Asuntoautot – 8 vinkkiä valinnan helpottamiseksi

Olemme jo julkaisseet erilaisia ​​artikkeleita asuntovaunuhankkeista. Heidän löydönsä muistutti meitä siitä, että asuntoautot ovat kestävä suuntaus ja edelleen maailmanlaajuisesti. Paljon useammat ihmiset haluavat ostaa tällaisia ​​pieniä siirrettäviä taloja. Investointi ei ole mitenkään pieni, koska sitä pidetään suurena uutisena Nykyaikaisen arkkitehtuurin ala. Ne ovat usein tulosta lahjakkaiden suunnittelijoiden työstä. Seuraavilla sivuilla opit, mitä etsiä asuntoautoja ostettaessa.

Idea teollisen muotoilun asuntoautoille

kattoinen sininen asuntovaunu

Kuinka pitkälle haluat matkustaa sen kanssa?

Kuten termi “liikkuvat talot” jo ehdottaa, nämä modernin arkkitehtuurin teokset on tarkoitettu matkustamiseen. Sitä haluttaisiin käyttää eri kohteisiin. Mutta tietysti on suuri ero, aiotko matkustaa pidempiä vai lyhyempiä matkoja.

Reitin tyyppi on myös erittäin tärkeä – tarvittavat tekniset laitteet vuorijonolle ja tasaiselle maalle ovat tietysti erilaisia. Ota oikea asia tavoitteesi mukaisesti!

Puun ja metallin yhdistelmä on erittäin suosittu

kevyt puu asuntovaunu

Kuinka paljon aiot viettää aikaa siinä?

Asuntoautot maksavat eri tavalla sisustuksesta riippuen. Tämä tulee yleensä valmiiksi talon mukana. Syynä on se, että sisustussuunnittelu niin pienellä alueella on erittäin vaikea tehtävä. Siksi arkkitehdit ja suunnittelijat haluavat käyttää sitä suoraan. Tietenkin on olemassa sisustussuunnitelmia eri hinnoilla, ja niiden tulisi olla suunnattu siellä vietettyyn aikaan. Joten investointi kannattaa pitkällä aikavälillä!

Harmaa ja ruskea yhdistetään usein matkailuautoissa

harmaa ja ruskea asuntovaunu

Kuinka monta ihmistä siellä asuu?

Asuntovaunujen alueen tulisi olla mukava kaikille niissä asuville. Muuten et käytä sitä, joten investointi ei ole kannattavaa. On olemassa asuntovaunuja, jotka on tarkoitettu kahdelle, kolmelle tai useammalle henkilölle. Entä sinä Ajattele ja keskustele tästä näkökohdasta erittäin huolellisesti!

Erittäin moderni muotoilu matkailuautoihin

asuntoauto hyvin pimeä

Asuntoautot – kysymyksiä eristyksestä

Yksi suurimmista haasteista asuntoautojen suhteen on hyvä eristys. Sen pitäisi sallia viihtyisä ilmapiiri kesällä lämmöstä ja liikaa tunkeutuvista auringon säteistä riippumatta. Talvella tietysti lämmöneristys on olennaista. Myös myrskyissä ja rankkasateissa sekä Hagenissa sinun tulee olla hyvin suojattu. Tämä pätee tietysti joihinkin ilmastoihin enemmän kuin muihin. Mieti tarkkaan, millainen säänkestävyys on sinulle tärkeä ja toimi sen mukaisesti!

Ihanteellinen asuntovaunu merelliseen maisemaan

asuntovaunu sininen puu

Esteettiset vaatimukset julkisivulle

Korkeat esteettiset vaatimukset koskevat luonnollisesti myös matkailuautoja. Ehkä ne näkyvät ajoittain osassa kaupunkia tai hyvin hoidetulla kadulla. Sinne pitäisi tietysti ilmoittautua hyvin. Vaikka matkustatkin jonnekin luontoon, et halua pilata kaunista ja kodikasta luontoa sopimattomalla estetiikalla. Yleisesti ottaen minimalistinen muotoilu on vakiinnuttanut asemansa standardina, koska se näyttää luonnollisesti hyvältä monissa eri yhteyksissä. Ruskean ja mustan yhdistelmä ja vastaavasti metallin ja puun yhdistäminen on tällä hetkellä erityisen moderni.

Upeat puulaudat matkailuautoihin

asuntoauto keskellä kesää

Suunnittele toiminnot oikein

Asuntoautoilla on paljon yhteistä pienten huoneistojen kanssa. Rajoitetulla alueella olisi oltava varaa mukaviin toimintoihin. Periaatteet ovat suunnilleen samat molemmissa tilanteissa. Kiinteistötalon kanssa tarvitset kuitenkin paljon enemmän luovuutta ja toiminnallisen ja käytännöllisen suunnittelun tunteen. Kaikki riippuu oikeasta kaavoituksesta, sopeutumiskyvystä ja monitoiminnallisuudesta. Haluamme kuitenkin korostaa myös seuraavaa: Mieti todella tarkkaan, mikä toiminto sopii sinulle henkilökohtaisesti. Onko sinulle tärkeämpää nukkua mukavasti vai saada suurempi viihdealue? Jokaisella on omat painopisteensä ja toiminnallisuussuunnittelu tulee tehdä sen mukaisesti.

Asuntoautoilla voi olla historiallinen tyyli

vihreä ja valkoinen asuntovaunu

Mahdollistaa terveen elämän

Tämä kohta liittyy hyvin läheisesti edelliseen. Joillakin ihmisillä on esimerkiksi univaikeuksia tai selkävaivoja. Kodikas sänky, jossa on erittäin hyvä patja – eikö tämän pitäisi olla etusijalla asuntovaunujen sisustamisessa? Koska luonnon läheisyys ei tuota toivottuja tuloksia, jos palaat matkalta sietämättömän jännityksen ja muiden terveysongelmien kanssa. Toisilla on kuitenkin tiettyjä rajoituksia ruokailusuunnitelmassaan terveydellisistä tai muista syistä. Tässä tapauksessa hyvin varusteltu keittiötila, jossa saattaa olla jääkaappi ja muut tärkeät säilytysvaihtoehdot, olisi erittäin tärkeä! Suunnittele matkailuautoja siten, että ne mahdollistavat terveet elinolosuhteet pienelläkin alueella. Loppujen lopuksi terveellinen elämä on yksi suurimmista huolenaiheista useimpien tällaisten arkkitehtonisten teosten suunnittelijoiden keskuudessa!

Kontrastinen ja samalla perinteinen muotoilu

asuntovaunun takaisin kivin väri

Voittaa kireyden ja rajoittuneisuuden tunteen

Tässä ollaan viimeisessä kohdassa asuntovaunujen suhteen, ja tämä on myös yksi johtopäätöksistämme ja yhteenvedostamme tähän mennessä sanotuista. Jos tunnet olosi mukavaksi ja mukavaksi ja luotat oikeisiin toimintoihin, et kokisi olevansa rajoitettu asuntoautossa. Näiden hyvin käytännöllisten näkökohtien lisäksi tietysti suositellaan myös malleja, jotka edistävät asuntoautojen visuaalista laajentumista lasipintojen ja tiettyjen huonesuunnitteluperiaatteiden avulla..

Asuntovaunu, jossa on useita huoneita

hieman isompi asuntovaunu

Moderni yhdistelmä lasia ja puuta

lasinen ja puinen asuntoauto

pitkänomainen ja mieluiten liikkuva talo

matkailuauto sininen ja puu

Erittäin pieni asuntovaunu

asuntovaunu hieno ihminen

asuntovaunu suuri portaikko

asuntoauto niitty

Asuntovaunut on usein maalattu luonnollisilla väreillä

asuntoauto vihreä ja harmaa

TEKIJÄNOIKEUDET DC -VALOKUVATUTKIMUKSET

ideoita puusta tehtyihin asuntoautoihin

Puuta käytetään monipuolisimpia

asuntovaunu lakattua puuta

asuntoauto useita tasoja

asuntoauto useita valkoisia

Asuntovaunu talvipuutarhalla

asuntovaunun minipuutarhaportaat

asuntoauto niityn keskellä

ideoita liikkuvasta talosta

asuntoauto loistava alustalla

Hyvällä eristyksellä matkailuautoa voidaan käyttää myös talvella

asuntovaunu talveksi

asuntoauto loistava idea

matkailuauto loistava korkea muotoilu

Merivärit ovat erittäin suosittuja

asuntovaunun perinteinen tunnelma

asuntoauton kuivat värit

asuntoauto kaksi upeaa väriä

hyvin pieni idea asuntovaunu

Toinen hieno yhdistelmä puuta ja lasia

sopii erinomaisesti puutarhan asuntovaunuun

suuri puutarha -asuntovaunu