Hvordan slipper man af med mænds mørke rande under øjnene?

Mørke rande under øjnene er en indikation på helbredsproblemer. Er du mænd bekymrede over de mørke rande og poser under dine øjne? Vil du have en permanent løsning på, hvordan du slipper af med mørke rande for mænd? Nedenfor er nogle af de 9 bedste metoder i menneskets vejledning til at håndtere de mørke rande under dine øjne.

Sådan slipper du af med mænds mørke rande under øjnene

De ingredienser, der bruges her, er helt plantebaserede og indeholder ingen skadelige kemikalier. Desuden er du fri for kunstige ingredienser såsom farver eller konserveringsmidler.

Hjemmemedicin for at slippe af med mørke rande under øjnene til mænd:

Lad os finde her med nævnte naturlige midler til at fjerne mørke rande under øjnene mænd.

1. Massage med mandelolie:

Massage med mandelolie

Tag et par dråber mandelolie i en skål og dypp fingerspidserne i den. Giv blide massestrøg omkring dine øjne i en cirkulær bevægelse i cirka 15 til 20 minutter. Lad derefter mandelolien ligge på huden natten over og vask den morgenen efter. Du finder de mørke rande forsvinde inden for 7 dage.

2. Kamille -isterninger:

Kamille -isterninger

Forbered kamille teekstrakt og kom det i isterningebakkerne og stil det på køl. Nu har du disse isterninger, som du alternativt kan bruge til behandling af dine mørke rande under øjnene. Start med en simpel massage omkring dit øjenområde i cirka 2 minutter. Du kan gøre det to eller tre gange om dagen.

3. Yoghurt- og citronsaftmaske:

Yoghurt- og citronsaftmaske

Tag den nødvendige mængde yoghurt og bland den med citronsaft. Påfør denne pasta omkring øjnene og massér den i 10 minutter. Lad pakken tørre i yderligere 10 minutter. Vask helt af med varmt vand.

4. Agurkeskiver og agurkesaft:

Agurkeskiver og Agurkesaft

Forbered frisk agurkjuice og påfør som en toner omkring dine øjne. Tag to skiver agurk og hvil den over øjnene. Lad det stå natten over. Vask dit ansigt næste morgen. Gør det hver dag for at fjerne mørke rande under øjnene, så mænd får et bedre resultat inden for en uge.

5. Smadret æble med mælk:

Smadret æble med mælk

Æbler er dem, der har det meste af vitaminet boostet i det. Det fungerer også bedst til mørke rande. Tag en lille mængde smadret æble sammen med frisk mælk. Påfør denne glatte pasta på områderne omkring øjnene. Giv en blid massage. Vask af, når den er tør.

6. Tomat-gurkemeje pakke citronsaft gram mel:

Tomat-gurkemeje pakke citronsaft gram mel

Få lige store mængder tomatpulp, gurkemejepulver og grammel. Bland ingredienserne med et par dråber citronsaft til en pasta. Påfør blandingen på de mørke rande under øjnene. Lad det tørre i 10 minutter. Tør af med en våd bomuldsklud. Gentag denne mørke cirkelbehandling for mænd, tre gange om ugen.

7. Grøn teekstraktbehandling:

Grøn teekstraktbehandling

Tilbered frisk grøn te og lad den afkøle. Stil det på køl for at bevare. Hæld et par dråber af det på en vatrondel og spred det ud over området med mørke rande. Lad natten over. Vask morgenen efter. Du kan også gentage det 2 eller 3 gange om dagen i løbet af ugen.

8. Kartoffelsaftapplikation:

Kartoffelsaft ansøgning

Kartofler er meget kendt for sin anti -tan egenskab på de mørke rande. Få en vis mængde kartoffelsaft og påfør den på de mørke rande under øjnene. Lad det stå natten over. Rens dit ansigt efter søvn. Brug det hver dag for at få det bedste resultat i din behandling med mørke øjne.

9. Rose Water Treatment:

Rose Water Treatment

Tag den nødvendige mængde rosenvandsekstrakt, der er let tilgængelig på markedet. Påfør det på de mørke rande under øjnene ved hjælp af en vatrondel. Lad det stå natten over. Vask dit ansigt næste dag. Du kan bruge den hele dagen mange gange i cirka 2 uger. Slip af med mørke rande for mænd, der skyldes pigmentering.

De hjemmelavede pakninger og tonerlignende behandlinger beskrives kort, så alle mænd med variant hudtype kan gøre brug af det. Sammen med god kost og livsstil kan du bruge en af ​​de passende behandlinger, der er diskuteret ovenfor, for at slippe af med mørke rande under øjnene via god Menns sundhed. Fortsæt disse herre mørke øjens cirkelbehandling regelmæssigt uden fejl. Fremover kan du synligt se de bedste resultater.