Szépítse erkélyét a 10 legjobb erkélyes mennyezeti mintával

Amikor otthonszépítésről beszélünk, gyakran csak a belső terekre szorítkozunk. A külső szépség sok házban a leginkább figyelmen kívül hagyott fogalom, amit nagy hiba elkövetni! Különösen akkor, ha nagyszerű lakást vagy villát kínál szép üléssel vagy terasszal, be kell fektetnie az erkély mennyezeti kialakításába, hogy teljessé tegye!

A legjobb erkélyes mennyezeti minták

Ahelyett, hogy az erkélytetőt csupaszon és üresen hagyná, az egyszerű, de kifinomult mennyezeti kialakítás biztosan megváltoztatja a szabadtéri tér élvezetének módját. Ez az egyszerű felújítás nemcsak nagyszerű kilátást nyújt, hanem funkcionális és többcélú is lehet. Tehát nézzünk néhány egyszerű és legjobb erkély mennyezeti ötletet otthonához.

A legújabb erkélyes álmennyezeti minták Indiában:

Íme a 10 egyszerű és modern erkélyes álmennyezeti kivitelünk képekkel, amelyek inspirációt merítenek. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. A legjobb erkély mennyezeti kialakítás:

A legjobb erkély mennyezeti kialakítás

Szeretne rusztikus varázst varázsolni erkélyéhez? Akkor ezt a fa deszka kialakítást kell választania. Nem csak könnyű telepíteni, hanem kompromisszummentes megjelenést is biztosít. Az oldalfalat és a mennyezetet vízszintes fa növényekkel tervezték, hogy lefedjék az egész tetőt. A kontrasztos textúrájú fapadló tökéletes képet ad!

2. Kis erkély mennyezeti kialakítás:

Kis erkély mennyezeti kialakítás

Egy ilyen kilátású erkély csak azt akarja, hogy mindannyian szükségünk legyen rá! Itt a padlóburkolatot szemet gyönyörködtető geometriai mintával tervezték. Tehát a mennyezetet a legjobban az alapvető kialakításban kell tartani, hogy elkerüljék a rikító megjelenést. Hamis tetőt szerelnek fel kis izzókkal. Továbbá, ha a mennyezet színét semleges árnyalatban tartja, mint a szürke, akkor tisztán és elegáns maradhat.

3. Erkély mennyezeti lámpák India:

Erkély mennyezeti lámpák India

A fények kulcsszerepet játszanak az erkély szépségének kiemelésében. Ha alapvető mennyezeti kialakítással rendelkezik, válasszon egy egyedi mintát az izzóhoz, mint ez. A spirális fali lámpa varázslatot kölcsönöz a tetőnek, amikor be van kapcsolva. Valójában nem kell sokat befektetnie a tető mintájába, ha ilyen ötletekre törekszik. Zseniális, nem igaz?

4. Az erkély mennyezetének kialakítása:

Első erkély mennyezeti kialakítás

Van elülső erkélyed? Akkor a rendszeres tetőfedés helyett miért nem próbálja ki ezt a mennyezeti ötletet? Ez a hagyományos veranda mennyezet most újra a modern otthonokban található. A fő tető meghosszabbításaként jön létre, és összekapcsolja az erkélyoszlopokat. Az unalmas fémes szín helyett ezt a kékhez hasonló hűvös pasztellre festheti, hogy álomszerű érzést keltsen!

5. Külső erkély mennyezeti minták:

Külső erkély mennyezeti minták

Vessen egy pillantást erre a lenyűgöző erkélyre, a folyosón lévő mennyezetre. A kifinomult tetőminta összhangban van a téglafal témájával. Modernnek, stílusosnak tűnik, de nem túlzásba vitt. A sorban elrendezett kis terrakotta körök évjáratot kölcsönöznek az új stílusú külső kialakításnak. A sötét, csupasz fal tökéletes hátteret ad ennek a mesés ötletnek.

6. Erkély mennyezeti festék/színes kialakítás:

Erkély mennyezeti festék/színes kivitel

Nézze meg ezt a lenyűgöző veranda/erkély mennyezeti ötletet. A kültéri tető speciális lemezekből készül, amelyeket szimmetrikusan fektetnek le. Ahelyett, hogy sima fehér maradna, halványzöld festéket használnak a megjelenés élénkítésére és a környező zöldekkel összhangban tartására. Ügyeljen arra, hogy válasszon egy külső festék színt, mivel a hagyományos hamar elhalványulhat.

7. Erkélyes mennyezeti ventilátorok:

Erkélyes mennyezeti ventilátorok

Ha a tengerparton vagy párás időben él, akkor ventilátor kötelező az erkélyen. Azonban nem csak a ventilátorok tervezése fog sikerülni! Tegyen még egy mérföldet, és térjen haza ehhez a trópusi mennyezeti ventilátor kialakításhoz, amely feldobhatja otthona külsejének megjelenését. Az azonnali figyelem felkeltése mellett szellős és hűvös is lehet a terület.

8. Üveg mennyezet az erkélyhez:

Üveg mennyezet az erkélyhez

Az üvegtáblák erkélyre helyezésének két célja lehet:

  • Lehetővé teszi a természetes szellőzést és.
  • Nagyobb megjelenést kölcsönöz, mint az eredeti méret.

Ez a kép ötletet adhat a Pop és az üveg keverékének használatához az erkélytetőn. Az egész koncepció fenséges hangulatot kölcsönöz az ülésnek, és rengeteg bókot kap.

9. Rusztikus erkély mennyezeti kialakítás:

Rusztikus erkély mennyezet

Ha Ön a rusztikus dizájn rajongója, ez az erkélyes kialakítás biztosan vonzza Önt. Az oldalfalak nyers tégla bevonattal vannak ellátva, míg a mennyezet fából készült panelekkel készült. A koncepció itt az, hogy mindent természetesnek és felszínes elrendezésektől mentesnek kell tartani. Tündérlámpák és fehér függönyök hozzáadásával ez lehet a kedvenc teaidős helyed!

10. Erkély mennyezeti dekoráció:

Erkély mennyezeti dekoráció

Nézze meg ezt az egyszerű, mégis zseniális ötletet az erkély tetőjének emelésére. A szilárd álmennyezet helyett rácslapot használnak a növények és edények tartására. Ha Ön a természet szerelmese, ez egy nagyszerű technika, hogy rengeteg zölddel veszi körül magát. Ezenkívül könnyedén elhelyezhet egy éjszakai lámpát, hogy extra fényt adjon a kültéri helyiségnek!

Ezek a legjobb erkély mennyezeti minták, amelyeket érdemes kipróbálni! Akár új házat épít, akár felújítja a meglévőt, ezek a stílusok könnyen telepíthetők és karbantarthatók. Ezekből a lenyűgöző ötletekből meríthet jelzéseket, és saját kreativitását használhatja, hogy érdekesebbé tegye őket. Szóval ezek közül melyik a kedvenced?