A legjobb 9 tamil menyasszonyi frizura

Férjhez megy? Először is gratulálok! Minden lány zavart a frizurája miatt, mert tökéletes frizura nélkül a smink nem fejeződik be. Manapság számos változás látható a menyasszonyi frizurában, és a legtöbb lány másol néhány stílust a filmekből.

Mint tudod, a tamil hagyomány szerint a szári fárasztása, egyetlen frizura sem illik a hagyományos kontyos stílusú feldobáshoz. Ez a frizura minden dél -indiai menyasszony számára hasznos lehet, függetlenül a helyi vagy szellemi környezettől. A modern menyasszonynak szánva a jelenlét semmivel sem jobb, mint elvarázsolni a hagyományos stílust és hozzáadni a saját vonásait.

A legnépszerűbb tamil menyasszonyi frizurák nőknek:

1. Poola Jada:

tamil menyasszonyi frizurák

Ebben a frizurában az a szokás, hogy a menyasszony kiterjedt copfját csodálatosan mintás virágokkal, aranynyal vagy gyöngyökkel díszítik, ami szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz az esküvőjén. A menyasszonyok imádják megmutatni csillogó hosszú hajukat, csodálatosan fonva, és jellemzően virágokkal díszítve, poola jada -ként (virágból készült lófarok). Néha hajhosszabbítót viselnek, hogy tovább viseljék a fonatot a jobb megjelenés érdekében.

2. Egy finomított hátsó zsemle:

Zsemle virággal

Ez egy elegáns hátsó zsemle, és nagyon alkalmas esküvőre. Ebben a kontyban hozzáadhat néhány, többnyire aranyból készült hajkiegészítőt, hogy bizonyos mennyiségben hozzájáruljon a hajhoz. Ezt a divatos megjelenést egy idős lány is viselheti.

3. Rendetlen zsemle frizura:

Rendetlen zsemle frizura

Jelenleg a rendetlen zsemle is a menyasszonyok körében válik kedvencévé, mert tetszés szerint tesztelheti. Csinálhatsz tekercses zsemlét, mozgatható zsemlét, fonott zsemlét, oldalra söpört kontyot, bármit is kívánsz. Újra és újra egy rendetlen zsemle zavarosabbá válhat, ha felette chunni van. Kivéve, ha az öltözékének nem kell lefednie a haját, azt javasoljuk, hogy menjen hozzá.

4. A Pleated Plus ékszeres megjelenése:

tamil menyasszonyi frizurák4

Ez is egy másik népszerű, egyértelmű, frizura a tamil menyasszony számára, amely lenyűgöző megjelenést kölcsönöz, meglehetősen igénytelen a tervezéshez. Próbálja ki ezt a pontos kiegészítőkkel. Attól tartva, hogy a rövid nadrágoktól, ez a megjelenés a haj kiterjesztésével érhető el.

5. Zsemle fonattal:

tamil menyasszonyi frizurák5

Ez nem más, mint egy díszített zsinór, valamint a hagyományos tamil menyasszonyi megjelenés lényege. Ebben az állapotban mindkét világból a legnagyobbat szeretné, majd döntse el a Bun plus Braid -et. Ez azért van, mert ez adja a fejednek a stílusos konty jelentését a hosszú női fonattal együtt a hátadon. Ismét díszítse ezt, lehet, hogy magnum opus a személyes.

6. Virágos seb fonott hajjal:

virágfonat

Hajtsa be a hajat a teljes távolságra. Tedd díszítésbe a fonat végén. Jelenleg virágos cérnával fordítsa meg a fonatot úgy, hogy a szálak között ne maradjon nyílás. Használja a hajápolási kiegészítőket.

7. Pelli_Poola Jada Designs:

tamil menyasszonyi frizurák7

Ezeket a gyönyörű frizurákat gömb alakú vagy bokros típusú díszítőelemekkel kell befejezni a fonat tövében, jellemzően jada kuchulu néven, máskülönben jada gantalu, amely felrobbantott megjelenést kölcsönöz a menyasszonyi frizurának.

8. Retro dizájn ráncokkal:

Jada_thumb [1]

Ebben a frizurát egy tiszta húzással párosítják, majd ezt követően egy bouffant elvégzésével. A megmaradt hajat a fonott mellett síkba kell ecsetelni, hogy az a területen maradjon, amely a bouffant beállítása után következik. Használhat hajhosszabbítást, kiegészítőket vagy nagy virágzást is.

9. „Maangtika” a hajra Mid Parting Plus Back Pleats:

tamil menyasszonyi frizura9

Vágja szét a hajat középen felül, hogy ezt a megjelenést elérje. A „Maangtikát” az induláskor le kell ültetni, a haj feszített bordázásával a hátoldalon, onnan, ahol a redős rész elkezdődik. Használja a jázminhoz hasonló friss virágokat, amelyek fehérek, kecses tapintásúak.