Apana Mudra Betydning, trin til at gøre og fordele

At holde sig i form og sund er ikke en let sag. Du skal gøre ægte indsats for at holde dig i form. Hvis du endda er lidt doven, har den en tendens til at vise sig ganske hurtigt. Også at holde sig i form er ikke kun for mode. Du vil gradvist indse, at regelmæssige øvelser giver dig mulighed for at forblive sund og sygdomsfri på lang sigt. Det forbedrer faktisk dit stofskifte, hvilket i høj grad forringer dit interne system. Men at forblive i form betyder ikke, at du altid skal gå til fitnesscentre. Ja, du hørte mig rigtigt, du kan holde dig i form og i form, selv i dit hjem. Men det betyder ikke at blive inde i din hyggelige seng. Du skal flytte ud af din seng og dyrke nogle sunde yogamudras. Mudras er en form for fysisk træning, der forbrænder dine kalorier på samme måde som i gymnastiksalen. De skal udføres i et specifikt mønster, der maksimerer dine fordele. Se her for detaljerede oplysninger om Apana Mudra.

Apana Mudra Fordele og hvordan man gør trin

Fordele ved Apana Mudra: Betydning, trin til at gøre:

Nedenfor har vi yoga Apana Mudra udgjort betydning og trin for trin proces for, hvordan man gør det og endelig de mange sundhedsmæssige fordele ved det.

Apana Mudra Betydning:

Her taler vi om Apana Mudra, en særlig type hasta mudra. Denne mudra er beregnet til at rense dine indre organer. Denne mudra er meget effektiv til at fjerne affald og toksiner fra kroppens indre organer. Dette vil igen afgifte hele din krop, og dermed vil du ende med at føle dig ganske lettere og aktiv.

Sådan laver du Apana Mudra Yoga:

  • Dette mudramønster er ret let og praktisk at øve. Du skal først sidde i en behagelig position.
  • Du kan sidde enten på din måtte eller et hvilket som helst normalt tæppe. Jeg foreslår ikke at sidde på gulvet.
  • Du skal placere begge dine hænder og slutte dig til med pegefingeren og ringfingrene.
  • Nu skal du bare sidde med lethed. Du kan også lukke øjnene for mere afslapning.
  • Dette Apana Mudra holdningsmønster kan udføres når som helst på dagen. Der er ikke noget specifikt timemønster med dette træningsmønster. Du kan gøre det overalt. Og bonusen med dette mudramønster er, at det ikke indebærer brug af noget udstyr.

Fordele ved Apana Mudra:

Fordele ved Apana Mudra er mange. Apana Mudra er kendt for at være en velsignelse mod urinproblemer som diabetes, urininfektioner, forstoppelse, ondt i maven, vægttab og lignende. Også hos nogle mennesker er der mindre svedudslip eller svedproblemer.

De kan også drage fordel af denne Apana Mudra. Hvis du lider af slim, deponeret i bryst- eller halsområdet, er denne yoga mudra din go-to go-træning. Ved regelmæssig øvelse af denne mudra kan irritabel slim også ekspektoreres naturligt. Selv en dødelig sygdom som kræft kan også elimineres med denne mudra -øvelse. Selv Apana Mudra er kendt for også at styrke menneskelige kropsdele. Det er endda kendt at regulere urinstrømmen i tilfælde af lidelser.

Med regelmæssig og lang øvelse af denne mudra slipper du også for dine tandproblemer. Du kan nyde hvide, skinnende og sunde stærke tænder. Det er også kendt at helbrede opkastning i det lange løb, så du føler og forbliver sund, selv i forskellige situationer. Hos piger er denne mudra som en velsignelse. Dette er kendt for at gøre din menstruation meget lettere. Kvinder, der regelmæssigt praktiserer denne mudra, kan slippe af med kramperne i løbet af denne månedlige cyklusperiode. Du kan gradvist glemme mavekramper, smerter i ben og håndled. Bortset fra dette kan Apana Mudra slippe af med den brændende fornemmelse i øjne, ben, hånd, hjerte og urindele. Apana Mudra hjælper også med at styrke lår og hofter i din krop. Denne fysiske øvelse, når den praktiseres regelmæssigt, tager sig af hele din krop og holder dig sund i længden.

Er dette ikke ret simpelt? Så begynd at øve denne øvelse for en langsigtet fordelagtig løsning på din krop.