Löydä täydellinen hääjuhla – hienoja malleja ja käytännön vinkkejä

Hääjuhlat ovat muuttuneet viime aikoina yhä trendikkäämmiksi, ja monet morsiamet suosivat niitä elämän suurimpana päivänä. Ei ole ihme, koska tällainen hääpuku ei ole vain hyvin alkuperäinen, vaan ennen kaikkea hyvin naisellinen ja maalaismainen. Perinne kohtaa uusimmat muotitrendit ja takaa ainutlaatuisen hääasun sekä runsaasti ilmeikäs eleganssia ja sopivaa runsautta. Täydellisen unelma -dirndlin löytäminen perinteisiin pukuhäihin ei ole rakettitiedettä. Sinun on kuitenkin ilmoitettava itsellesi hieman etukäteen ja korkealaatuinen perinteisten pukujen valmistaja tai valitse kokenut erikoisliike. Haluamme myös auttaa sinua etsimään ja löytämään hääjuhlat ja tarjoamaan sinulle tärkeitä vinkkejä sekä upeita dirndl -malleja, joiden pitäisi toimia lisäinspiraationa.

Uusimmat häät -trendit

Puhdasta romantiikkaa! Oktoberfestillä tai muissa tilaisuuksissa, kuten esimerkiksi kansanjuhlilla, jotka vaativat perinteisen puvun käyttämistä, tänä vuonna käytetään rikkaasti koristeltuja, herkissä sävyissä säilytettyjä dirndlejä. Paljon pitsiä, brokaatia, paljetteja ja helmiä ovat raivoa. Mikään trendi ei oikeastaan ​​voisi olla sopivampi täydelliselle morsiamen dirndlille kuin tämä. Älä löydä?

No, jos et pidä siitä niin romanttisesta, vaan perinteisemmästä dirndl -tyypistä, löydät varmasti etsimäsi uusimmista kokoelmista. Koska tänä vuonna hyvin klassiset, hieman pidemmät leikkaukset ovat perinteisiä. Täällä voit yksinkertaisesti valita klassisen dirndlin, joka on valmistettu hienosta puuvillasta ja jossa on huomaamaton kirjonta, ja korostaa koruja ja kenkiä.

Uusimmat trendit häät dirndl

morsiamen mekko dirndl morsiamen kimppu hiukset tarvikkeet kukat

Mitä sinun pitäisi kiinnittää huomiota ostaessasi ja käyttäessäsi dirndliä??

Dirndlin tulee aina olla mukava käyttää. Tämä koskee tietysti myös morsiamen dirndliä. Siksi sinun tulee olla erittäin tarkkaavainen valittaessa kangasta ja istuvuutta ostaessasi. Väri on tietysti yleensä makuasia, ja tilaisuudesta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit valita suosikkivärisi.

Mitä tulee hääjuhliin, valkoinen on useimmissa tapauksissa edullinen, mutta kerma tai raikas väriaksentti ovat myös yksinkertaisesti erinomaisia ​​perinteisessä puvussa olevalle morsiamelle..

Täydellisen morsiamen dirndlin pitäisi näyttää todella tiukalta ja raikkaalta, mutta silti antaa sinulle tarpeeksi ilmaa hengittääksesi. Et saa tuntea painostusta ja painostusta. Päinvastoin – tyylikäs ja mukava samanaikaisesti.

Moderni morsiamen dirndl kiiltävistä kankaista

dirndl häät pusero kultainen kirjailtu hääpuku

Kankaat, kuten puuvilla ja pellava, ovat selvästi listan kärjessä, kun valitset dirndlin. Hääjuhliin käytetään tietysti usein ja mielellään hienompia kankaita, kuten silkkiä, satiinia ja brokaatia. Hieno pitsi ja filigraanikirjonta koristavat myös kankaita ja saavat ne näyttämään entistä tyylikkäämmiltä.

Periaatteessa perinteisellä dirndlillä on kolme pääpituutta, jotka mitataan navasta polveen. Lyhin variantti on tämä, joka on noin 50 senttimetriä pitkä ja jota käyttävät pääasiassa nuoret tytöt. Perinteisesti puvun pituus on nilkkaan asti. Nykyään tämä vaihtelee kuitenkin ja voit valita käytännössä minkä tahansa pituuden. Ajattele vain etukäteen huolellisesti, minkä pituisen dirndlin tunnet olosi mukavimmaksi häissäsi. Ennen kaikkea hääpaikalla on tärkeä rooli.

Maaginen häät, turkoosi

hääpuku turkoosista alppisydämestä dirndl

Vastaava dirndl -pusero on selvästi osa dirndliä. Viime aikoina monet suunnittelijat ovat myös tarjonneet häitä, joita voidaan käyttää myös ilman puseroita. Jos siltä tuntuu, voit tietysti valita myös tällaisen puvun. Muuten on saatavana erilaisia ​​dirndl -puseroita, kuten klassikko: Karmen -pusero.

Karmen -pusero – aina olkaimeton ja seksikäs

häät dirndl suunnittelu kampauksen hiukset tarvikkeet laukku

Oikea dirndl -rintaliivi – maaginen sana: push up! Rintaliivit, jotka työntyvät alhaalta ja sivulta, ovat välttämättömiä, kun käytät pääntietä. Erityisen dirndl -rintaliivin ansiosta tämä tapahtuu integroitujen tyynyjen ansiosta.

Lisävinkki:  Säädä aina rintaliivien hihnoja hieman tiukemmin! Joten dirndl näyttää paljon paremmalta edestä ja saat täydellisen pilkkomisen.

Varo, ettei se lopulta näytä liian paljastavalta

häät dirndl valkoinen pitsi morsiamen kimppu

Kampaus, kengät ja asusteet

Punotut päivitykset sopivat parhaiten häädirndliin, kuten jokaiseen dirndliin yleensä, mutta jopa klassinen punos voi tietyissä olosuhteissa olla täysin riittävä. Makusi ja häätyylisi mukaan voit laittaa hiuksiin pieniä kukkia tai helmiä tai käyttää kaunista seppeleä hiuskoristeena.

Täydelliseen hääasuun tarvitset selvästi oikeat asusteet, kuten pienen laukun ja tyylikkäitä koruja … ja tietysti … oikeat kengät. Mielipiteet ovat jakautuneet kysymykseen, mitkä ovat oikeat. Mutta yksi sääntö on edelleen: vähemmän on enemmän! Joten älä liioittele sitä ja ennen kaikkea anna häiden dirndlin kauneuden näkyä etualalla.

Pieni vinkki: Niin kutsuttu Sharini on selvästi osa perinteisiä pukukoruja. Tämä on tyylikäs ketju, jonka kiinnität pilkkeen alle. Aiemmin metsästysaiheilla tai muilla maalaismaisilla elementeillä koristeltu, nykyään se on filigraanisempi ja usein koristeltu hopealla ja kristallilla.

Yhdistä korut ja asusteet tyylikkäästi ja huomaamattomasti

hääpuku vaaleanpunaista pitsiä dirndl alpenherz

Riippumatta siitä, minkä morsiamen dirndlin valitset, luota eleganssiin ja hienostuneisuuteen ja vältä kitchiä! Keksi oma, hyvin persoonallinen tyylisi ja ole kuningatar tärkeässä juhlassasi!

Pidä hauskaa ja löydät etsimäsi!

Todellinen mestariteos hääjuhlien joukossa – Trachtenmanufaktur Alpenherzilta

ylellinen häät dirndl kirjailtu pitsi morsiamen kimppu

Löydät lisää näistä alta …

alppisydän häät dirndl valkoinen pitsi vaaleanpunainen vyö

häät dirndl valkoinen pitsi brokaat satiini valkoiset ruusut morsiuskimppu

alpenherz morsiamen mekko dirndl vaaleanpunaisella kirjonnalla ja pitsillä

brodeerattu dirndl -hääpuku

hääpuku dirndl pitsi kirjonta nyöritys kaulakoru

ecru häät dirndl morsiamen puku alpenherz hiusasusteet tylli kangas kukka

häät muoti dirndl alpenherz valkoinen pusero kukat hiukset tarvikkeet

häät dirndl hääpuku perinteinen morsiamen muoti

lyhyt hääpuku häät dirndl valkoinen

mint häät dirndl weisse spitze alpenherz kokoelma

vaaleanpunainen hääpuku häät dirndl kaulakoru hiukset tarvikkeet

kaunis dirndl alpenherz valkoinen pusero punainen esiliina morsiuskimppu margeriten

perinteinen muoti hääpuvut wiesn muoti

valkoinen dirndl hääpuku häät dirndl vihreä vyö

wiesn hääpuku keskipitkä valkoinen pitsi