásban van, amely egyetlen, nagy szobával rendelkezik az összes közmű számára, akkor ez a mennyezeti technika nagyszerű ötlet. A Pop álmennyezet a szoba különböző területein eltérő módon készül. Észreveheti, hogy az ülősarok feletti tető eltér a konyhapult fölötti tetőtől. Ez elősegíti a világos elhatárolást anélkül, hogy falakat kellene építeni közéjük.

5. PVC mennyezeti kialakítás a szalonhoz:

PVC mennyezeti kialakítás a szalonhoz

Bár a fából készült mennyezet biztosan jól néz ki, súlyos árcédulával rendelkezik! Itt a PVC vagy polivinil -klorid egyértelmű különbséget tesz. Egy kész fahasábhoz hasonlít minden tekintetben, hacsak nem veszi észre figyelmesen, és ára közel egynegyede valódi fa. Ezzel az anyaggal kiemelheti a mennyezet közepét.

6. Fa mennyezeti rajzok a szalonhoz:

Fa mennyezeti minták a szalonhoz

A fa a stílus elemeit adja minden otthonhoz. Szigetelheti a helyiséget és optimalizálhatja energiatakarékosságát. Ez egy rusztikus, fából készült mennyezet kiváló ötlet a nappali tetőjének díszítésére. Ez egy egyszerű fa deszka elrendezés, amelyet az álmennyezet közepére kell rögzíteni. Ez az egyszerű ötlet megváltoztathatja belső terének megjelenését.

7. Egyszerű fal mennyezeti kialakítás a szalonhoz:

Egyszerű fal mennyezeti kialakítás a szalonhoz

A nappali mérete soha nem korlátozhatja a belső dekorációt. Megadhatja ezt az egyedi stílusú mennyezetet és a hozzá illő falterveket, hogy kiemelje a szoba szépségét. A PoP hamis tető modern megjelenést kap, fából készült ékezetekkel. A téma folytatásához az oldalsó fal egy kimondott darabot tartalmaz fehér színű műzsaluból.

8. Luxus mennyezeti kialakítás a szalonhoz:

Luxus mennyezeti kialakítás a szalonhoz

Varázsoljon luxust otthonába ezzel a lenyűgöző mennyezeti kialakítással. A Pop és a Gipsz kombinációjával készült tetőfedő ötlet teljesen új szintre emeli belső terek megjelenését. A süllyesztett mennyezet középső T-rúddal rendelkezik, amely fényes fekete gipszlemezből készült. Ennek az elemnek a fényvisszaverő tulajdonságai megváltoztathatják otthonának szépségét.

9. A szalon mennyezetének színe/festése:

A szalon mennyezetének színe/festése

Úgy tűnik, hogy a színes álmennyezetek manapság divatosak! A nyugtató festék használata a tető színezésére nemcsak felderíti a szobát, hanem gazdaságos módja is a környezet szépítésének. Ezzel a koncepcióval nem kell sok anyagot vagy kiegészítőt befektetnie. Azonban gondosan válassza ki a bútorokat, hogy megfeleljen a színsémának.

10. A szalon mennyezetének díszítése:

A szalon mennyezetének díszítése

Ez a gyönyörűen elkészített mennyezet biztosan merev nyak szindrómát okoz, mert egész nap nézni szeretné! Az alap álmennyezet fényűző érzetet kölcsönöz egy gyönyörűen faragott falemez hozzáadásával a tető négy oldalán. A barokk stílusú csillár fel van függesztve a központból, hogy a palota olyan legyen, mint egy érzés!

Ezek a legjobb szalon mennyezeti minták, amelyeket ki lehet próbálni! Mielőtt kiválasztaná egy adott stílust, javasoljuk, hogy beszéljen a tervezővel a költségkeretéről, a követelményekről és a megjelenésről. Ennek alapján számos modellt kipróbálhat, és még az ízlése szerint is testre szabhatja őket. Ezek a mennyezetek némi extra erőfeszítésbe és pénzbe kerülhetnek, de minden percét és fillérjét megéri!