Täältä löydät kaikki tarvitsemasi tiedot tulevasta kodin remontista!

Uudistaminen ja nykyaikaistaminen: parhaat vinkit kotiisi

Ajat muuttuvat – ja niiden myötä myös elävät vaatimukset. Toinen haluaa uudistaa vanhan talonsa perusteellisesti, toinen haluaa muuttaa kiinteistön energiatehokkaasti tai ikään sopivalla tavalla, ehkä myös laajentaa sitä laajennuksella. Tässä on tärkeimmät vinkit siitä, mitä asunnon omistajien on otettava huomioon remontoitaessa.

Talon kunnostamiseen tarvitaan lupa?

Ennen nykyaikaistamista on ensin tarkistettava, tarvitsevatko suunnitellut toimenpiteet hyväksynnän. Näin on yleensä aina, jos rakennuksen statiikka muuttuu työn aikana esimerkiksi kantavien osien poistamisen vuoksi. Rakennusviranomainen voi antaa tästä tietoa. Mutta ole varovainen: Vaikka lupaa ei tarvita, voimassa olevia rakennusmääräyksiä on noudatettava.

Kodin uusiminen – Sinun tapauksessa tarvitaan lupa?

talon kunnostuksen hyväksyminen

Erikoistapaus on olemassa, kun talo on suojeltu rakennus. Silloin tietyt muutokset ovat kiellettyjä, toiset voivat jopa saada taloudellista tukea. Tietoja tästä on saatavana vastaavalta valtion muistomerkkien suojeluviranomaiselta.

Kun muodollisuudet on hoidettu, sinun on saatava mahdollisimman paljon tietoa tarjouksista ja erilaisista toteutusvaihtoehdoista ennen kuin teet tilauksia tai edes teet remontin itse. Siellä on myös hyödyllisiä vinkkejä kunnostamiseen ja nykyaikaistamiseen täällä osoitteessa schwaebisch-hall.de.

Hanki valtionapua!

talon uusintatrendit uusia ideoita

Yleisimpiä nykyaikaistamistoimenpiteitä ovat muunnokset energiatehokkuuden parantamiseksi. Ikkunoiden, ovien, kattojen ja seinien parempi eristys voi alentaa merkittävästi energiakustannuksia. Vaihtoehto uusiutuvaan energiaan on toinen vaihtoehto. Monille toimenpiteille on julkisia avustuksia halpojen lainojen ja takaisinmaksuaineiden muodossa, esimerkiksi KfW -pankin kautta.

Tämä koskee myös kiinteistön ikään sopivaa kunnostusta. Jokainen, joka haluaa tehdä kodistaan ​​esteettömän, laajentaa ovia pyörätuolilla, poistaa kompastumisvaaran tai tehdä kylpyhuoneesta luistamattoman, voi myös saada taloudellista tukea. Asuntolainan ja säästämissopimuksen varat voidaan käyttää myös ikään sopiviin remontteihin. Tällä tavalla elät itsenäisesti ja ilman ulkopuolista apua tutussa ympäristössä jopa vanhuudessa.

Talon uusiminen – älykkäässä kodissa talo ajattelee itse

talon uusiminen älykäs koti

Talon tai asunnon modernisoinnissa et voi enää välttää muoti -sanaa “Smart Home” näinä päivinä. “Älykkään kodin” idean takana on koko rakennustekniikan verkottuminen ja keskitetty ohjaus. Yksittäisten elementtien vuorovaikutus helpottaa jokapäiväistä elämää, säästää energiaa ja lisää turvallisuutta. Esimerkiksi nykyaikaiset termostaatit säätelevät automaattisesti kunkin huoneen lämpötilaa asukkaiden vaatimusten mukaisesti – esimerkiksi lisäämällä kylpyhuoneen lämmitystä haluttuun aikaan aamulla. Kaihtimet avautuvat tai sulkeutuvat itsestään auringonvalon määrästä riippuen, lasin rikkoutumisanturit antavat hälytyksen murtautumisen yhteydessä ja sytyttävät valot koko talossa – vain muutamia älykkään kodin tarjoamista mahdollisuuksista. Nykyaikainen tekniikka voi vapauttaa sinut monista kotitehtävistä – niin että on enemmän aikaa kauniille asioille elämässä.

Talon remontointi – Noudata vinkkejä kodin kunnostamiseen, nykyaikaistamiseen tai kunnostamiseen

vinkkejä talon uusimiseen

 Tutustu yksityiskohtaisesti talon uusimiseen ja tee paras päätös!

talon uusinta ideaa

Talon uudistus – "Älykoti" edustaa innovaatiota ja korkeaa teknologiaa

hausumabu älykkään kodin ideoita