Atmanjali Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Atmanjali Mudra Tegn på respekt:

Mudras har en ganske betydelig forbindelse til gammel indisk historie. Mange innovative aktiviteter bliver knyttet til mudras eller fysiske øvelser. Og vigtigst af alt er mudras blevet en uadskillelig del af den indiske livsstil. Vi har brugt mudras eller yogaøvelser siden mange år for at holde os i form og sunde.

Atmanjali Mudra Sådan gør du trin og fordele

Astma Mudra Betydning, trin og fordele

Betydning af astma Mudra:

En af sådanne uundværlige mudra er Atmanjali Mudra. Det er en håndbevægelse for at vise et tegn på respekt for andre. Atmanjali mudra er også kendt som “Namaskar Mudra”. Nu på hindi ved vi alle, hvad namaskar egentlig betyder. Så lad os finde ud af, hvad Atmanjali mudra betyder? Det er et tegn på at vise respekt og hilsen til den person, der står foran dig. Dette er en håndbevægelse, der praktiseres i hele Asien og endda ud over det.

Denne betydelige mudra -øvelse eller gestus praktiseres i flere lande. Nogle er de umiddelbare naboer i Indien, mens nogle er fjernt som – Sri Lanka, Nepal, Bhutan, Thailand, Cambodja, laos, Burma og Indonesien. Bortset fra dette er denne respekt og respekt, der viser håndbevægelser, ekstremt populær i en række østlige lande.

Den anden betydning eller relevans af Atmanjali mudra kan være tilbedelse. Fordi vi folder hænder, før vi tilbeder Gud eller endda vores ældste. I den østlige tradition får ældste også lige respekt og hilsener ligesom Gud. Anden betydelig brug af atmanjali mudra er også før begyndelsen eller afslutningen på yoga asanas.

Det gøres i begyndelsen for at takke Gud og bede ham om styrke og kraft til at starte øvelsen. Jeg har også set mange mennesker øve atmanjali mudra, mens dagen begynder. Det er som en solmætning eller surya namaskar -øvelse. I dette tilfælde bøjer vi hovedet og folder hænderne mod solen. Dette er ikke en gestus for at takke Gud, men også for at byde dagen velkommen og udfordringerne foran sig.

Sådan skridt til Astma Mudra:

  • Det skal gøres med begge hænder, først hold dine hænder sammen foran dit hjerte.
  • Efterlad lidt ledigt mellemrum mellem hænderne.

Astma Mudra Fordele:

Nu er der enorme videnskabelige beviser for atmanjali mudra -fordele. Det hjælper dig med at komme til en meditationstilstand. Denne fysiske udførelsespose bringer også fleksibilitet til dine hænder, fingre, ben og hele kroppen. Denne yogastilling bringer en slags positiv energi og stråling i dine kropsdele. Forskere har argumenteret over hele verden, at atmanjali mudra også bringer ligevægt i højre og venstre hjernehalvdel. Det bringer harmoni og fred i dit liv, som er en slags genoplevelse, fordi dagens livsstil er fuld af stress og angst.

Atmanjali mudra er en ekstremt populær fysisk gestus, der har enorme fordele. Atmanjali mudra er faktisk en centrering. Centreringspositionen er målrettet eller udført for at koncentrere al din energi på et tidspunkt, så du bliver befriet for den omgivende angst, smerte og stress.

Denne mudra håndbevægelsesøvelse giver dig mulighed for at minimere eller sidelinje den omgivende støj eller spændinger og koncentrere dig om kun et enkelt punkt. Dette bruges mest af fitnesseksperter eller praktiserende læger til at koncentrere sig om et punkt. Dette er som et afgørende værktøj til at koncentrere sig om et punkt og fjerne dig fra de omkringliggende ting. Denne mudra -praksis hjælper praktiserende læger og alle, der laver eller praktiserer denne mudra -øvelse, til at mægle på et tidspunkt.

Så det her er meget bedre. Har du også været vidne til, hvordan atmanjali mudra praktiseres? Du skal folde og bringe dine hænder foran dit hjerte. Dette gør dit hjerte meget mere stille og fredeligt og regulerer faktisk dit hjerteslag. Atmanjali mudra er som en supplerende meditation, som er meget påkrævet i tilfælde af ekstrem angst og stress. Denne mudra -praksis er også kendt for at bringe tanker klarhed.